Yâ Musavvir,ya Halik,ya varis ve ayetler kürsüye çok okuyorum her ezan da dua ediyorum vede Meryem suresiSen hangi tesbihleri cekiyorsun bende cekim canim cok dua edelim benim ilk anneligim ve maddende ilk ve son denemem olcak ALLAHim yardimcimiz olsun ins
aynen cnmAynen canim kimse yok :) neyse biz onden tecrube ediniyoruz bize sorarlarsa cvp veririz artk :))
gecer benimde sonucu almaya 4 günüm varMerhaba arkadaşlar bende eylul ayında tüp bebek yaptiracagim birbirimize dua edelim insallah
Ben istanbul senin sorunun neRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben kayseriden katılıyorum araniza
Ins rabbim muradıni verir benimde bir sorunum yok inş rabbim hepimizi sevindirsinBenim 1 tane oğlum var 12 yaşında 15 yıllık evliyim ikinci çocuk için uğraşıyorum 2 kez tüp yaptırdım olmadı çok sayısız tedavi gördüm çikolata kisti amaliyati oldum vs çok istiyorum oğluma bi kardeş yanlız kalmasın diye 4 tane donmus embriyo var eylül ayında transfer olcak
Olur tabiki ben bugun idrar testi yapsammiki tereddutte kaldım bugün 8. günüM kimi idrar testinde çıktığını yazmisİnşallah canım çok zor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin birbirimize dua edelim tesbih çekelim sırayla isterseniz kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bayramdan sonra başlayalım
Hayirli olsun smdiden ama iyi arastrn insani hem madden hem manen somuruyorlar yoksaMerhaba arkadaşlar bende eylul ayında tüp bebek yaptiracagim birbirimize dua edelim insallah
aynen sirayla tesbh cekp dua edelim .. beni sali kontrlm var daha toplama transfer yaplmadi su an hormon ignelerine devam ediyorm ama cok korkuyorm ins pozitf sonic alirmİnşallah canım çok zor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin birbirimize dua edelim tesbih çekelim sırayla isterseniz kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bayramdan sonra başlayalım
Canim gununden bir gun oncesi bak daha erken sonra yok yere moralin bozulmasinOlur tabiki ben bugun idrar testi yapsammiki tereddutte kaldım bugün 8. günüM kimi idrar testinde çıktığını yazmis
iyi aksamlarİyi akşamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?