tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Kızlar bişey sorucam 3 gün embirosuyla hamile kalan varmı? Bana 5 gün embirosu diyilde 3 gün embirosu transfer edildi. Duyduğma göre 5 gün embirosunda şans daha çok

Sadece önereceğim tek şey Allah'a sığınn ve dua ve eğer dondurulmamış embriyon yoksa Amerikan hastanesi dç.dr Kayhan yakını şiddetle öneririm tüp bebek merkezlerini değil hastaneleri seç

arkadaşlar transferimin 6. günü biraz önce göğsümden sıvı geldi benzer bir şey olan varmı hamilelik belirtişimi desem ne desem
daha öncede transferinin 8. günü ve idrar testinde çift çizgi gördüğünü yazmıştın?

kacınncı gunn embryosu abla senn hıçç belırtı farkettınmı ayyyyyyyyyy çokk guzell bseyyy olmalı bu duyguuu

mutlaka sonda iste çok rahat oluyor transferden önce çekip biraz rahatlatıyorlar sonra işlem bitince hepsini çekiyorlar çok rahat çok güzeldi.transfer işlemi bunun dışında hiç zor değil çok rahat.

4.gün embriyosu grade 1 kalitede 2 embriyoydu ama ikizmi değilmi bilmiyorum belirti olarak herşeyi psikolojik olarak düşünüyordum ama gerçekmiş Allah'a hamd olsunn lekelenme oldu regl dönemi geçişinde ödüm kopmuştu o gün herşey bitti sandım ama Rabb'ime hamd olsun hamileymişim 13 gün test yapıldı

Gözümüz aydın cnm ))))

Ekinnn çokkkk sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına alırsın inşallah bizde dua et
O dönemdeki belirtilerin nasıldı yazarmisin

Melekpnar çok sevindim canım bu güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum maşallah size Rabbim Esirgesin sizleri bizlerde bol bol dua edin
sende yazarmisin belirtilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…