Allah tamamina erdirsin.kucagina almayi nasip etsin meslektasim.5. Gun embriyosu degilmi.benim dondurulmuslarim 3. Gun .3. Gun olanlarin sansi az galiba.hic
Hiç az değil canım. Ben ilk denememde 5. Günle kalamadim. Ikinci de 3. Günle hamile kaldim. Sakın moralini bozma.
Tesekurler halgan umut oldun banaHiç az değil canım. Ben ilk denememde 5. Günle kalamadim. Ikinci de 3. Günle hamile kaldim. Sakın moralini bozma.
Tsk seldacigim .ins goruruz o gunleriHayir sans az diye birsey yok Rabbim.ol deain yeter.2. Gunle bile hamile kalan çok
Tsk seldacigim .ins goruruz o gunleri
canım selam;anlamadım raporlu ilaçlar kısmını yani merkez size raporlumu ilaç aldığınızımı söyledi;bence orda bi yanlış anlaşılma var o eczane fiyatından bahsetmiştir,çünkü bende orda tüp bebek tedavisi gördüm onlar yaklaşık eczaneki fiyatı veriyolar genel maliyetinizi çıkartmak için yapıyorlar sizde eczane ve merkeze nekadar ödeyeceğinizi anlamış oluyorsunuz,hem raporumuz var diyosunuz hemde ilaç ücreti 1800tl diyorsunuz çok anlamadım açıkçasıtüp masrafı 3800 ama onu vermedik daha. ilaçları ordan aldık raporlu veriyoruz dediler ama 1800 tuttu bizde tam bilmediğimiz için ödedik.
Maşallah maşallah çok güzel :) endişelenme canım benim hayırlı uğurlu olsun :)kızlar dün değerim 49.55 bugün 78.88 çıktı normal mi bu değerler..adetimi 3 gün geçti..kimyasal mıki diye endişleniyoru
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inş..Maşallah maşallah çok güzel :) endişelenme canım benim hayırlı uğurlu olsun :)
canım ebnim banada tüm ilaçlarımı vermemişlerdi ben Dr fethiye ersanda yaptırmıştım. neden hepsini vermiyorsunuz diye sorduğumda olurda yanlış yapılır diye tedbir amaçlı vermediklerini söylediler. her zaman yanımda fazla ilaçım vardı yedek menopur falan veriyorlardı. tedavinin 5. günü çok dalmışım kafam dolmuş az kalsın yanlışlık yapıyordum o zaman onları çok iyi anladım. bende senin gibi 225 kullanıyordum yanında iki ilaç daha. sonum çok iyi oldu canım şu an hamileyim kesinlikle morel çok önemli, tabi gittin merkezde çok önemli bilen eller her zaman farklıdır :) tranferin yapıldı mı?evet dozuna göre sanırım benim ilaçların hepsini vermediler salı gününe kadar kullanacaklarımı vrdiler gidince yine verecekler. bide şuan fiyat 1800 ama kullanmadığımız ilaç olursa onu fiyattan düşecekler. benim dozu fazla galiba günlük 225 cc kullanıyorum. sen?
canım benim bende fethiye ersanda yaptırdım raporlulara ilaç veriyoruz demediler. ilaçları eczaneden maliyetine getirttiler hatta ben kendim almak istedim 2400 tutuyordu onlar çok daha uyguna getirdiler. sanırım o kısmı yanlış anlamışsın canım...tüp masrafı 3800 ama onu vermedik daha. ilaçları ordan aldık raporlu veriyoruz dediler ama 1800 tuttu bizde tam bilmediğimiz için ödedik.
Hadi yaa çok sevindim hayırlı olsun darısı bize inşallah. Kaç aylık hamilesiniz ve ne zaman yaptınızcanım ebnim banada tüm ilaçlarımı vermemişlerdi ben Dr fethiye ersanda yaptırmıştım. neden hepsini vermiyorsunuz diye sorduğumda olurda yanlış yapılır diye tedbir amaçlı vermediklerini söylediler. her zaman yanımda fazla ilaçım vardı yedek menopur falan veriyorlardı. tedavinin 5. günü çok dalmışım kafam dolmuş az kalsın yanlışlık yapıyordum o zaman onları çok iyi anladım. bende senin gibi 225 kullanıyordum yanında iki ilaç daha. sonum çok iyi oldu canım şu an hamileyim kesinlikle morel çok önemli, tabi gittin merkezde çok önemli bilen eller her zaman farklıdır :) tranferin yapıldı mı?
