tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Bence yaapma aceleci olmak iyi değildir ve alalah aceleciliği hiç sevmez takdiri Allah'a bırak rulin ve sürekli dua et 7 fatiha oku hergün çok rahatlıyorsun abdest al ben maneviyatta çok huzur buldum inş sanada faydası oolur

arkadaşlar benimde transferim 06.11.2014 de yapıldı ve 17.11.2014 günü testim var.3 adet 1.kalitede embriyo transferi yapıldı ve embriyolarımızın büyütülmüş resimlerini verdiklerinde bir hoş oldum.Benimde için hiç olmamış gibi bir his var.Bu 7.tüpbebek denemem.Allahım umarım hepimize bu güzel duyguyu tattırır..

Hayirli ugurlu olsun insallah...Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip eder..Annelikle taclandirir insallah...Bende transfer yapilirken gozumden yaslar akti engel olamadimm.

Merhabalar öncelikle Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah bu durumu gerçektende yaşayan çok iyi bilir hepimizin muradı gerçek olup bebislerimiz olur inşallah. .
Benimde 31 ekimde 3. Gün dondurulmus embriyo konuldu 12 Kasım test günüm bu 3.denememiz diğer ikisinde 10.gun kanamam oldu şimdi çok korkuyorum kasiklarimda ve benimde ağrı var test gününe kadar hastalanmasam bari

Merhaba öncelikle...iyi dilekler için teşekkür ederimm ve en içten şekilde aminnnnnn..benimm transferim olalı bugün 11.gün sabah peçetede kahverengi lekelenme oldu hayırlısı rabbimden pztesi test günüm. Dilerimm ben ve benim gibi isteyen herkese hepimize evlat sevincini yaşatsın Rabbim

Merhaba tesekkur ederim. Ben kahverengi lekelenmeyi normal olduğunu biliyorum tutunma işareti de olabilirmiş inşallah hamilesindir. Benim normal adet gibi olmuştu 10.günümde

Kasiklarimda ve benimde ağrılar arttı akıntımda çoğaldı ağrı kesici alasammiki bu durumda olup ağrı kesici kullanan varmı acaba

Kasiklarimda ve benimde ağrılar arttı akıntımda çoğaldı ağrı kesici alasammiki bu durumda olup ağrı kesici kullanan varmı acaba
Ağrıkesici kullanmak olmazmış diye duydum canım. Bence sabr et. İnşAllah ağrın azalır. Bende de ağrı var. Normaldir diye düşünyorum.

Teşekkürler canım çok dayanılmayacak gibi değil ağrım ama artıp kanama olmasından korkuyorum. Senin transferinin kaçıncı günü

arkadaşlar transferimin 6. günü biraz önce göğsümden sıvı geldi benzer bir şey olan varmı hamilelik belirtişimi desem ne desem

Canım sabah oldu şimdi bişey yok hayırlısı artık ne diyim Ben Allah'a bıraktım yolumu dilerimm hayırlı olumlu haber alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…