tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

düşünmemeye çalıştım zaman çabuk geçsin diye ama geçmek bilmedi...
stresten uzak durmak istedim.. aşırı stresli günlerim oldu resmen çektim stresi...
hasta olmamaya çalıştım çok fena grip oldum
kesin tutunmamıştır diyordumki sonuç ii çıktı :)
oluruna bırak lazım, günlük hayata devam etmeli insan ama yapamıyoruz

Benim hiç belim ağrımazdı regl olucağım zaman ama transferinn 5 gününden itibaren inanılmaz belim ağrıdı kasığım ağrıdı psikolojik olarak düşündüm herşeyi...çok sık idrara çıktım ve o lekelenme oldu reglimin geçiş günü

Benimde 4. Gunu cok asiri bel agrim oldu suan 7. Gundeyim ama daha hafif arada adet olacak gibi agri oluyo ama lekelenme yok adet tarihim 28 kasim sanirim benimki olmadi leke yok

Herkesde olucak die bişey yok o leke sakın seni demorilize etmesin...Rabbim hayırlısııyla sana ve isteyen herkese nasip etsin ...çok zor bir süreçti Sınavdı ama Rabbim merhamet etti ve nasip etti çok şükür Allahım hepimizi tamamına erdirsin

Benim hoc umudum yok zaten belimin agrisi hafifledi kasigimdada siddetli bi agri olmadi nasip degilmis

Allah'tan umut kesilmez böyle konuşup Rabbimi gücendirme Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah'a sığınn dualara sığın kalk abdest al Allah'ı zikret şükret böyle konuşma lütfen

Allah'tan umut kesilmez böyle konuşup Rabbimi gücendirme Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah'a sığınn dualara sığın kalk abdest al Allah'ı zikret şükret böyle konuşma lütfen
cok caresizim.senin bel agrilarin hafifledimi 5. Gundeki gibi siddetlimiydi

Hafifledi kasık ağrıları hafifledi sen böyle umutsuz olursan olmaz inanıcaksınn Allah'tan hiç umut kesilirmi kalk abdest al bir Yasin oku dua et dua seni rahatlatır inancını kaybetme duaları dilinden eksik etme lütfen

Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.ben olabildiğince stresten uzak durdum.izin aldım işten annemlere gittim .orda gezdim tozdum keyif yaptım.. yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.çok zor...stres hiç bitmiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde 10 kasimda transferim oldu 5. Gun embriyisu dondurulmus yarin test yapacam ama cok korkuyorum belim agriyi 4. Gunden beri ama umutlanmiyorumm.arada adet olacak gibi agrim oluyo ama hic umudum yok

aynı yerde mi yaptırdık acaba.çünkü o gün 14 kişinin transferi vardı.ben antalya tüp bebek de yaptırdım.ümitsiz olma.ama herşeye de hazırlıklı olalım.ben olmayabilir de diyorum kendi kendime sürekli.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü (

mrb ekın hanım ben sevgi aranıza yenı katıldım sizin sonucunuzu merak ettım umarım iyi haber almışsınızıdr benım tırasverım de 4 aralık da hayallerımıze ulaşmak dileğiyle başarılar

Ayy insalalh cnm senin ne konrtolun var adetmi oldun
Yok adet olmadim olmaya bilirmisim e2 ye bakti bugun esterefom verdi baska yok birsey sanadami sadece esterefom vermisti pregestanin bitince 3araliga kontrol verdi buyuk ihtimal 8 aralik transfer olur dedi hayirlisi e2 senin kac cikmisti

Yok adet olmadim olmaya bilirmisim e2 ye bakti bugun esterefom verdi baska yok birsey sanadami sadece esterefom vermisti pregestanin bitince 3araliga kontrol verdi buyuk ihtimal 8 aralik transfer olur dedi hayirlisi e2 senin kac cikmisti

Hic soylemediki cnm bana kendiis bakiyodu sonuclara tamam basla diyodu hic sormadim degerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…