TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

insaallaah canm yaa sen tadını çıkar idrarda çıkarsa kan da kesin çıkar:KK36::KK36:çoookk sevindim tuğba senin adına :KK60:darısı başıma insallah:KK36::KK36:
Ins cnm yaa ben iki kisilik sevinmek iatiyorum senden de guzel haber duyucaz ins hic tanimiyorum ama hep kalpten duaediyorum o yizden birlikte sevincez ins

canım belirtilerin neydi :KK68:okuldan yen igeldim yorumlaı okurken senin güzel haberinni aldım çook sevindim çokk:KK71:darısı başıma inş
Âmin inş cnm darısı tüm isteyenlerin başına inş :KK54:kasık ağrım vardı benim hep adet olcakmış gibi bi ayrı hala devam ediyo zaten :KK49:

Canlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbim
maşallah çok güzel inşallah kucağına almak nasib olur, ama sakın havalara girip fazla rahat davranma , yorma kendini en azındam 2 ay

Melek ben idrar testi Yaptım cnm ıkı çizgiyi gördüm şoktayım şuan Akşama da gidip kan vericem bakalım:KK33::confused::KK37:
Meslektasim sen kacinci gun idrar testini?benim gece cok fena kasik agrim oldu kramp gibi.sanki kasiklarimdan yumruk yedim belim de hissettim.sonra ince bi sizi oldu heh dedim adet geldi ama sabah birsey yoktu

Benim de bugün 6. Günüm. Artik yarin baslicam okula.

ben de yaza tüp bebk düşünüyorum....arkadaşlar ya 9 ay boyunca evde dinlenmek mi gerekiyor??? ben okuldan izin alamıyorum malesef...yazın yapmayı düşünüyorum ama yaza da annem hasta ona bakmaya gidecem:KK61:

X