Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar sizlere nasil tsk edersem bile azdir........Bu guzel dualariniz ve destekleriniz icin Allahim razi olsun!

pink rose paris gercekten hayatim renklendi diyebilirim.Anlasmamiz daha kolay oluyor.Bazen okumaktan sikildigi icin bazi seyler konusuyor.... bunu cekinmeden soylemesi sevindiriyor..Genelde cok cekingen.......

Bizim okullar basladi.Artik zamanimi daha iyi kullanmam gerekir. Bos zamanimi dogru har cayamiyorum ne yapmaliyim diyordum.Bazen bosuna hatta cogunlukla bosuna geciyordu...Simdi ise cocukla ugrasarak daha iyi oldu. Aksam bir dizim vardi kacirmadan seyreden oooooooooo Dun seyretmek istemedim yerine cocukla ugrastim.

Size anlatacagim guzel hatta cok guzel bir duygu....Derslerden zorlanacagiz insallah basarir her gun ciddi bir sekilde kontrol lazim......Hayirlisi.....

Allahim sizin de yuzunuzu guldursun! En kisa zamanda hamile kaldiginizi ve bebisinizin oldugunu yazarak sevindireceksiniz diye dua ediyorum~

Dun hepinim icin dua etmeye basladim.Sizler de dua edin!

marhaba kizlar! sevindirecek haberiniz olursa ozelden yazarsiniz.En kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyorum.............Ramazan ayi hayirli olsun!.........Benim icin dua edermisiniz?????????LUTFEN?????

Ben iyiyim sukur Allahima sukur cocugumuz alisiyor okul durumu da cozulecek gibi.......Insallah herseyin hayirlisi..........Yavas-yavas gunen gune yakinlasiyor..........Hayirlisi............

hihoyyytKukacım senin adına çok sevindim inşallah mutluluğun bir ömür boyu sürer hayırlısıyla darısı benim başıma.a.s

Kuka senin için hayırlı olan ne ise onu yaşarsın sen mutluysan önemli olan o dur inşallah birgün bizlerde sevineceğimiz günü görürüz

canım arkadaşlarım kuka pınkrose parıs herkese selamlar hayırlı bereketlı ramazan diliyorum benım sonuç olumsuzz çıktı hayırlısı ols üzüldüm tabi ama yaradan ol demedıkçe olmuyor o kun ol dıyecek.. hayırlısı dedimm rabbım inş yenı başlıcak olanlara yardım eder ve sevindirir canım kuka çok sevındım yanlış okumadıysamm anne olmuşsunn inş herşey gönlünce olurrrrrrrrrrr

El muallim allah herkeze herşeyin hayirlisini nasip etsin
herkeze hayirli ramazanlar
mumudihaba nerelerdesin aylardir?
Kukaaa
neler yapiyosun oğlunla

iyiyim canım buralarda yim bende yeni kararlar aldım artık iş yok tatil var benim için eğer dayanabilirsen evde olmaya

Herkese hayirli cumalar inş herşeyy güzel olur rabbim sikintilari gidersin her türlü beladan kazadan bizleri emin kilsin selammlarrrrrrrrr

Kizlar merhabalar!
buzadaazanmelcigim darisi basiniza! Insallah sevindirecek haberlerini bekliyorum.
Pariscigim iyiyim canim gunduzleri I-nete girebilecek zamanim hic olmuyor aksam yatagi zor bulabiliyorum.Cocuk suan iokul degistirdigi icin zorluklari var bu yuzden gece-gunduz demeden bol zaman harcayarak beraber calisiyoruz.Insallah hayirlisi. Basarabilirse iyiydi icimde korku var....

Mumudihabacigim aaaaa 1 aydir tatil yaptin hic ugramadin biz de korkmaya basladik iyi olduguna cok-cok sevindim.Nasil gecti? Ablan ve yigenler dondu mu? Demek isi biraktin? Hayirlisi.Belki boyle iyidir.

Bu arada ben de isi biraktim cunku cocugu okula goturup getirmek ve calismak kolay olmuyor..1-2 ay devamli calismaliyiz.Sonra duruma gore bakarim.hayirlisi diyorum.....

el-muallim canimuzuldum bana sanki olacak gibi hissetmistim....Hayirlisi canim en azindan Allah bagislasin bir cocuk var onu Allahim anneli-babali buyumeyi nasip etsin. Uzulme... simdi tekrar dene dusuncesi var mi??//

Kizlar insallah dualarimiz kabul olur...

