Kuka cığım senin yaşdıklarının benzerini bende yaşadım, yazdım ama bir türlü gönderemedim, bir gün yazarım,KUL SIKIŞMAYINCA HIZIR YETİŞMEZMİŞ, sabır et, tedavilerine devam eta.s.
Canım kardeşini suçlama bence.Onların canı sonuçta o çocuk nasıl kıyıp versinler.hele de kucaklarına aldıktan sonra.
hem yakınından almak daha kötü olur bence.İlerde daha çok sorun yaşarsınız.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
sevgili KUKA cığım hayatta en önemli düşünmen gereken sağlığını bozmadan herşeyi gidişata bırakmalısın yani sen tedbirini al gerisini ALLAH(c.c)bırak ondan gelen hiç birşey kötü değildir aksine senin için en güzelidir problemleri sözmek için acele etme zaman bırak o kendiliğnden o kadar güzel olurki vaybe ne güzel oldu şükürler olsun yüce mevla dersin sonun da biz imhan dünyasındayız sabır ve esenlikler diliyorum hiç birşey kafana takacak kadar önemsemeki mutlu olasın:enbuyukkk:
merhaba canim dusuncelerini kalpten paylasiyorum.Bu durumu biz senelerce anne olmak isteyip te olamayanlar ve umutla yasayanlar daha iyi anlar. Bu yuzden konuyu acmistim. Bendeki korku cocuga evlatlik edindigimizi erkenden anlatmak en dogrusuymus kucukken anlatirsa kabullenmesi kolay olurmus. Cocugun adi soyadi nasil yazilmali? Her cocuk kendi babasini bilmek zorundaymis. Biz cocuga gercekleri hicbir zaman soylemeyecegiz demistik ama dinimizde soylemek gerekirmis. Bu bir insanin hayati ona biz sorumluluk almis oluruz.Cocuk esrar kullanan veya icki kullanan anne-baba cocuklari olursa tekrarlanir mi? Cunku yeni de cocugun sagligina etkiler. Hastaligindan korkmuyorum. geleceginden korkuyorum.
Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin
Slm canim. Bana dini iyi bilen birisinin yardimi lazim.Ozel sorularim var yardimci olabilirmisin? kk Kuran-Kerimle ve hadislerle ilgili konulari gormus gibiydim.Yoksa baska bir siteyle mi karistirdim. sorunum buyuyor. Suan kendimden korkmaya basladim. sanki senelerce toplanmis bir birikim patlamis gibi kendimi kontrol edemiyorum. yardim lazim.Psikologtan once dini iyi bilen birisi lazim.Boyle siteler var mi?
Ankara ve Dokuz Eylül Ün.versitelerinde İlahiyat Fakülteleri var. Daha da vardır da benim ilk aklıma gelenler bunlar:) Sayfalarına gir bu fakültelerinden.Akademil personel e-maillerine ulaşırsın. Birkaç kişiye aynı soruları gönderirsen yorum farklılıklarıyla cevaplarını da alırsın sanırım.
Slm canim.Cok tsk ederim. Nekadar canimin sikkin oldugunu anlatamam. Dogru seyin ne oldugunu anlayamaz haldeyim.Simdi bakacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?