Canim hamilemisinnBenimde çok bel ağrılarım oldu bacaklarımda ağrıdı merak etme Dr ara endişe ediyorsan
Evet tatlım çok şükür Rabb'imeCanim hamilemisinnsonuc ins pozitif olur
Oy maasallah rabbim kucagina almayi nasip etsin.biraz bahsedermisin agrilar ve belirtilerdennnEvet tatlım çok şükür Rabb'ime
Benimde 4. Gunu cok asiri bel agrim oldu suan 7. Gundeyim ama daha hafif arada adet olacak gibi agri oluyo ama lekelenme yok adet tarihim 28 kasim sanirim benimki olmadi leke yokBenim hiç belim ağrımazdı regl olucağım zaman ama transferinn 5 gününden itibaren inanılmaz belim ağrıdı kasığım ağrıdı psikolojik olarak düşündüm herşeyi...çok sık idrara çıktım ve o lekelenme oldu reglimin geçiş günü
Benim hoc umudum yok zaten belimin agrisi hafifledi kasigimdada siddetli bi agri olmadi nasip degilmisHerkesde olucak die bişey yok o leke sakın seni demorilize etmesin...Rabbim hayırlısııyla sana ve isteyen herkese nasip etsin ...çok zor bir süreçti Sınavdı ama Rabbim merhamet etti ve nasip etti çok şükür Allahım hepimizi tamamına erdirsin
Allah'tan umut kesilmez böyle konuşup Rabbimi gücendirme Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah'a sığınn dualara sığın kalk abdest al Allah'ı zikret şükret böyle konuşma lütfen
canım olumlu düşün böyle yapma daha 5.gün kendine yer yapıyor hem erken belirti için bence canını sıkma bende yarın gidiyorum doktora bakalım hayırlısıBenim 3. Günüm ve hic belirtim.yok
Ayy insalalh cnm senin ne konrtolun var adetmi olduncanım olumlu düşün böyle yapma daha 5.gün kendine yer yapıyor hem erken belirti için bence canını sıkma bende yarın gidiyorum doktora bakalım hayırlısı
Benimde 10 kasimda transferim oldu 5. Gun embriyisu dondurulmus yarin test yapacam ama cok korkuyorum belim agriyi 4. Gunden beri ama umutlanmiyorumm.arada adet olacak gibi agrim oluyo ama hic umudum yokBenim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.ben olabildiğince stresten uzak durdum.izin aldım işten annemlere gittim .orda gezdim tozdum keyif yaptım..yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.çok zor...stres hiç bitmiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yok adet olmadim olmaya bilirmisim e2 ye bakti bugun esterefom verdi baska yok birsey sanadami sadece esterefom vermisti pregestanin bitince 3araliga kontrol verdi buyuk ihtimal 8 aralik transfer olur dedi hayirlisi e2 senin kac cikmistiAyy insalalh cnm senin ne konrtolun var adetmi oldun
Yok adet olmadim olmaya bilirmisim e2 ye bakti bugun esterefom verdi baska yok birsey sanadami sadece esterefom vermisti pregestanin bitince 3araliga kontrol verdi buyuk ihtimal 8 aralik transfer olur dedi hayirlisi e2 senin kac cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?