- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Daha pek bisey belli degil ama bende ucuyorum sanki senden haber bekliyom bak bizim meleklerimiz kader arkadasi olcakhadi gözün aydın canm benm darısı başıma insallah
ayyy ccoooookkkkk sevindiimmm yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha pek bisey belli degil ama bende ucuyorum sanki senden haber bekliyom bak bizim meleklerimiz kader arkadasi olcakhadi gözün aydın canm benm darısı başıma insallah
ayyy ccoooookkkkk sevindiimmm yaaa
Ayyy çok kk sevindim Canimmm darısı başımıza inşallah darısı meleği :))
Amin ins canim hepimiz guzel haberler verelim cok mutlu olalim inss cok tesekkur ederimAyyy çok kk sevindim Canimmm darısı başımıza inşallah darısı meleği :))
Daha pek bisey belli degil ama bende ucuyorum sanki senden haber bekliyom bak bizim meleklerimiz kader arkadasi olcak
Ins cnm yaa ben iki kisilik sevinmek iatiyorum senden de guzel haber duyucaz ins hic tanimiyorum ama hep kalpten duaediyorum o yizden birlikte sevincez insinsaallaah canm yaa sen tadını çıkar idrarda çıkarsa kan da kesin çıkarçoookk sevindim tuğba senin adına darısı başıma insallah
Ins cnm yaa ben iki kisilik sevinmek iatiyorum senden de guzel haber duyucaz ins hic tanimiyorum ama hep kalpten duaediyorum o yizden birlikte sevincez ins
canıım çok sevindim çok güzel bir haber bu..inş diğer arkadaşlarında bu aberlerini aluırız yarın burdanbAyyy çok kk sevindim Canimmm darısı başımıza inşallah darısı meleği :))
canım belirtilerin neydi okuldan yen igeldim yorumlaı okurken senin güzel haberinni aldım çook sevindim çokkdarısı başıma inşDaha pek bisey belli degil ama bende ucuyorum sanki senden haber bekliyom bak bizim meleklerimiz kader arkadasi olcak
Âmin inş cnm darısı tüm isteyenlerin başına inş kasık ağrım vardı benim hep adet olcakmış gibi bi ayrı hala devam ediyo zatencanım belirtilerin neydi okuldan yen igeldim yorumlaı okurken senin güzel haberinni aldım çook sevindim çokkdarısı başıma inş
yarın da senden bebiş haberi alırsak çok güzel olur ..bize de bulaşır inş zümreminsaalllaaahhh ama ben çok korkuyorum
Canlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbimyarın da senden bebiş haberi alırsak çok güzel olur ..bize de bulaşır inş zümrem
maşallah çok güzel inşallah kucağına almak nasib olur, ama sakın havalara girip fazla rahat davranma , yorma kendini en azındam 2 ayCanlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbim
Meslektasim sen kacinci gun idrar testini?benim gece cok fena kasik agrim oldu kramp gibi.sanki kasiklarimdan yumruk yedim belim de hissettim.sonra ince bi sizi oldu heh dedim adet geldi ama sabah birsey yoktuMelek ben idrar testi Yaptım cnm ıkı çizgiyi gördüm şoktayım şuan Akşama da gidip kan vericem bakalım
çok güzel bi haber çok mutlu oldum hayırlı olsun..Canlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbim
Tebrikler cookk sevindim darisi basimizaCanlarim meslektaslarim rabbime sukurler olsun kan ssonucu 236.2 cikti allahim ilk duydugum an hepinize dua ettim ins bu mutlulugu herkez yasar hepimize tatitir rabbim
çok cesaretlisin canım dinlenseydin biraz dahaBenim de bugün 6. Günüm. Artik yarin baslicam okula.
canım transfer sonrası mı 6. gününBenim de bugün 6. Günüm. Artik yarin baslicam okula.