- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Benim embriyolar hakkın sadece 7 hücreli birinci kalite dendi yani harlendirilmedi canım bilmiyorum yani. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyosuTransfer olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Ben de temmuz sonu 5.gün b kalite bir embriyo transferi olacağım bu durumda olup pozitif gören var mı
Donduruldu canım ilk ay rahim dinlensin dendi benimde 25 yumurtadan 3ü 3. Güne geldi. Erkek faktörlüydü.Donduruldumu seninki yoksa taze transfermi oldu. Ben çok tedirgin oldum 11 yumurtadan sadece iki tane kaldı
Merhaba canim. Benim transferle beraber 6 gunum. 2 tane 5 gun embriyosuydu. Erken demelerine ragmen yaptim beybeyaz çikti. Olsa az da olsa cikardi gibime geliyor. Çunki 5-10 arasi degeri bile testde gormuşlugum var. Neyse 80 faiz negatife kendimi alişdirarak test gunumu bekliyeyimBenim embriyolar hakkın sadece 7 hücreli birinci kalite dendi yani harlendirilmedi canım bilmiyorum yani. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu
Canım merhaba böyle düşünme benim arkadasim da tüp bebek yaptirdi hicbir sey hissetmedi ve pozitif suan 2.5 aylik yeni hissediyorBenim bugün 9.günüm. benim ilk günden beri ne karın ağrısı ne kasık ağrısı var sanki hiç transfer olmamış gibiyim . İlacın yan etkisi derler o bile yok . Hiç umudum da yok, beklemek yoruyor o yüzden bugün kan vermek istiyorum . Hayırlısı Allah'tan. Benim ilkinde de hiçbir belirtim olmamıştı o zaman da içim bomboş gibiydi , aynı hisler olunca ümidim de yok ama bakalım kısmet .
Canımmm çok erken yapmışsın ve transfer gününü neden sayıyorsun transfer günü sayılmaz 2 gün daha bekle test yapıp moralini bozma ahh ben neler yaşadım hala da inanmıyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım galiba :/Merhaba canim. Benim transferle beraber 6 gunum. 2 tane 5 gun embriyosuydu. Erken demelerine ragmen yaptim beybeyaz çikti. Olsa az da olsa cikardi gibime geliyor. Çunki 5-10 arasi degeri bile testde gormuşlugum var. Neyse 80 faiz negatife kendimi alişdirarak test gunumu bekliyeyim
Canim sen kan verdin mi? Evet transferi saymazsak da 5 gun araştirdigim kadariyla buyuk çoğunlugunda çikiyormuş. perşembe test yapicam. O da negatifse igneleri fitilleri durdurucam. Işte 5 gun embriyosu olduğu için üzdü beni açikcasi. Senin negatiflerinde hiç işikdada mi gorunmuyordu? Çunki burda testim negatif diyip testinin resmini gonderenler var ben goruyorum yani silik çizgiyi. Ama coğu için belirgin pembe degilse negatifdirCanımmm çok erken yapmışsın ve transfer gününü neden sayıyorsun transfer günü sayılmaz 2 gün daha bekle test yapıp moralini bozma ahh ben neler yaşadım hala da inanmıyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım galiba :/
Ben dün kan verdim canım 9.günümdü 2 çıktıCanım merhaba böyle düşünme benim arkadasim da tüp bebek yaptirdi hicbir sey hissetmedi ve pozitif suan 2.5 aylik yeni hissediyor
Canım Allahın işine belli olmaz kaçıncı gün embriyosuydu eğer 3. Gün embriyosuyda belki geç döllenme olmuşturBen dün kan verdim canım 9.günümdü 2 çıktımaalesef negatif . Dün kan vermeden lekelenmem başladı gerçi kesildi ama bu saatten sonra dönmez
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun kaç adet 3. Gün embriyosu olduBenim embriyolar hakkın sadece 7 hücreli birinci kalite dendi yani harlendirilmedi canım bilmiyorum yani. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu
Teşekkür ederim. 1 adet 3. Gün embriyosu transfer edildiMerhaba tedaviniz hayırlı olsun kaç adet 3. Gün embriyosu oldu
8 hücrelimi doktorlar söylüyor mu hücresiniTeşekkür ederim. 1 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi
Benim test günüm perşembe günü. Erken verip katlanmasını bekleyerek strese girmek istemedim. Kusura bakma bu arada yeni gördüm mesajı. Benim iki tane yaptığım test karton testti ve hiç bir şekilde görünmüyordu hani ufacık çizik dahi olsa umut edecektim o yüzden benim umut gitmiştiCanim sen kan verdin mi? Evet transferi saymazsak da 5 gun araştirdigim kadariyla buyuk çoğunlugunda çikiyormuş. perşembe test yapicam. O da negatifse igneleri fitilleri durdurucam. Işte 5 gun embriyosu olduğu için üzdü beni açikcasi. Senin negatiflerinde hiç işikdada mi gorunmuyordu? Çunki burda testim negatif diyip testinin resmini gonderenler var ben goruyorum yani silik çizgiyi. Ama coğu için belirgin pembe degilse negatifdir
Kuzummm çok üzüldümmm adetine ne kadar var peki?Ben dün kan verdim canım 9.günümdü 2 çıktımaalesef negatif . Dün kan vermeden lekelenmem başladı gerçi kesildi ama bu saatten sonra dönmez
Evet söylediler 7 hücreli birinci kalite dendi iki tane de dondurulmuşum var onlarda 10 ve 8 hücreli8 hücrelimi doktorlar söylüyor mu hücresini
Nasip değilmiş canımKuzummm çok üzüldümmm adetine ne kadar var peki?
Benimde 7 hücreli var bir tane 10 var doktor çok umutlu konuşmadı demek ki 7 hücrede iyi ki hamile kaldınızEvet söylediler 7 hücreli birinci kalite dendi iki tane de dondurulmuşum var onlarda 10 ve 8 hücreli
Allahım inşallah nerde isteyen varsa nasip etsin çok dua ediyorum çoookk sadece yaşayan bilir neler çektiğimizi dilerim allahtan geciktirmeden güzelleştirir dilekleriniNasip değilmiş canımadet oluyorum bugün başlamaya çalışıyor günüm geçmişti zaten ilaçlardan dolayı . Artık 3. tedaviye kaldı şansımız Dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın
Tabi ki iyi. Bana embriyolog birinci kalite dedi çok iyi dedi. Dr neden umutsuz konuşuyor ki anlamadım. Benim henüz belli değil testte çıktı evet ama kanda görmeden ikna olmayacağımBenimde 7 hücreli var bir tane 10 var doktor çok umutlu konuşmadı demek ki 7 hücrede iyi ki hamile kaldınız
Doktorlar psikolojimizi bozmada bir numara. Size 8 değil 7 hücreliyi koymuşlar belki de 7 hücreli daha iyi kalitede. Normalde 8 hücreli daha iyi diyorlar.Tabi ki iyi. Bana embriyolog birinci kalite dedi çok iyi dedi. Dr neden umutsuz konuşuyor ki anlamadım. Benim henüz belli değil testte çıktı evet ama kanda görmeden ikna olmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?