- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bu iş ekip işi ekip sağlamsa gerisi çokta onemli değil bence, Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahbende senin gibi düşünüyorum canım özkan hocada cok sıcak davrandı ekipte güleryüzlüydü adet olmayı bekliyorum o zaman ya özkan hoca ile yada artık başka bi hekimle devam edeceğiz
İyi günler, ben de Aralık 25 gibi tedaviye başlayabilirim , Ankara dayım, nasıl yardımcı olabilirsinizTüp bebek tedavi aşamasındayım .bir ay sonra transferim olacak inşallah yani Ocak ayından itibaren tüp bebek yaptıracak olanlar için ilaç konusunda yardımcı olabilirim .
Transferim ertelendi nezaman olacagi tekrar adet olacağım zamana bağlı , benim tedavi surecim kısa sürdü yumurtalr erken olgunlaştı ve toplandı oyuzden gonal f ve çatlatma iğnelerinden fazlaca kaldı elimde ihtiyaçi olan birine yardımcı olmak için verecektim ama işte kendim olumlu sonuç alınca vereceğim daha önce başkasıyla da konuştum vermek için eğer diger arkadaşında yapılmış olursa ozaman size geri dönüş yaparim ona göre konuşuruz
Transferim ertelendi nezaman olacagi tekrar adet olacağım zamana bağlı , benim tedavi surecim kısa sürdü yumurtalr erken olgunlaştı ve toplandı oyuzden gonal f ve çatlatma iğnelerinden fazlaca kaldı elimde ihtiyaçi olan birine yardımcı olmak için verecektim ama işte kendim olumlu sonuç alınca vereceğim daha önce başkasıyla da konuştum vermek için eğer diger arkadaşında yapılmış olursa ozaman size geri dönüş yaparim ona göre konuşuruzİyi günler, ben de Aralık 25 gibi tedaviye başlayabilirim , Ankara dayım, nasıl yardımcı olabilirsiniz
Tamam çok teşekkür ederim,ben inşallah 25 aralıkta başlayacağım sıkıntı olmazsa.Haber bekliyorum sizden, rabbim inşallah tez zamanda anne olmayı nasip etsin size.Transferim ertelendi nezaman olacagi tekrar adet olacağım zamana bağlı , benim tedavi surecim kısa sürdü yumurtalr erken olgunlaştı ve toplandı oyuzden gonal f ve çatlatma iğnelerinden fazlaca kaldı elimde ihtiyaçi olan birine yardımcı olmak için verecektim ama işte kendim olumlu sonuç alınca vereceğim daha önce başkasıyla da konuştum vermek için eğer diger arkadaşında yapılmış olursa ozaman size geri dönüş yaparim ona göre konuşuruz
Sağolun isteyen herkese Rabbin bian önce nasip etsin inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun sizinde güzel sonuçlar almanız dileğiyleTamam çok teşekkür ederim,ben inşallah 25 aralıkta başlayacağım sıkıntı olmazsa.Haber bekliyorum sizden, rabbim inşallah tez zamanda anne olmayı nasip etsin size.
Amin hepimize yaşatsın anne olmayı.Sağolun isteyen herkese Rabbin bian önce nasip etsin inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun sizinde güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Aynen bende merak ettim kimse hicbisi yazmıyor artık, siz ne yaptınız transferiniz gerceklesti mi ? Polip operasyonu oldum ben oyuzden beklemekteyim nezaman adet olursam ozaman transfer için baslicaz artık onuda 40olacak olamadım halaKızlar kimseden ses yok neler yaptınız?
Mrb canım ne yaptın oldu mu transferin adetten sonra kaç gün sürdü transfer sürecin ? Bende başladım transfere hazırlık için adetin 16.gunu kontrolum var aklıma bişi takıldı o gün eşinle birlikte gelin oda imza verecek dedi ama ne için olduğunu soylemedi sizinde öyle bişi oldumu ne için imza alıyorlar acaba o gün transferde olabilir diyemiki acaba merak ettimAynen bende merak ettim kimse hicbisi yazmıyor artık, siz ne yaptınız transferiniz gerceklesti mi ? Polip operasyonu oldum ben oyuzden beklemekteyim nezaman adet olursam ozaman transfer için baslicaz artık onuda 40olacak olamadım hala
Canım transferim 28 aralık salı gerçekleşti şu an 7.günüm 4 gün sonra sonucu alacağız;bugün ani bir ishal oldum şiddetli kabızlık sonrası hastaneye gittik neyseki sorun yok erken kan testide yaptırdık ama net olmazmış en iyisi ctesiyi beklemekBizde durumlar böyle imza olayını sormuşsun bizdende istendi embriyoyu dondurmadan önce daha sonrada 2.emriyoyu(hani ilerisi için dondurmak isteyen olursa)istendi yani embriyoyu dondurmak içinde çözdürmek içinde imza alınıyor eşimizden ve bizdenMrb canım ne yaptın oldu mu transferin adetten sonra kaç gün sürdü transfer sürecin ? Bende başladım transfere hazırlık için adetin 16.gunu kontrolum var aklıma bişi takıldı o gün eşinle birlikte gelin oda imza verecek dedi ama ne için olduğunu soylemedi sizinde öyle bişi oldumu ne için imza alıyorlar acaba o gün transferde olabilir diyemiki acaba merak ettim
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın belki çok stresten kabızlık ishal sorunun olmuştur , zaten şu stresimizi bı bastirabilsek herşey daha güzel olacak ,benimde 12ocak için kontrolüm var ona göre transfer yapılacak bakalım beklemedeyim bendeCanım transferim 28 aralık salı gerçekleşti şu an 7.günüm 4 gün sonra sonucu alacağız;bugün ani bir ishal oldum şiddetli kabızlık sonrası hastaneye gittik neyseki sorun yok erken kan testide yaptırdık ama net olmazmış en iyisi ctesiyi beklemekBizde durumlar böyle imza olayını sormuşsun bizdende istendi embriyoyu dondurmadan önce daha sonrada 2.emriyoyu(hani ilerisi için dondurmak isteyen olursa)istendi yani embriyoyu dondurmak içinde çözdürmek içinde imza alınıyor eşimizden ve bizden
Saol canım seninde çok az kalmış konrolüne transfer haberlerini bekliyorumGeçmiş olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın belki çok stresten kabızlık ishal sorunun olmuştur , zaten şu stresimizi bı bastirabilsek herşey daha güzel olacak ,benimde 12ocak için kontrolüm var ona göre transfer yapılacak bakalım beklemedeyim bend
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel sonuçlar alirsin benim bahçeci umutta ebru hanim.suan transferim yapıldı 3gun oldu beklemekteyimcanım bende bahçecide tedavideyim ama fulya merkezde özkan hocada siz neler yapıyorsunuz kim doktorunuz?
Dün test yaptım canım dayanamadım kan testi verdim 8. Gunumdu değerim 189 çıktıcanım test yaptın mı 12. günü mü bekleyeceksin sonucunu merak ettim