Neden olmasın :) sizin sorun neydi kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildiAyyy harika fikir bende evde mi yapsam test diye düşünüyorum söyle aliyim 50 100 tane saat başı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasın :) sizin sorun neydi kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildiAyyy harika fikir bende evde mi yapsam test diye düşünüyorum söyle aliyim 50 100 tane saat başı![]()
Sorun yok eşim de bende de hersey normal sebepsiz infertili dediler .Neden olmasın :) sizin sorun neydi kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi
Kaç tane toplandı benimde 3 tane dondurmuştuk 2 si transfer edildi diğeri donukSorun yok eşim de bende de hersey normal sebepsiz infertili dediler .
5.gun embriyosu tek transfer diğerleri üşümeye devam ediyor dondurucuda![]()
Toplam daha fazlaydı da 5.gune 4 tane geldi biri transfer edildi 3 u donmaya devamKaç tane toplandı benimde 3 tane dondurmuştuk 2 si transfer edildi diğeri donuk
Süper 5. Gün şansı daha yüksek diyorlar umarım pozitif haberler alırız canımToplam daha fazlaydı da 5.gune 4 tane geldi biri transfer edildi 3 u donmaya devam
Valla nasipte ne var bakalım.Süper 5. Gün şansı daha yüksek diyorlar umarım pozitif haberler alırız canım
Bende aynı gün olmuş bugün test yaptım bişe çıkmadı leke vs yokAyın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
Gebelik testi yaptınız mıBende 23unde oldum ayni gun olmusuz, benimde 5.gun embriyosu ve ilk denemem, lekelenme simdiye kadar bende de olmadi, arada sarimsi akinti oluyor
Evet daha kan testime iki gun var ama, evde idrar testi yaptim pozitif ciktiGebelik testi yaptınız mı
Bende çıkmadıEvet daha kan testime iki gun var ama, evde idrar testi yaptim pozitif cikti
Acaba tutmadı mı hiç leke kanama vs de Yok idrar testi yaptım tek çizik çıktıEvet daha kan testime iki gun var ama, evde idrar testi yaptim pozitif cikti
Cok cok tesekkur ederim, insallah kan testinde ve sonrasinda da guzel sonuclar alirim, insallah sizde guzel sonuclar alirsinizŞuan sevincini yaşadım yeminle, ne kadar mutlu oldum darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına inşallahben ilk günden beri çok uyuyorum. Günde 10-15 kez WC ye çıkıyorum. Bugün karnımda şişlik var okadar bunlar da ilaçlardan diye düşünüyorum. Senin belirti var mıydı? Bir de Dondurulmuş muydu? Sorun neydi benim sorun benden kaynaklıydı. 2 tüpüm de alındı. Dondurulmuş embriyolarım 2 tane transfer edildi. Tüp bebekten başka çarem yok inşallah meleklerim benimledir
![]()
Kacinci gununuzdesiniz, erken olabilir, hemsire bana sıkı sıkı tembihlemisti hatta kan testinden once test yapmayin cikmayabilir diye, ama dayanamadigim icin yaptim. Sakin caninizi sikmayin, psikoloji cok onemli bu donemde, size ne iyi geliyosa onu yapmaya calisin, ben elimi karnima koyup konusuyodum orda var mi yok mu bilmeden, psikolojik olarak iyi hissetmeme yardimci oluyorAcaba tutmadı mı hiç leke kanama vs de Yok idrar testi yaptım tek çizik çıktı![]()
Cumartesi günü transfer olalı 1 hafta oldu salı günü kan tahlili yaptır dedi doktorum bakalım ya hayırlısı olsun Bende olumsuz düşünmüyorum hiç ama yine de taktiri ilahı inşaAllah bu arada sizinde bebeğiniz sağlıkla gelsin Allah kucağına almayı nasip etsinKacinci gununuzdesiniz, erken olabilir, hemsire bana sıkı sıkı tembihlemisti hatta kan testinden once test yapmayin cikmayabilir diye, ama dayanamadigim icin yaptim. Sakin caninizi sikmayin, psikoloji cok onemli bu donemde, size ne iyi geliyosa onu yapmaya calisin, ben elimi karnima koyup konusuyodum orda var mi yok mu bilmeden, psikolojik olarak iyi hissetmeme yardimci oluyor
İnşallahCok cok tesekkur ederim, insallah kan testinde ve sonrasinda da guzel sonuclar alirim, insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz
Dondurulmus embriyo degildi benimki, benim yumurta rezervim az oldugu icin tup bebek tedavisine basladik, toplamda 4 yumurta toplanabildi benden, ertesi gun de 3 embriyo oldugunu haber vermislerdi
Ara ara sanci giriyodu kisa kisa, sari akintim vardi birde midem yaniyodu biraz cabuk acikiyodum sanki . Ama belirti aramamaya calistim hep cunku cok okudum sifir belirtiyle hamile olanlari da
Selam var mı durumda bir değişiklik nasıl hissediyorsunSüper 5. Gün şansı daha yüksek diyorlar umarım pozitif haberler alırız canım
İnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım. Kaçıncı gün embriyosuBende 26 ekimde transfer oldum .
Ne olumlu ne olumsuz bisey hissedememek
Test gününün bir an önce gelmesini isterken ayriyeten de negatif sonuc gelirse diye o günün hiç gelmemesini beklemek çok zor
Karmakarışık bir ruh halindeyim![]()
5.gunİnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım. Kaçıncı gün embriyosu