Benim icin ozellikle cocuk icin derslerini basarabilmesi icin dua edermisiniz cok cok ihtiyacim var....Simdi 2 ay icerisinde basaramasa sorun cikacak.Cocuk mamematik agirlikli sinifa vermistik hatasiz ama yavas yaziyor okuma yavas ve matematigi cok guzel cozuyor ayni durum yavas.Cocuk kendisi cok yavas hareket ediyor.
Sinifina girdim cok oldum ogretmen ile birlikte oyle hizli cozuyorlar.okuma 1 dk 120-100 kelime okuyorlar cok yavas diyenleri 60 -70 kelime okuyorlar.Yabanci dil Allahim suanki cocuklar icten bilerek mi doguyorlar?????????????????? Kizlar duaniza ihtiyacim var hem de cok............................

canım selammmmmmmmmm iyi olmana çokkkk sevindim ya çocuğa da ...inş herşey güzel olur herşey yolunda gıder canımmmmmmmm rabbım kolaylıklar versın her işinde sanada tum arkadaşlarada......... bu mubarek günler hurmetine .................herşey iyi olcak bak ne güzel dualarım seninle.. dediğin gibi hayırlısı üzüldüm insaniz ama takdır rabbimin rabbim inş hakkımızda eniyisini nasıp eder temennilerin için çok sağol..........ya arasıra gir özletmee.................dua ile.........rabbi yessir ve la tuassir rabbı temmim bil hayr.....rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla tamamına erdır

el-muallim canim Allah razi olsun! insallah dualarimiz kabul olur. Allahim buyuklugune inaniyorum ve hayirlisinin bizim icin ne oldugununu da bilen o p yuzden basimdaki bu degisikliklere cok sevindim ve cok sukur ettim.........Allahim her zaman yardimci olsun! !!!!!!!!!!

kuka cığım selam canım hayırlı günler ALLAH mutluluğunu daim etsin inşş...hepimizin yardımcısı olsun inşş...

dayımlar evlatlık aldılar aylık bebekken..şimdi 14 yasında gecen sene annesinin çekmecesini karıştırırken öğrenmiş öz anne ve baba olmadığını..kuzenine telefon açmış ne kadarkuzenin olmasamda seni çok sevdiğimi bil demiş benneyaptımki hala dayıma ve yengeme bişey söylemiyor halinden memnun sonuçta iyi bakıyorlar..14 yasındaki çocuk düşüne biliyorsa bunu 18 yasındaki bir çocuğa mantıklı bir açıklama yapılırsa sorun yok derim..

Kukacım hayırlı uzun ömürler versin rabbim evladın ile sana bende ramazanı doya doya yaşamaya çalışıyorum pc ile fazla uğraşmıyorum ablam gitti yeğenlerine doymadın ışte gurbet zor selamlar olsun tüm arkadaşlara lütfen dualarimiz da bizleri de unutmayın .........

her yenı gün güzel şeylere gebedır inş bizleri güzel ve hayırlı günler beklıyordur rabbım afıyet ferahlık versin cümlemize..................... bu mubarek günler ve geceler dualarımız arşa yukselsınnnnnnnnnn

her yenı gün güzel şeylere gebedır inş bizleri güzel ve hayırlı günler beklıyordur rabbım afıyet ferahlık versin cümlemize..................... bu mubarek günler ve geceler dualarımız arşa yukselsınnnnnnnnnn..canım kuka inş herşey güzel olacakkk bakkk degişiklikler nasıl mutlu edıyor inşş ............herkese selamm ya arkadaşlarr yağmurcn nerede ben merak edyırumm inş iyidır

Merhaba arkadaslar! Amin amin amin! Allahim buyuktur insallah her sey istedigimiz gibi olur. Sizlere ayri ayri cok tsk ederim.Insallah Allahim nasip eder diyorum.
Ladycigim iki tarafin da mutlu olmasi sevindirici. Insallah Allahim mutlulugunu devamli etsin!

pink posecigim tsk ederim.Insallah allahim nasip eder....

mumudihabacim suan evdesin.Ben de isimi biraktim. nelerle mesgulsun? tedaviyi ne zaman baslayacaksin?

el-muallim ya canim guzel dualarin icin Allah razi olsun! Insallah dualarimiz kabul olur... Allaha sukur cocukla ugrasirken zamanin nasil gectiginin farkinda degilim.Suan icin derslerde aksaklik var insallah basarir diyorum. Dualariniza ihtiyacim var cocukta 1-2 ay icinde ilerleme olmasa tekrar okul degistirmemiz gerekir.Simdi icimde korku var.Insallah basarir......

canımm inş dualarım senınle ... inş herşey yolunda gider............. rabbım yar ve yardımcımız ols kendısınden başkasına muhtaç etmesın.... o herşeye kadırdır inş herşey gönlüne göre olurrrrrrr... rabbım bu mubarek günler duaları kabul eylesın........... iyi olman ne güzelll ........dua ile.............

Kuka nbr
al muallim sen nasilsin?
Mumudihaba umarim sende iyisindir...

Kuka canim tam bir anne oldun işide biraktin oh ne ala annelik sana yakişti valla ben dedim ama beni unutursun diye unuttun bile öp oğlunu benim için :ecrin_bebek:

canımselam ben iyiyim ya senn fazla göremıyorum senı ... ramazan telasi var tabı herkeste... inş herkes iyi ve mutlu günler kavuşur...... beklenen gün gelecekse çekilenler kutsaldır demiş ya şair inş o günler yakındır arkadaşımm hayırlı bereketlı iftarlar sana ve herkese...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…