Evet transfer sonrasi 6. Gün. Gecen persembe oldu.doktor ptesi baslayabilirsin demisti.ben zaten yatmiyorum surekli.evde geziniyorum yemegimi yapiyorum.agir islerden kaciniyorum ve yavas hareket ediyorumsedef21: 40025802 .!.:canım transfer sonrası mı 6. günün
insaallaahh canmyarın da senden bebiş haberi alırsak çok güzel olur ..bize de bulaşır inş zümrem
Canlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbim
Bilmiyorum ki cnm doktor bisey demedi arkadasim ya oyle bisey olsa cifte mutluluk olur herhaldeyuğba bir tane mi transfer ediyorlar, değerin biraz yüksek geldi ikiz olabilir
Cok saol arkadasim ins senden haber bejliyorum simdjmasaallaah sonucun çok güzel tugba
Canim sonuc belli olunca haberr ver bize olurmumasaallaah sonucun çok güzel tugba
Canim sonuc belli olunca haberr ver bize olurmu
canım vakti zamanı gelmemiş demek ki.. hayırlısı olsun çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemiyor..bi daha ki sfere rabbim yüzünü güldürsün inş.Sonuç negatif maalesefne dusunmem gerektiğini ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektiğini ne söylemem gerektigini bilmiyorum Ben de cümleler kelimeler tükendi...
canım vakti zamanı gelmemiş demek ki.. hayırlısı olsun çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemiyor..bi daha ki sfere rabbim yüzünü güldürsün inş.
Canim allah yardimcin olsun gercekten bende ne diyecegimi bilemiyorum vakit saat gelmemis kuzum sen elinden geleni yaptin cok sukur rabbim ol dedigi zaman dusecek karnina melegin ins gercektn cok uzuldum hic bole beklemiyordumSonuç negatif maalesefne dusunmem gerektiğini ne yapmam gerektigini ne hissetmem gerektiğini ne söylemem gerektigini bilmiyorum Ben de cümleler kelimeler tükendi...
Kuzeniminde ikinci de tutmuatu ikinci seferde tutma sansi daha yuksek diyo hep senin dondurulmuslarin var cok sukur ki cnm tekrar denersin olmaz miAminn insallah... suan ögretmenler odasındayım ve aglayamıyorum bile...eve gidip saatlerce aglamak istiyorum
canıım okuldan yeni geldim hemen forumu açtım senin iyi haberlerin alırım inş diye ama çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki..vardır Rabbimin bir bildiği üzme kendini diyecem ama nafileKuzeniminde ikinci de tutmuatu ikinci seferde tutma sansi daha yuksek diyo hep senin dondurulmuslarin var cok sukur ki cnm tekrar denersin olmaz mi
kıyamam ağla canım insan rahatlıyor bende ilk denemem de öyle olmuştum okuldaki arkadaşlar da bilmiyordu zor tutmuştum kendimi.. ama bak şimdi iyiyim tedavime odaklandım umutluyum mutluyum sen de öyle olacaksın inş. merak etmeAminn insallah... suan ögretmenler odasındayım ve aglayamıyorum bile...eve gidip saatlerce aglamak istiyorum
Ins guzel sonuc alacaksin sende cnmkızlar ben idrar testi yaptım evde bir sürü vardı israf olmasın dedim ve silik çıktı hemen üstelik 30 sn içinde. tabi umut bağlamıyorum.blast transferiydi.sonra tekrar yaptım yine aynı silik alanen belli ama ctesi kanda baktırcam.
Ins guzel sonuc alacaksin sende cnmBenimde silik cizgi cikti idrar testi cok umutluyum
Kuzeniminde ikinci de tutmuatu ikinci seferde tutma sansi daha yuksek diyo hep senin dondurulmuslarin var cok sukur ki cnm tekrar denersin olmaz mi
kıyamam ağla canım insan rahatlıyor bende ilk denemem de öyle olmuştum okuldaki arkadaşlar da bilmiyordu zor tutmuştum kendimi.. ama bak şimdi iyiyim tedavime odaklandım umutluyum mutluyum sen de öyle olacaksın inş. merak etme