TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Senin 5.gunmuydu selda.ne guzel hamilesin.benim bugun 2.gun ve cok grim var.agri oldukca karamsar oluyorum

evet blast embriyoydu.hiç belirti arama canım.benim de hep kasıklarım agrıdı ama herkesin ağrıyormuş.bugün 6. hafta bitti göğüslerde ne sızı ne birşey.hala bir belirti yok

çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktıııı :KK71::KK71::KK71::KK71:Fethiye hocayııı çoookk seviyorummm :KK9::KK9::KK9:

Yatarak geciriyorum cnm malesef bebegim.benden dusmek istiyormus ama ben gitmesini istemiyorum.bu haftam kritik cuma belli olacak allahin izniyle dualarinizdan unutmayin beni de

aaaaaa bırakmaz inşAllah.elini karnına koy ve Ya Mubdi ve Ya muhyi isimlerini söyle

ben de dün doktora gittim 6+1 di doktor bebeği göremedim dedi moralim bozuldu.sabırsızlığın sonucu bu.halbuki doktorum 11 nisanda gitmemi söylemişti ama inanıyorum bebeğim var ve küçücük

ben de dün doktora gittim 6+1 di doktor bebeği göremedim dedi moralim bozuldu.sabırsızlığın sonucu bu.halbuki doktorum 11 nisanda gitmemi söylemişti ama inanıyorum bebeğim var ve küçücük
Canim keseyi gordu icinde bebegi goremedi demi daha cok erkenmis ama bozma sakin moralini

Canim keseyi gordu icinde bebegi goremedi demi daha cok erkenmis ama bozma sakin moralini

Evet kese var ama bebeği goremedi.6+1 dım tüp bebek doktorum yolk saci var bu bebeğe ait birseydir demisti ve 11 nisanda gir doktora dedi ama ben sabirsiz hemen gittim göreyim diye özeldi ama ultrasonu cok iyi degildi.moralim bozuldu ama atlattm simdi

Sen nasılsın? doktorun peogesteron ignesi verdi mi? Bol su ic ve bacaklarini uzat.dinlen. milletin aylarca kanaması olmus adet gibi de bebisine birsey olmamis.senin de olmaz insallah

Sen nasılsın? doktorun peogesteron ignesi verdi mi? Bol su ic ve bacaklarini uzat.dinlen. milletin aylarca kanaması olmus adet gibi de bebisine birsey olmamis.senin de olmaz insallah
Amin ins cnm evet ignemi oluyorum hergun zaten tuvalaet harici kalkmam yasak suan surekli yatiyorum inss hep olumlu dusunuyorum cuma gittigimde kalp atisini duyacagim ins diye hayaller kuruuorum cok derinden duydum dedi doktor kalp atisini.

Evet kese var ama bebeği goremedi.6+1 dım tüp bebek doktorum yolk saci var bu bebeğe ait birseydir demisti ve 11 nisanda gir doktora dedi ama ben sabirsiz hemen gittim göreyim diye özeldi ama ultrasonu cok iyi degildi.moralim bozuldu ama atlattm simdi
Ben tup bebek doktorumla devam ediyorum cnm ondan baska kimselere guvenemiyorum suan bide acibademd3 yaptirmisyim.cihazlari cok iyi gercekten

Ben tup bebek doktorumla devam ediyorum cnm ondan baska kimselere guvenemiyorum suan bide acibademd3 yaptirmisyim.cihazlari cok iyi gercekten

Ben ckaledeyim.tup bebek doktorum istanbulda.o bana memleketinde doktora git bana haber ver dedi 11 nisanda

merhaba arkadaşar.hayırlı geceler.ben de bugün kurula girdim kabul edildi nasipse ilk adetimle başlıyoruz inşallah tedaviye yani mayıs başı gibi.Allahım isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin bebeğini.

X