selam canım ben iyiyim şükür bir değişiklik yok aynıyım..seniniçin zor olmalı ama ileride daha zor olabilir olsun üzülme canım dr lar diyorsa verin canım ama iç sesin ne diyor önemlisi o..doğru kararı vereceğinden eminim canım sen kesinlikle dengesiz değilsin çok çabaladın ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın canımhakkınızda hayırlı olsun ama dilerimki hamiş olup kendi evladını yetiştirirsin inşş..:Saruboceq:Kizlar nasilsiniz? pink rosecigim burdayim....nelerle mesgulsun?
mumi 2009 az kaldi tedaviye baslayacakmisin? dr ne diyorlar bir degisiklik var mi?
El-mualim canim ne yapiyorsun isler nasil....Kizlar bayram yaklasiyor bir planiniz var mi?
Kizlar bugun icin psikologla son gorusmelerimiz ve ogretmenlerle gorusmelerimiz oldu cocugu en dogrusu anneannesi ve dedesine verin diyor... Cocuk daha da icine kapandi okul ogretmenler veya biz kim suclu bilemiyorum....Dersleri basaramadi neyse bu o kadar onemli degil ama okumasi bile geri gitti hicbirsey ilgisini cekmiyor.Neler oldugunu anlayamiyoruz annesini mi ozliyor yoksa bende mi suc anlayamadim.4 ay olmadan geri veriyorum basaramadim malesef basaramadim...Cocuk burda kalmak istiyorum diyor ama cocuk kendi dunyasini kurmaya calisiyor....Uzgunum belki anne olmadigim icin basaramadim belki cocuk buyuk oldugu icin bilemiyorum duygular cok degisiyor.Birgun okulunu degistirsem diyorum bir gun onu bunu dusunerek ne hareketim kendime yada yaptiklarim hareketime uymayan galiba kararsiz dengesiz biriyim diyorum..................Cocugu kucukken almak en iyisiymis.....Dua edin gorusuruz..........................
canım duaların çok güzel amiiinn inşşş..canım kaukacım selam...........canım kendını üzme asla sen şuçlu değiısın böyle düşünmen yanlış.....asla böle........duşunme.....................demekkı alışamdı sen elınden gelenı yaptın asla suçlama kendını.çocuk buyuk alışması zor .........özlemıştır eskı ortamını...........konuş onunla gıtmekte istıyosa psıkologlar da verın dıyosa verın herşeyın hayırlı ols canım üzülme.rabbım inş tatlı bebişelr verır inş anne olursun yada daha kuçuk alabılırsen alırsın.sen denedın kısmet alışamadıysa yapacak bı şey yok.........rabbım inş gonlune gore versın............bebişini versın rabbım kısa zamanda...................
ben canım tatılde istanbuldayımmmmmmmm inş bayaramı burda geçırecemmmmmmm.........
rabbım sağlık afıyet versın bende tedavıye bı turlu başlıyamadım................kırkımada bı ay kaldfı.......bakalım hayırlısı ........bı kaç ay sonra belkı .........derslerım yoğun .........rabbım hayırlı sını versın.............canım herkese hayırlı bayramlar...........hepınızı.........öpt........rabbım bu guzel ay hurmetıne dualarımızı makbul eylesınnnnnnnn.sıkıntıları gıdersın ferahlık versn herkese..........
Kukacığım her işte bir hayır vardır ama sana söledim çocuk büyük olmaz dedim
dendin olmadı ama suç senin değil çocuk için kolay dğil bence en doğrusu çocuğu geri ver sende iyi düşün taşın tekrar almak istersen bebek al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?