Hayirli ugurlu olsun insallah...Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip eder..Annelikle taclandirir insallah...Bende transfer yapilirken gozumden yaslar akti engel olamadimm.arkadaşlar benimde transferim 06.11.2014 de yapıldı ve 17.11.2014 günü testim var.3 adet 1.kalitede embriyo transferi yapıldı ve embriyolarımızın büyütülmüş resimlerini verdiklerinde bir hoş oldum.Benimde için hiç olmamış gibi bir his var.Bu 7.tüpbebek denemem.Allahım umarım hepimize bu güzel duyguyu tattırır..
Amin cümnemize..Hayirli ugurlu olsun insallah...Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip eder..Annelikle taclandirir insallah...Bende transfer yapilirken gozumden yaslar akti engel olamadimm.
Merhaba öncelikle...iyi dilekler için teşekkür ederimm ve en içten şekilde aminnnnnn..benimm transferim olalı bugün 11.gün sabah peçetede kahverengi lekelenme oldu hayırlısı rabbimden pztesi test günüm. Dilerimm ben ve benim gibi isteyen herkese hepimize evlat sevincini yaşatsın Rabbim
Canım Allah yardımcın olsun. İnşAllah tutunma lekelenmesidir. Moralini bozma. Hala devam ediyomu lekelenmen? Adet gününe kaç gün var?Hayırlısı rabbimden ne olur dua edin lütfen lütfen lütfen birbirimize dualarda unutmayalım
Ağrıkesici kullanmak olmazmış diye duydum canım. Bence sabr et. İnşAllah ağrın azalır. Bende de ağrı var. Normaldir diye düşünyorum.Kasiklarimda ve benimde ağrılar arttı akıntımda çoğaldı ağrı kesici alasammiki bu durumda olup ağrı kesici kullanan varmı acaba
Demekki tutunma kanamasıymış arkadaşım. Adet olsa devam ederdi. Ay güzel haberlerini alırız inşAllah. Pazartesi gelsin artıkCanım sabah oldu şimdi bişey yok hayırlısı artık ne diyim Ben Allah'a bıraktım yolumu dilerimm hayırlı olumlu haber alırım
Transferimin 6 günü canım. Rabbimin izniyle herkesin güzel haberlerini alırız. Önce sıra melekde. Sonra bizler inşAllahTeşekkürler canım çok dayanılmayacak gibi değil ağrım ama artıp kanama olmasından korkuyorum. Senin transferinin kaçıncı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?