hayatım orda seninde yanlışın var insan tüp bebek tedavisine girince gerçekten algılamasıda çok zor oluyor aynı şeyleri bende yaşadım,dolayısıyla o ilaçlar biz hastalara eczaneden geliyor merkezin ilaç alımı ile ilgisi yokki hatta bana siz gidin alıp gelin dediler bende siz arasanızda gelse dediğimde beni kırmadılar sağ olsunlar getirttiler bende parasını eczanenin çırağı oraydı ödedim.siz böyle yorum yapınca yanlış oluyor lütfen olayları iyice anlayıp burda öyle yorum yapın onlar bize yardımcı olmaya çalışıyolar Allah aşkına Dr.fethiye ersan tüp bebek merkezine gitmişim iyiki onları tanımışım bana her konuda okadar çok yardımcı oldularki Allah nasip ederse tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam aynı yerde,Fethiye hocam herşeyimizle bire bir ilgileniyor bir arkadaşımız benim troitime bakmadı demiş,böylesine önemli bir iş yapan bütün hayatını tüp bebek tedavisine adamış,bükadar titiz çalışan bir doktor basit bir troitimi atlıycak,sevdaşum rumuzlu arkadaşım troit değerlerin dikkate alınmayacak sorunsuz çıktığı için fethiye hanım bunun üstünde durmayıp sizede bubunla ilgili yorum yapmamıştır.herşeyi didik didik inceliyo,hangi tüp bebek merkezinde genetik ile birlikte bir Tüp bebek tedavisi veriliyor lütfen daha doğru yorumlar yapın,ve lütfen vesvese etmeyin hekiminize merkezinize güvenin bakın sonuç nasılda başarılı olucak,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.