Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Slm canim cok tsk ederim.Ben Turkiyede yasamadigimdan dolayi bu sorularin cevabini bulamiyorum.Ortam dinden cok cok cok uzak.Musulman olanlari da var ama malesef dini cok iyi sorulari bilen insan yok.Dun arkadasin tavsiyesi uzerine arastirdim Turkiyeden fakulteler buldum. Sorularimi hazirliyorum insallah cevabini alabilirim. ilgine kalbten tesekkurlerimi iletiyorum. gorusmek uzere.

ALAH (C.C.) YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN ELİMDEN GELENİ YAPAMAYA HAZIRIM UMUTMA KALPLERİMİZİN BİR OLDUĞUNU VE SENİN İÇİN ÇOKTA ÜMİTSİZ OLAMDIĞIMI SÖYLÜYORUM GEL TÜRKİYEYE BİR GÜZEL TATİL YAP DAHA SONRA TEDAVİ VE EVLETLIK DÜŞÜNÜRSÜN İLK ÖNCE SENSİN CANIM BENİM

Slm canim. ayni kaderi paylasmis olan arkadasim. Dun ben cok kotuydum. Hayatimda bu kadar umitsiz olmamistim. Ya canim.doktorlar ne diyorlar? sorun nedir? Bende yumurtalamaya kist engel oldugu icin yumurtalama olmiyor.Surekli kiste donusur.Agrilar dayanilmaz.Evlendigimize10 sene oldu yas 35 hala surukleniyorum.Seni cok iyi anliyorum.

Dr olmayacak derse dua et yasin kusukse savas lutfen birakma kendini birakirsan kimse yardim edemes.Burda okumus olmalisin 40 yas uzerinde olanlar savasiyor. 10 sene icerisinde neler gormedim. 1-tubu tikali 2-cisi yok. yumurtaligin birisi yarisi alinmis birisi kis yuzunden yumurtalama olmiyordu.esinin tahlilleri dusuktu.Kendiliginden hamile kaldi3. her sey allahin bildigi gibi olur. Cok sikilirsan. kendini maf etme bu siteye gir elimizden geldigi kadariyla yardim ederim. her kez bunun icin burdalar.

Evlatligi ben de son 3-4 ay icerisinde arastirmaya basladim. Dini acidan hicbirsey bilmiyordum. Allaha sukur suan bazi seyleri ogrenmis oldum.Kararimizi vermedik.Ama ileride kendi cocugum olsa bile almayi dusunuyorum. Daha arastirmaliyim.Bu sorunu esinle konusarak kendiniz arastirarak karar verebilirsiniz. Gelecek icin kimse birsey diyemes.Beni de urkuten bu idi.Allah yardimcin olsun. Gelecege guvenle bak arkadasim yolla devam et.

Ya canim duygusal birisiyim son zamanlari gonlumu etkileyen seyler olursa gozlerimden hemen yaslar dokuliverir.....
Turk milleytini bunun icin seviyorum.
Biz tatili mayisda dusunmustuk sonra hemen tup bebek demistik. Simdi Allah nasip ederse tedavimi tekrar devam edecegim ve tatile belki agustos belki eylulde gidecegiz.Zaten senede bir Istanbulun havasini koklamasam olmuyor....

COK TESEKKUR EDERIM ALLAH RAZI OLSUNYANIMDA OLSAYDIN KUSAKLAYARAK TESEKKUR EDERDIM.Opuyorum . Dua et lutfen.Sana da herzaman Allah yardima kossun!

Cok tesekkurlar Evet Baharimizi bekleyelim Allahin bir bildigi vardir Bu sitein vozelligi de budur birbirimizi destekleyebiliriz ve yardim ediyoruzDun hayattan bezmis gibi halim vardi sukur bugun cok iyiyim:enbuyukkk:

CANIM KUKASIM DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR BU YAZDIKLARIN BELKİDE AYNI FREKANSTA OLDUĞUMUZ İÇİN DUYGULARIMIZI BİRLEŞTİRİYORUZ BENDE ÇOK DUYGUSALIM AĞLAMAK BENİM İÇİN ÇOK DOĞAL HER AN AĞLARIM SEVGİYLE KAL HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

Slm arkadaslar. tup bebege girebilmek ve Allah nasip ederse hamile kalabilmek icin elimden geleni yapacagim demistim. Bugun dogru nefes almayi ogrenmek icin (ioga) bazi yerleri aradim.Moralim guzel.
Sizlerde oluyor mu Bunlari yapmam gekekir yapacaksam saglik durumumda degisiklikler olabilir diyen dusunceler oluyor mu? Hersey Allahin bildigi gibi olacak bunu biliyorum. Birseyi fark ettim kist moralim dusuk olunca cok uzuldugumde cok sinirlenince oluyormus daha cok bu durumlarda oluyor.
Sorunlarim olup cikacak yol arayip ta bulamadigim zamanlarda sizlele paylastim.Var olun arkadaslar.

