KUKA cım sana yardımcı olmayı çok isterdim ama benim yeterli bilgim yok bende sadece araştırarak ögreniyorum ama özel görüşmek istersen yardımcı olabildiğim kadar olurum alo fetfa hattı var oraya sorularını sorabilirsin yada bulunduğun ilin müftülüğüde sana yardımcı olur en azından ben arayınca kısmen cevap alıyorum ALLAH(c.c)yardımcın olsun fazla canını sıkma kendini yıpratıyorsunÇok üzgünüm çoook
slm anne olmak isteyipte olamamak kadar kötü bir şey yok değilmi etrafınızdaki insanlara imrenmek gerçekten insanı üzüyor....aranızda evlat edinmiş olan yada bu konuda bilgisi olan varmı kimler evlat edinebilir tüp bebekte olduğu gibi bununda sonu hüsranla bitermi burada bunları sormak çok kolay gerçekten arkadaşlarımla paylaşamıyorum çok üzülüyorum 3 senelik eviyim ve anne olamıyacağım inanın içim acıyor...
ALAH (C.C.) YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN ELİMDEN GELENİ YAPAMAYA HAZIRIM UMUTMA KALPLERİMİZİN BİR OLDUĞUNU VE SENİN İÇİN ÇOKTA ÜMİTSİZ OLAMDIĞIMI SÖYLÜYORUM GEL TÜRKİYEYE BİR GÜZEL TATİL YAP DAHA SONRA TEDAVİ VE EVLETLIK DÜŞÜNÜRSÜN İLK ÖNCE SENSİN CANIM BENİM
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BEN 9 YILLIK EVLİYİM EĞER ALLAH(C.C.) NASİP EDERSE HAYIRLISI İLE ZATEN OLACAKTIR BİRGÜN BEBEĞİM. O KADAR GÜZEL BİR HAYAT VARKİ ÇOCUK ÜZERİNE KURMAMALIYIZ BU DÜNYAYI BEBEĞİMİZ BİZİM HAYATIMIZA GİRMELİ EĞER BÖYLE DEVAM EDERSENİZ ÇOCUĞUNUZUN OLDUĞUNA BİLE SEVİNMEZSİNİZ ÇÜNKÜ HEP HAYELLER GERÇEKLERDEN DAHA PEMBE VE SORUNSUZDUR BENİM TAVSİYEM NE OLURSUNUZ ÇOK FAZLA KAPTIRMADAN SADECE ALLAH(C.C) SİZLER İÇİN GÜZEL MUTLU VE SAĞLIKLI BİR YAŞAM VERMESİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM ............................................................................................EN AZINDAN ARKADAŞLARIM NE OLURSUNUZ ÜMİDİNİZİ YITIRMEDEN KIŞTAN SONRA BAHARIN GELMESİNİ BEKLER GİBİ HEPİMİZ BAHARIMIZI BEKLİYELİM :enbuyukkk:
Slm arkadaslar! neler yapiyorsunuz? bugun amcam geldi. Evlatlik neden almiyorsun? Dogum yapacak olsan bile birisini al beraber buyuteceksin diye hahakalar atarak guluyor. Kucuk kizi 50 yasinda olmustu. Buyuyunce onun herseyiyle sana verecegim sen okut evlendir diyor.Bu demek cocugu olmaz anlamina gelir ki.Hic uzulmedim. Cok unlu bir doktor malesef insanlik acisindan kendinin herseyi konusmaya hakki oldugunu zaneder. Tabii Insanlar icin cok kolay. Kedi cocuklarinin sorunlari mi olmayacak? Hic Uzulmedim biraz kotu oldum hemen topladim kendimi. Bos veriyorum artik.Zaten ne dedigini anlamadim anlamak istemedim bile.....
Annem-babam degil kardesim degil ne olmus amcam baba yerindeki...... Bos ver bos ver diyoooooorum.
Kendime alinmamama cok sevindim .Sukur.Onceki Kuka geri dondu dedim.Sukur.
Kukacığım şu nefes almayı biraz açıklasan da bizde yapmak, valla ben hiç nefes almayı bilmiyorum, nasıl nefes alıyorsam, beni gören hep hamile zannediyor,
mumudihaba, doğru söylüyorsun kimse konuşmalarına dikkat etmiyor, farkında değiller galiba, yoksa Allah muhafaza herkesin başına gelebilir veya evldı olup onunla imtihan olabilir, yok yok onlar farkında değillerrrrrrrrrrr
Kukacığım şu nefes almayı biraz açıklasan da bizde yapmak, valla ben hiç nefes almayı bilmiyorum, nasıl nefes alıyorsam, beni gören hep hamile zannediyor,
mumudihaba, doğru söylüyorsun kimse konuşmalarına dikkat etmiyor, farkında değiller galiba, yoksa Allah muhafaza herkesin başına gelebilir veya evldı olup onunla imtihan olabilir, yok yok onlar farkında değillerrrrrrrrrrr
Mumudihaba ya canim belki benim cocugum onceden olsaydi bazi seylerin degerini bilmeyebilirdim.Ornegin Allaha bu kadar sarilmayacaktim.Suan Farz olan herseyi yapmak istiyorum
Sukur dualari ezberliyorum kitap okumaya basladim kutu-kutu Turkiyeden getirmis aldirmis oldugum kitaplarimi cikarmaya basladim.zamaninda okumustum simdi hicbirsey net olarak aklimda kalmamis.Tekrardan basladim. Cabuk toparlanmama etkisi olan da bu idi. Allahim cocuk beklemekle sabirliligi ogretti. Insanlarla konustugum zaman kirmamaya calisiyorum.Sonucta herseyi sabirla yapmaya gayret ediyorum Bazen olur bazen yaklasamam bile.
Ya canim Allah razi olsun sizlerin bir kelimeleriniz bile kalbimi rahatlatiyor. Allah sizlerden razi olsun. Bu arada dini bilmiyorum Turkiyede biraz ogrenmeye calismistim buna da sukur. Allahima cok cok sukurler olsun bundan sonraki gunlerimiz guzel olsun. Hamile kalarar cocugumuzu ele almayi nasip etsin. Dualarim sizlerle birlikte
Aysenur Amine Sucigim guzel haberlerini bekliyoruz. Kendine iyi bak.
mumudihaba canim nasilsin neler yapiyorsun? Birkac gundur KK giremedim. Tedavi nasil gidiyor?
Dua edin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?