Hayırlı olsun tedavin canım. İnşAllah olumlu sonuç alırsın. Evet duyqusallık iğnelerden. Hormonların değişiyo tabi. Biraz sakin olmaya çalış. Ben de biran önce olsa da bitse diyodum tedaviye başlayanda. Amma şimdi de test gününü bekliyorum. İnan bana bu daha zor canım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Aminkızlar herkes sonuc bekleme aşamasına gelmiş neredeyse ama ben uzun potokolün 5. iğnesini yaptım bugün yani yolun başındayım.
ama duygu durumum o kadar değişti ki anlatamam, eşim çamaşırları kurutma makinesine koymadı diye bir tripler attım sonra da bana kızınca sen beni anlamıyorsun diye yarım saat ağladım.
bu duygusallık artarak devam edecek sanırım, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum. ben zor ağlayan biriyimdir böyle olunca sinirlerim bozuldu.
Kesinlikle beklemek çok daha zordur ama akşam film izledim ağladım, sabah 9u 5 geçe sirenler çaldı ağladım.
Dokunsan ağlayacak dedikleri moddayım.
Bu işin tüm yükünü kadınlar çekiyor valla erkeklerin ki yarım saatlik bir sey.
Arkadaslar bisey soracagim fitil kullananlar ilk zamanlarda cok rahat koyuyordum lakin bi kac gundur koyarken elime buyukce bir et parcasi degiyor sizinde oyle olmusmuydu??[/QUOTE
test yaptı mı inşallah bu defa hep birlikte olursun bebişinleMerhaba kizlar 29 Ekimde Transferim yapildi...3 gundur ilk idrar ile gebelik testi yapiyorumm...cokk silik cikiyor...Sevinemiyorum bile ...cunku 1.5 sene once kendi kendine gebeligim olmustu...gebelik testleri bir hafta silik cikti ve kandada 70 140 ve 7 oldu bebegim dustu...kesem olusamadan kaybettim...Suan 10 kasimi bekliyorum..cunku psikolojim dusk bthcg yi kaldirabilcek degil..dua edelim birbirimize neolur...Allah herkesi evlat sahibi etsin
ağrılarının olması normal.moralini bozma sakınKizlar adet sancılarım başladı. Daha bugün bir hafta oldu transfer olalı. Morelim çok bozuk. İnşAllah adet olmam
İnşAllah hamilesindir canım. Bi daha yap yarın belki daha da belirgin çıkar.arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?