Ne yapmam gerektigini siralayarak yazdim.Insallah yapabilirim. hayatimda 4-5 gun once cok sinirliydim maf olmustum senelerce toplanmis olan butun sikintilarim sanki yanimdakiler suclu gibi kendi-kendime bagirip duruyordum.Herkez sasirdi. dun sanki iyi gibiydim.Bugun sukur cok iyiyim. Bazi seyleri okudum.Cok az dusundum.Herseyin gecmesine sevindim.

Once tup bebegi dusunmeliyim .Evlatlik hakinda da arastiriyorum. Herseyden once kendimi ele almaliyim. Goruzsmek uzere.

canım arkadaşım durumunun iyi olmasına çok sevindim acele etme iyice kendini yopladıktan sonra bebeği düşünürsün herşey gönlünce olsun sevgiyle kal

Canim haklisin iyi olduguma ben de sevindim. Opuyorum.Gorusmek uzere

Slm arkadaslar! neler yapiyorsunuz? bugun amcam geldi. Evlatlik neden almiyorsun? Dogum yapacak olsan bile birisini al beraber buyuteceksin diye hahakalar atarak guluyor. Kucuk kizi 50 yasinda olmustu. Buyuyunce onun herseyiyle sana verecegim sen okut evlendir diyor.Bu demek cocugu olmaz anlamina gelir ki.Hic uzulmedim. Cok unlu bir doktor malesef insanlik acisindan kendinin herseyi konusmaya hakki oldugunu zaneder. Tabii Insanlar icin cok kolay. Kedi cocuklarinin sorunlari mi olmayacak? Hic Uzulmedim biraz kotu oldum hemen topladim kendimi. Bos veriyorum artik.Zaten ne dedigini anlamadim anlamak istemedim bile.....

Annem-babam degil kardesim degil ne olmus amcam baba yerindeki...... Bos ver bos ver diyoooooorum.

Kendime alinmamama cok sevindim .Sukur.Onceki Kuka geri dondu dedim.Sukur.

çok güzel kukacın işte bu. bizler için gerekli olan tek şey sabır ve moral benim ailemde de yalnızca çocuğu olamayan tek kişi benim gerçekten konuşmalarına hiç dikkat etmiyorlar ama ben hiç alınmıyorum aksine gülüyorum düşüncesizliklerine eğer onların yaptığını yaparsam bende onlar gibi olurum diyorum

Kukacığım şu nefes almayı biraz açıklasan da bizde yapmak, valla ben hiç nefes almayı bilmiyorum, nasıl nefes alıyorsam, beni gören hep hamile zannediyor,
mumudihaba, doğru söylüyorsun kimse konuşmalarına dikkat etmiyor, farkında değiller galiba, yoksa Allah muhafaza herkesin başına gelebilir veya evldı olup onunla imtihan olabilir, yok yok onlar farkında değillerrrrrrrrrrr

sevgili arkadaşım duyduklarının hiç birine gördüklerinin yarısını önemse çümkü en ömenli ve kıymetli sadece sensinmoralını yüksek tut kimseye aldırış etme değer verdiğin seni düşünür incitmemek için dikkatli davranır diğerleri zaten düşünceli olsalar değer verseler dikkat ederler boşver gitsin herşey gönlünce olsun sağlıcakla kal

Mumudihaba ya canim belki benim cocugum onceden olsaydi bazi seylerin degerini bilmeyebilirdim.Ornegin Allaha bu kadar sarilmayacaktim.Suan Farz olan herseyi yapmak istiyorum
Sukur dualari ezberliyorum kitap okumaya basladim kutu-kutu Turkiyeden getirmis aldirmis oldugum kitaplarimi cikarmaya basladim.zamaninda okumustum simdi hicbirsey net olarak aklimda kalmamis.Tekrardan basladim. Cabuk toparlanmama etkisi olan da bu idi. Allahim cocuk beklemekle sabirliligi ogretti. Insanlarla konustugum zaman kirmamaya calisiyorum.Sonucta herseyi sabirla yapmaya gayret ediyorum Bazen olur bazen yaklasamam bile.

