TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

sedef21: 40025802 .!.:
canım transfer sonrası mı 6. günün
Evet transfer sonrasi 6. Gün. Gecen persembe oldu.doktor ptesi baslayabilirsin demisti.ben zaten yatmiyorum surekli.evde geziniyorum yemegimi yapiyorum.agir islerden kaciniyorum ve yavas hareket ediyorum

ya walla benide heyecan bastı , müjdeli haberlerinizi bekliyoruz, çok güzel bir heyecan, inş hem değerleriniz hem de mutluluğunuz katlanır

Sonuç negatif maalesef ne dusunmem gerektiğini ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektiğini ne söylemem gerektigini bilmiyorumBen de cümleler kelimeler tükendi...
canım vakti zamanı gelmemiş demek ki.. hayırlısı olsun çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemiyor..bi daha ki sfere rabbim yüzünü güldürsün inş.

canım vakti zamanı gelmemiş demek ki.. hayırlısı olsun çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemiyor..bi daha ki sfere rabbim yüzünü güldürsün inş.

Aminn insallah... suan ögretmenler odasındayım ve aglayamıyorum bile...eve gidip saatlerce aglamak istiyorum

Sonuç negatif maalesef ne dusunmem gerektiğini ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektiğini ne söylemem gerektigini bilmiyorumBen de cümleler kelimeler tükendi...
Canim allah yardimcin olsun gercekten bende ne diyecegimi bilemiyorum vakit saat gelmemis kuzum sen elinden geleni yaptin cok sukur rabbim ol dedigi zaman dusecek karnina melegin ins gercektn cok uzuldum hic bole beklemiyordum

Kuzeniminde ikinci de tutmuatu ikinci seferde tutma sansi daha yuksek diyo hep senin dondurulmuslarin var cok sukur ki cnm tekrar denersin olmaz mi
canıım okuldan yeni geldim hemen forumu açtım senin iyi haberlerin alırım inş diye ama çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki..vardır Rabbimin bir bildiği üzme kendini diyecem ama nafile maddi ve manevi yıkıntı

Bende boyle beklemiyodum melek ada .insan ne diyecegini bilemiyo.bende 27 sinde gidecem.hastaneden aradilarmi.

Aminn insallah... suan ögretmenler odasındayım ve aglayamıyorum bile...eve gidip saatlerce aglamak istiyorum
kıyamam ağla canım insan rahatlıyor bende ilk denemem de öyle olmuştum okuldaki arkadaşlar da bilmiyordu zor tutmuştum kendimi.. ama bak şimdi iyiyim tedavime odaklandım umutluyum mutluyum sen de öyle olacaksın inş. merak etme

kızlar ben idrar testi yaptım evde bir sürü vardı israf olmasın dedim ve silik çıktı hemen üstelik 30 sn içinde. tabi umut bağlamıyorum.blast transferiydi.sonra tekrar yaptım yine aynı silik alanen belli ama ctesi kanda baktırcam.

Ins guzel sonuc alacaksin sende cnmBenimde silik cizgi cikti idrar testi cok umutluyum

Ins guzel sonuc alacaksin sende cnmBenimde silik cizgi cikti idrar testi cok umutluyum

hayırlısı olsun meslektaşım bakalım ctesi nasıl çıkacak.ben yine de ümitlenmek istemiyorum.gerçi sağlık ocağındaki ebeyi kan sonucu ne zaman çıkıyor verince diye sormak için aramıştım.o gebesin dedi ama kan daha önemli

amin canm insallah...benm okul yönetimindeki afedersin gerizekalılar yüzünden hem okuldaki öğretmenlerin hem de milli eğitimdekilerin haberi var olmus bugün öğrendim...bir de ona sinirlendim durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…