hayatım orda seninde yanlışın var insan tüp bebek tedavisine girince gerçekten algılamasıda çok zor oluyor aynı şeyleri bende yaşadım,dolayısıyla o ilaçlar biz hastalara eczaneden geliyor merkezin ilaç alımı ile ilgisi yokki hatta bana siz gidin alıp gelin dediler bende siz arasanızda gelse dediğimde beni kırmadılar sağ olsunlar getirttiler bende parasını eczanenin çırağı oraydı ödedim.siz böyle yorum yapınca yanlış oluyor lütfen olayları iyice anlayıp burda öyle yorum yapın onlar bize yardımcı olmaya çalışıyolar Allah aşkına Dr.fethiye ersan tüp bebek merkezine gitmişim iyiki onları tanımışım bana her konuda okadar çok yardımcı oldularki Allah nasip ederse tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam aynı yerde,Fethiye hocam herşeyimizle bire bir ilgileniyor bir arkadaşımız benim troitime bakmadı demiş,böylesine önemli bir iş yapan bütün hayatını tüp bebek tedavisine adamış,bükadar titiz çalışan bir doktor basit bir troitimi atlıycak,sevdaşum rumuzlu arkadaşım troit değerlerin dikkate alınmayacak sorunsuz çıktığı için fethiye hanım bunun üstünde durmayıp sizede bubunla ilgili yorum yapmamıştır.herşeyi didik didik inceliyo,hangi tüp bebek merkezinde genetik ile birlikte bir Tüp bebek tedavisi veriliyor lütfen daha doğru yorumlar yapın,ve lütfen vesvese etmeyin hekiminize merkezinize güvenin bakın sonuç nasılda başarılı olucak,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.canım benim bende fethiye ersanda yaptırdım raporlulara ilaç veriyoruz demediler. ilaçları eczaneden maliyetine getirttiler hatta ben kendim almak istedim 2400 tutuyordu onlar çok daha uyguna getirdiler. sanırım o kısmı yanlış anlamışsın canım...
günaydın, şimdi yorumunuzu okuyunca çok yanlış bir açıklama yaptığımı farkettim. herkesten çok çok özür dilerim daha öncede belirttiğim gibi tedavi sırasında kafam çok karışıyordu o duygu yoğunluğu bambaşka sizde yaşamışsınız bilirsiniz. tam da anllatığınız gibi oldu. ilaçlar konusu zaten ben eczane ile uğraşmayayım bana yardımcı olur musunuz diyince Allah razı olsun yardımcı oldular. fethiye hocada tüm ekibide birer pırlanta kesinlikle yanlış anlaşılmasın.hayatım orda seninde yanlışın var insan tüp bebek tedavisine girince gerçekten algılamasıda çok zor oluyor aynı şeyleri bende yaşadım,dolayısıyla o ilaçlar biz hastalara eczaneden geliyor merkezin ilaç alımı ile ilgisi yokki hatta bana siz gidin alıp gelin dediler bende siz arasanızda gelse dediğimde beni kırmadılar sağ olsunlar getirttiler bende parasını eczanenin çırağı oraydı ödedim.siz böyle yorum yapınca yanlış oluyor lütfen olayları iyice anlayıp burda öyle yorum yapın onlar bize yardımcı olmaya çalışıyolar Allah aşkına Dr.fethiye ersan tüp bebek merkezine gitmişim iyiki onları tanımışım bana her konuda okadar çok yardımcı oldularki Allah nasip ederse tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam aynı yerde,Fethiye hocam herşeyimizle bire bir ilgileniyor bir arkadaşımız benim troitime bakmadı demiş,böylesine önemli bir iş yapan bütün hayatını tüp bebek tedavisine adamış,bükadar titiz çalışan bir doktor basit bir troitimi atlıycak,sevdaşum rumuzlu arkadaşım troit değerlerin dikkate alınmayacak sorunsuz çıktığı için fethiye hanım bunun üstünde durmayıp sizede bubunla ilgili yorum yapmamıştır.herşeyi didik didik inceliyo,hangi tüp bebek merkezinde genetik ile birlikte bir Tüp bebek tedavisi veriliyor lütfen daha doğru yorumlar yapın,ve lütfen vesvese etmeyin hekiminize merkezinize güvenin bakın sonuç nasılda başarılı olucak,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
transferden sonraki 11 günümbugün kaçıncı gününüz
aslında çıkar ama siz bilirsiniz tabi.benim 9. gün 254tütransferden sonraki 11 günüm
Senin 5.gunmuydu selda.ne guzel hamilesin.benim bugun 2.gun ve cok grim var.agri oldukca karamsar oluyorumaslında çıkar ama siz bvar. koprsiniz tabi.benim 9. gün 254tü
Yaptir cnm degismez bende dayanamayip bir gun once yaptirmistimkızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????