Ya canim Allah razi olsun sizlerin bir kelimeleriniz bile kalbimi rahatlatiyor. Allah sizlerden razi olsun. Bu arada dini bilmiyorum Turkiyede biraz ogrenmeye calismistim buna da sukur. Allahima cok cok sukurler olsun bundan sonraki gunlerimiz guzel olsun. Hamile kalarar cocugumuzu ele almayi nasip etsin. Dualarim sizlerle birlikte

Canim sirasiyla yaziyim :1) ilk once saban kalktigin zaman yatakta iken dizlerini buk ellerini yukari dogru gerilmeye calis. Bu arada 3 saniye ( sonralari 10 saniyeye kadar yukselt )nefesini cek tut sonra yavas-yavas cikar. Bunu 3-4 kere yap.

2) Sonra rahat olabilecegin bir yere oturacaksin. gozlerini kapa ve cok yavas nefesini tut (4-5 saniye ile baslayarak sonralari 10 daha yukari yapabilirsin) cikar 3-4 defa tekrarla

3) Ayaga kalkarak bunu biraz hizlandir yani nefesi tut cikar tut cikar(3-4 kere tekrarla)

4) Ayakta cok hizli nefesi tutacaksin cikaracaksin hizli

En fazla 5-7dk gidecek hergun yaparsan beyinin hisseder.Birseyleri hisedersin.

Yorucu degil. Sonralari alistiktan sonra soguk buz ustunde duruyorsun gibi kendini hazirlayarak yapmaya calis bunlar sonra yapilir. Yogaya gidince ogrendiklerimi yazacagim.

Yardimi olan baya insanlari biliyorum. Buna ek olarak sabah ben ic kisimdan nefesi vererek ha-ha o-o-oooo sonra tekrar ha-ha-ha diyerek birkac kez yapacagim. Bos odaya cekilirim yaparim cok sesli disarida yapabilirsin. Basinda basim donmus gibi oluyordu soralari iyi geldi

Belki isine yarar dene sonuclarini bekliyorum.Insallah yardimim dokunur......

kukacım bizim için nelerin hayırlı olduğunu bilmekte çok güzel ALLAH(c.c) hiç bir şeyi sebepsiz yaşatmaz bizler önemli olan yaşadığımız olaylardaki güzel sırları yakalamaktır ALLAH(c.c)şükürler olsun ki sen çok doğru şeyleri yapıyorsun inanki samimiyetine yürekten inanıyorum inşallah öyle dostlar edinirsinki senin kıymetini çok iyi bilirler herşey gönlünce olsun

Kukacığım, dün evde meditasyon için olan çubuktan yaktım, ismini tam bilmiyorum, kendimi çok rahat hissettim, hatta şimdi yine yakacağım,
senin nefes taktiklerini deneyeceğim, tv de izlemiştim, kan dolaşımını hızlandırdığını söylediler çok teşekkür ederim,
bende sürekli dualar okuyorum, ama herkes için , seni çokkkkkk öpüyorum,

Slm canim.Insallah isine yarar faydali olur. Kendim faydasini goruyorum.Canim gorusmek uzere. Tedavi ne zaman baslayacagin? Opuyorum. Allah yardimcimiz olsun.Duam sizlerle birlikte

Aysenur Amine Sucigim guzel haberlerini bekliyoruz. Kendine iyi bak.

mumudihaba canim nasilsin neler yapiyorsun? Birkac gundur KK giremedim. Tedavi nasil gidiyor?

Dua edin arkadaslar

Aysenur Amine Sucigim guzel haberlerini bekliyoruz. Kendine iyi bak.

mumudihaba canim nasilsin neler yapiyorsun? Birkac gundur KK giremedim. Tedavi nasil gidiyor?

Dua edin arkadaslar

en güzel dua tüm mümin kardeşe yapılan duadır EYYY YÜCELER YÜCESİ BÜYÜK ALLAHIM EĞER HAKKIMIZA HAYIRLI İSE EMEKLERİMİZİ SONUÇSUZ BIRAKMA HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR VERİP YUVALARIMIZIN MUTLULUĞUNU ARTIR AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…