- 9 Ekim 2014
- 197
- 86
- 38
- 35
daha öncede transferinin 8. günü ve idrar testinde çift çizgi gördüğünü yazmıştın?arkadaşlar transferimin 6. günü biraz önce göğsümden sıvı geldi benzer bir şey olan varmı hamilelik belirtişimi desem ne desem
mutlaka sonda iste çok rahat oluyor transferden önce çekip biraz rahatlatıyorlar sonra işlem bitince hepsini çekiyorlar çok rahat çok güzeldi.transfer işlemi bunun dışında hiç zor değil çok rahat.arkadaşlar benim transferime daha var ama ben şimdiden çok stres yaptım.bir de idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya o beni iyice strese sokuyor...transfer anı zor mu?yumurta toplama anesteziyle olacak zaten ama bu transferde ne yapıcam bilmiyorum
Aminnnn cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alasın. Allah analı babalı büyütsün canım.
Gözümüz aydın cnm4.gün embriyosu grade 1 kalitede 2 embriyoydu ama ikizmi değilmi bilmiyorum belirti olarak herşeyi psikolojik olarak düşünüyordum ama gerçekmiş Allah'a hamd olsunn lekelenme oldu regl dönemi geçişinde ödüm kopmuştu o gün herşey bitti sandım ama Rabb'ime hamd olsun hamileymişim 13 gün test yapıldı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım POZİTİF çıktı anne olucam Allahın izniyle nolur hiç ümitsiz olmayın hiç kötü düşünmeyin Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıklı bir şekilde elimizealmayı nasip etsin bebislerimizi )))))
Kıslarrrrrrrr çok şükür Allah'a test pozitif Rabbim hepinize nerde varsa herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin siZlerinde güzel haberlerinizi almayı diliyorumm herkese kucak dolusu selam ve sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?