melekada canım insan üzülmez mi tabi ki üzülür, ağlar mı evet ağlar ben de çok ağladım ağla tabi ki ama şimdi diyorum ki demek ki vakti gelmemiş, sabret dondurulmuşların varmış biraz toparlanınca tekrar denersim rabbim inşallah onlarda yüzünü güldürsün sen elinden geleni yap yeterki
boşver düşünme onları şimdi herkes kendine baksın.. sen toparlanmaya bak..amin canm insallah...benm okul yönetimindeki afedersin gerizekalılar yüzünden hem okuldaki öğretmenlerin hem de milli eğitimdekilerin haberi var olmus bugün öğrendim...bir de ona sinirlendim durduk yere
Ne olursun yıpratma kendini biliyorum ne desek sana fayda. Etmeyecek ama önemli olan sensin sen iyi olursan güzel olacak herşey bende asılmada negatıfı öğrenincen yıkılmıştır.ama tekrardan topladım kesimi bitkisel takviyelerle destekledim sonunda heyecanla tüpe başladım çok dua edelim arkadasım sende bu Mutluluğu tadacaksın inşsuan biraz daha iyiyim canm.. herseyin hayırlısı ne diyebilirim ki...
Ne olursun yıpratma kendini biliyorum ne desek sana fayda. Etmeyecek ama önemli olan sensin sen iyi olursan güzel olacak herşey bende asılmada negatıfı öğrenincen yıkılmıştır.ama tekrardan topladım kesimi bitkisel takviyelerle destekledim sonunda heyecanla tüpe başladım çok dua edelim arkadasım sende bu Mutluluğu tadacaksın inş
Melekcim dün okudum hala etkisindeyim çok üzüldüm. Ama iyi tarafından bakmaya çalış. Ne güzel dondurulmuslarin varmış. Benim bir tane yumurtam var. Yani bu durumda olumlu tarafından bakıp moralimizi yüksek tutmaliyiz. Rabbim dualarımizi kabul edecek inşallah ama zamanı gelince. Birbirimize dua edelim inşallah. .sağol canm hersey ALLAHtan...
Canım ben de ekim ayında ilk negatifimi aldım. Okula cenaze gibi gittim. Brnim de çevremdeki insanlar herkese anlatmıştı. Başta üzüldüm ama sen ne kadar eksik gibi hissedip öyle davranırsan üstüne daha çok gelirler. Bunun gayet normal olduğunu kabul edip onlarla da ona göre konuştum. Asla eksikmişsin gibi hissetme. Bize bunu hissettirmeye çalışan o kadar çok insan var ki. Şubatta pozitifi aldım. Kanamalarım var sürekli. Hatta şimdi de hastaneden yazıyorum. 10 haftalık güzel bebeğim. Görecek günü varsa benimle olacak. Yoksa Rabbimin takdiri. Asla umudu ve duayı bırakma. Hem senin dondurulmuşun da varmıs. Ben her şeye 0dan başlamıştım iki ay sonra. Ne olur ne olur umudunu yitirme.Sonuç negatif maalesefne dusunmem gerektiğini ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektiğini ne söylemem gerektigini bilmiyorum Ben de cümleler kelimeler tükendi...
Arkadaşlar merhaba bende öğretmenim 3. Denemeye başlayacağım 1. Si ekimdeydi kimyasal gebelik 2. Tutmadı yrn randevum var 3. İçin 1. Transferim ctesi gunuydu ptesi okula başladım diğeri de sömestra denk geldi şimdi okul öncesi öğretmeni olduğum için 23 nisan yılsonu çalışmaları için dans çalışmalarımız var sanırım mayıs 20 si gibi adetimle tedaviye başlayacağım ama şimdiden gidiyim dedim belki tahlil ister. Şöyle bir durum var ben kimseye solemiyorum tup bebek yaptırdığımı o daha da zor oluyor izin konusu vs. Herseferinde bişey uydurmak zorunda kalmak. Solemememin nedenide insanlar bu sefer daha çok sorcsk veliler den tut öğrt. Arkadaslar vs buda daha strese sokacak beni . Birde bir öğretmenin tup bebek yontemiyle çocuğu olmuş çocuk 10 yasında ama 2 yıldır o okulda olmama ramen biliyorum çocuğun tup yontemiyle olduğunu. Öğretmenler bu işte bilmem kimin kızı tup bebek yontemiyle oldu diyor hala dusunun çocuk 10 yasına gelmiş Allah kısmet eder olursa çocuğum için senelerce konuşulmasını istemem. Herseyiyle zor olan bu süreçte Allah yardımcımız olsun inş.
sağol canm benm...esim daha cok üzülüyo farkındayımben sizinle konusup rahatladım ama ona ne diyeceğimi bilmiyorum evlendiğimiz ilk günden itibaren bebiş istiyo
canım hosgeldın Aramıza inş herşey bu sefer güzel olur sensin ıcın ama rapor ıllakı al cnm bende okul oncesıyım sureklı hareket halınde olduğun için alabilsen al cnm yaniArkadaşlar merhaba bende öğretmenim 3. Denemeye başlayacağım 1. Si ekimdeydi kimyasal gebelik 2. Tutmadı yrn randevum var 3. İçin 1. Transferim ctesi gunuydu ptesi okula başladım diğeri de sömestra denk geldi şimdi okul öncesi öğretmeni olduğum için 23 nisan yılsonu çalışmaları için dans çalışmalarımız var sanırım mayıs 20 si gibi adetimle tedaviye başlayacağım ama şimdiden gidiyim dedim belki tahlil ister. Şöyle bir durum var ben kimseye solemiyorum tup bebek yaptırdığımı o daha da zor oluyor izin konusu vs. Herseferinde bişey uydurmak zorunda kalmak. Solemememin nedenide insanlar bu sefer daha çok sorcsk veliler den tut öğrt. Arkadaslar vs buda daha strese sokacak beni . Birde bir öğretmenin tup bebek yontemiyle çocuğu olmuş çocuk 10 yasında ama 2 yıldır o okulda olmama ramen biliyorum çocuğun tup yontemiyle olduğunu. Öğretmenler bu işte bilmem kimin kızı tup bebek yontemiyle oldu diyor hala dusunun çocuk 10 yasına gelmiş Allah kısmet eder olursa çocuğum için senelerce konuşulmasını istemem. Herseyiyle zor olan bu süreçte Allah yardımcımız olsun inş.
Allah tamamina erdirsin.kucagina almayi nasip etsin meslektasim.5. Gun embriyosu degilmi.benim dondurulmuslarim 3. Gun .3. Gun olanlarin sansi az galiba.hicMerhaba meslektaslarim 9. Günüm bugun ve kan testi değerim 254 Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Rabbime sukurlerr olsun arkadasim tebrik ederim ins saglikla kucagina almak nasip olurMerhaba meslektaslarim 9. Günüm bugun ve kan testi değerim 254 Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Hiç az değil canım. Ben ilk denememde 5. Günle kalamadim. Ikinci de 3. Günle hamile kaldim. Sakın moralini bozma.Allah tamamina erdirsin.kucagina almayi nasip etsin meslektasim.5. Gun embriyosu degilmi.benim dondurulmuslarim 3. Gun .3. Gun olanlarin sansi az galiba.hic