kukacım canım kolay gelsin zor işler sabır ve metanet istiyor ama siz isteyince herşeyin üstesinden gelirsiniz canım ALLAH kolaylıklar versin,birbirinize çabuk alışıp seversiniz inşş..
buzadaazanmelcigim tsk ederim.
Kendimiz hala dogru karar olup olmadigini anlamadik cocuk dr konrtole gelmisti dun gece hemen alinmis karar esimin aldigi karar. Ben de bu yuzden sasirdim.Cocuk cok yakin bir akraba cocugu.....
Simdi 1 sene dr kontrolunden gececek ve burda okuyacak seneye ne olacagi belli degil.Cocugu geri alabilirler.Onemlisi bu sene dolu yasmak istiyorum....Elimden geldigi kadar yardim edecegim.Ama korkum buyuk cok korkuyorum istedigi kadar sevgi verebilmek onemli.........
Seneyi dusunmek istemiyorum belki bizde kalir ve cocugumla birlikte buyurler.............
Simdi soyad ayri bunu zaten dusunemeyiz seneye kadar cocuk bize biz ona alisalim baskasini sonra dusunecegiz.............
:Saruboceq:Kukacım dualarım seninle ama canım çok iyi düşün eğer çocuğu sonradan alacağa benziyorlarsa sende çocuğa alışırsın ve senin için daha zor olur. Birde eğer ileriki zamanlarda Türkiyeden evlat edinmeyi düşünürsen bildiğim kadarıyla yurt dışındasın daha zorluk çekersin çünki burdakiler yurt dışı evlat edinmelerinde sakat bebeklere öncelik veriyorlarmış bilgin olsun. İnşallah bu çocukla ileriye yönelik sorun yaşamassın ve senin açından daha iyi olur herşeyin hayırlısı.
Kukacığım kararınız hayırlı olsun,
ama anladığım kadarıyla büyük bir çocuk ve ailesi var,
sizi anne baba kabul edebilecek yaşta ve durumda görünmüyor,
ancak koruyucu aile olabilirsiniz galiba,
neyse yine de hayırlı olsun hem onun hem sizin için
Simdi ben evlatlik almadim koruyucu aile olarak kabul ettik. Cocuk zaten kendisi cok cekmis durumda esim ben alacagim okuturum bu sene yanimda olur dedigi zaman gozleri dolu basini egiyordu agliyordu.....
Allahim bize 10 sene icerisine cocuk nasip etmedi bu yavrucak ise aileye ihtiyaci var..........
Elimden geldigi yardimi yapacagim........Bugun esim de ben de mutluyduk...........Okul takimini alamaya gittik ve okula kayd oldu........Sana ihtiyaci olan birinin yaninda olmasi cok guzelmis.........
cabuk alimis karar bu karari alabilmek icin seneleri beklemistik aniden alindi hayirlisi........
Suan icin biz koruyucu aileyiz.........Hayilisi demek istiyorum............
Arkadaslar merhabalar! Allahin yardimiyla bugun kitaplari bakmaya gittik.....Birsure isleri birlikte yaptik.Onceleri yalniz gidiyorsam simdi beraber gidiyoruz.Onu-bunu sorup duruyor.Annesi ile konustuk bu sene biz okutalim ve tedavi masraflarini alalim dedik.... Sevindiler....Cunku annesi ne yapsam diye kafasi karismis durumdaymis............Suan icin bu sene yardim amaciyla yanimizda kalir....
Cok sevimlidir.Biraz yaramas ama baska ev oldugunun farkinda hatta kendisine yardim elinin uzatildigini farkinda dikkatli konusuyor...........
Hayat dedigimiz buimis.Beklemedik bir an yanimizda bizi sevindiren birisi var......Guzel bir duygu demek evlatlik olunca da boyle oluyormus......Hic bu kadar icim rahat olabilecegini dusunmemistim.Ileride ne olacagini dusunmek istemiyorum. Zor olacak okulla ilgili sorun cikabilir.Okul degistirdi.Baska bir orta... Basaracagina inaniyorum biz de basaririz.
Hayirlisi.Allaha sukurlar olsun!
neler oldu hayatında şimdi okudum
anne olmuşsun canım ay çok sevindim inşallah yayırlı olur
baya büyük müş nasıl sana karşı annesini arıyomu?
annesi nasıl kardeşleri varmı ay öldüm meraktan yaz bana ulaşamadım sana bi türlü?
istersen özelden yaz
Canim Pariscigim sana ben de ulasamiyorum eger suan bakarsan ben burdayim hemen yaz.
Suan icin koruyucu aileyiz. Cocuk sanki onceden yanimizda gibi his veriyor....1.5 yasindan biliyoruz surekli misafirlige geliyorlardi.ben de de kaldigi zamanlar sik olmustu o yuzden esim kolay karar verdi ve yakinlik ondan..................
Darkinlife canim amin.Hayirlisi diyorum.Simdi herseyi dusunmem gerekir. Sorumluluk almak guzelmis.
Bizim cocuga verebilecegimiz cok seyler var ama ondan da ogrememis gereken seyler var............Bir-birimize destek oluruz. Hayirlisi gelecek icin ne olacak yanimda olur olmas diye kaygim yok.......Onemlisi ona mutlu aile ortamini verebilmek ve tedavi sonucu iyi olsun!.........Koruyucu aile oldugumuz icin fazla korkmuyorum..........
Bol dua edin!
Guzel paylasimlariniz ve dualariniz icin herkeze cok tsk ederim!
Pariscigim canim insallah senin de islerin hal olur?....Tsk ederim.......
Cocuk cok guzel birsey.... Suan alisiyoruz.....hayirlisi.Allahin buyuklugune her zaman inanmistim.Mutlaka guzel birsey olacak diyordum.........Anlatilamayacagim duygular icerisindeyim.......Hayirlisi........Onemlisi cocuga iyi olmasi ve onun gelecegi.........Neler yasmadik herseye dayaniriz...........
kuka cım o bakarsın bu çocuk size şans getirir herşey düzelir ve hamile kalırsın canım...ALLAH büyük İNŞŞŞŞ... canım çocuğunla eşinle mutlu zamanlar geçirin canım inşş..
Pink rose canim amin amin amin ! Hayirlisi. Suan yavas- yavas bir-birimize alismaya basliyoruz.....Allahin bize diyen hediyesi.........hamile kalip bebisim olursa ne mutlu....................Sukurler olsun diyorum..........
Cok tsk ederim
oncelıkle senı ve esını tebrık ederım bu yardım severlıgın ıcın ınsallah Rabım gonlune gore verır benım endısem senın cocuga alısman daha sonra gıtmesı senı uzmesın hersey gonlunce olsun dılegıyle hoscakal
Hedefcigim cok tsk ederim. Biliyormusun bunu onceden yapmam gerekirdi........Cocuk ilk okul 3 gidiyor suan derslerinden zorlanacak. 1 siniftan baslasaydi durum baska olurdu yeni de hayirlisi diyelim Allahim buyuktur onemlisi kendisini insan olarak buyuyetebilmemiz ve geleceginin guzel olmasi.....Yarin icin yanimda kalir kalmas diye endiselenmiyorum....Hayirlisi.....
kukacığım nasılsın canım hep dua ediyorum ALLAH bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diye canım...hayatının tadını çıkarmaya çalış biz ne yaparsak yapalım herşey olucağına varır ,kısacık ömrümüzü endişelerle değil güzelliklerle geçirelim en güzel mutluluklar sizlerle olsun tatlım...