3.deneme olduğu için 4800 tl.ydi ilk deneme 5800 ama ilaçlar dahil canım bu fiyata..Evet cok fazla malesef tup bebek ücretli ne kadar orda cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.deneme olduğu için 4800 tl.ydi ilk deneme 5800 ama ilaçlar dahil canım bu fiyata..Evet cok fazla malesef tup bebek ücretli ne kadar orda cnm
Mrb arkadaşlar tekrardan. Transferi olanlara Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. :) Yumurta geliştirme aşamasındadır ben cuma günü başlamıştım ignelere. 1 yumurtam vardı bugün 2 ye çıkmış :) sorum olacak size. transferim olacak doktor rahim duvarının kalinlasmasi lazım çörek otu incir kayısı nar bol bol ye dedi. Siz neler yediniz rahim duvarının kalinlasmasi için
Teşekkür ederim canım. Darısı başınıza. Inşallah güzel haberlerinizi alırım. Dualarım sizinle.çok çok sevindim adına.. ne güzel.. dualarını eksik etme bizden.. hamilelerin duaları geçermiş:) hayırlı olsun arkadaşım..
Anladim cnm saolasin bizde ilaclar fiyata dahil degildi3.deneme olduğu için 4800 tl.ydi ilk deneme 5800 ama ilaçlar dahil canım bu fiyata..
doktor bana ilaç vermedi incir,nar kayısı kuru üzüm ye dedi. inşallah kalınlaşır.Canm benm de inceydi ben estrofem kullandım hala da kullanıyorum gunde dört kez
canım bunları ne zaman tüketeceksin ben uzun protokol yapıyorum adetimi bekliyorum adet geldikten sonra mı tüketelim yumurta gelişimi için..doktor bana ilaç vermedi incir,nar kayısı kuru üzüm ye dedi. inşallah kalınlaşır.
yumurta için kürü değil de inciri yesek fayda edermi ..kaç tane yemeli günlük..kürü için incir sayısı çok fazla her gün içersem bunu top olurumdoktor bana ilaç vermedi incir,nar kayısı kuru üzüm ye dedi. inşallah kalınlaşır.
Evet canim yumurta gelişimi için alıyorum bunları ayrıca rahim duvarinin kalinlasmasi için de doktor ye dedicanım bunları ne zaman tüketeceksin ben uzun protokol yapıyorum adetimi bekliyorum adet geldikten sonra mı tüketelim yumurta gelişimi için..
Doktor kür demedi zaten günlük 3-4 tane incir kayısı ye dedi:)) bende top oluyorumyumurta için kürü değil de inciri yesek fayda edermi ..kaç tane yemeli günlük..kürü için incir sayısı çok fazla her gün içersem bunu top olurum
insallah güzel haberler alırsın canım. Merakla bekliyoruz bizde :) inşallah bebisin seninledir :)Arkadaşlar nasılsınız ben bugün hiç bişeye odaklanamıyorum yaa dakikaları sayıyorum resmen melek sen ne durumdasın
İnş canım ya ama Öncesinde gecen 10 gün bişey değilmiş sanki yaşayınca inş sizde hak vereceksiniz melekten ses yokI
insallah güzel haberler alırsın canım. Merakla bekliyoruz bizde :) inşallah bebisin seninledir :)
Arkadaşlar nasılsınız ben bugün hiç bişeye odaklanamıyorum yaa dakikaları sayıyorum resmen melek sen ne durumdasın
Aaa dayanamadın demı bende düşünüyorum aslı da bugünden mi gitsem diyecanm ben sağlık ocağına gittim kan verdim sonuç yarın çıkarmış
Aaa dayanamadın demı bende düşünüyorum aslı da bugünden mi gitsem diye
Gidicemde bacaklarım titriyor resmen yaavarsa çıkar zaten ama sağlık ocağına sonuç yarın çıkıyormus zaten hastaneye git
Gidicemde bacaklarım titriyor resmen yaa[/QUOTE
kan vermek kolay da beklemek çok zorsuan nasıl bir ruh hali içinde olduğumu ben bile bilmiyorum
Melek ben idrar testi Yaptım cnm ıkı çizgiyi gördüm şoktayım şuan Akşama da gidip kan vericem bakalım
Ayyy çok kk sevindim Canimmm darısı başımıza inşallah darısı meleği :))Melek ben idrar testi Yaptım cnm ıkı çizgiyi gördüm şoktayım şuan Akşama da gidip kan vericem bakalım