Y ysmn1714 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2021 8 5 1 34 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #41 Zeynepze .!.: Çok şükür sağlıkla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler inşallah sizinki de öyle olur çok zor süreçler gerçekten Allah yardım etsin gönlümüze göre versşn hepimizin
Zeynepze .!.: Çok şükür sağlıkla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler inşallah sizinki de öyle olur çok zor süreçler gerçekten Allah yardım etsin gönlümüze göre versşn hepimizin
A Ayseeeecik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 289 179 18 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #42 papatyakokankadin .!.: genelde 2 günde yerleşiyor 5 gün embriyosu, ben 8. gün yaptım çıktı testte ama ben 12. gün kan verdiğimde değerim 900 küsürdü büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi gün yerleşti, hatta ikiz diye düşündüş, ikinci kan değerim 14,100 çıktı Genişletmek için tıkla... Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif
papatyakokankadin .!.: genelde 2 günde yerleşiyor 5 gün embriyosu, ben 8. gün yaptım çıktı testte ama ben 12. gün kan verdiğimde değerim 900 küsürdü büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi gün yerleşti, hatta ikiz diye düşündüş, ikinci kan değerim 14,100 çıktı Genişletmek için tıkla... Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.379 6.532 198 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #43 Sevgiali .!.: Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsin
Sevgiali .!.: Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsin
A Ayseeeecik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 289 179 18 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #44 papatyakokankadin .!.: Hayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
papatyakokankadin .!.: Hayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Zeynepze Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 278 118 33 32 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #45 Sevgiali .!.: Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif Genişletmek için tıkla... Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı.
Sevgiali .!.: Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif Genişletmek için tıkla... Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı.
A Ayseeeecik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 289 179 18 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #46 Zeynepze .!.: Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı. Genişletmek için tıkla... Siz kaçıncı günde bakmıştıniz
Zeynepze .!.: Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı. Genişletmek için tıkla... Siz kaçıncı günde bakmıştıniz
A Ayseeeecik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 289 179 18 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #47 Zeynepze .!.: Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı. Genişletmek için tıkla... İnşallah benimde öyle olur isteyen herkesi de
Zeynepze .!.: Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı. Genişletmek için tıkla... İnşallah benimde öyle olur isteyen herkesi de
Zeynepze Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 278 118 33 32 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #48 Sevgiali .!.: Siz kaçıncı günde bakmıştıniz Genişletmek için tıkla... 8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyorm
Sevgiali .!.: Siz kaçıncı günde bakmıştıniz Genişletmek için tıkla... 8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyorm
A Ayseeeecik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 289 179 18 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #49 Zeynepze .!.: 8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyorm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı
Zeynepze .!.: 8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyorm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı
T Titiz33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2021 12 5 1 37 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #50 ysmn1714 .!.: Merhaba ben aceleci olanlardanım sanırım 5. Gün kan testinde öğrenmiştim 7. Günden itibarende idrar testinde Genişletmek için tıkla... Degeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idi
ysmn1714 .!.: Merhaba ben aceleci olanlardanım sanırım 5. Gün kan testinde öğrenmiştim 7. Günden itibarende idrar testinde Genişletmek için tıkla... Degeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idi
Y ysmn1714 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2021 8 5 1 34 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynepze #51 Titiz33 .!.: Degeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idi Genişletmek için tıkla... Merhaba 34 çıkmıştı değerim transfer günüyle beraber 5. Gündü. Daha sonra değerlerim 2 katından çok yükseldi 2 kese göründü ama birisi gelişmedi
Titiz33 .!.: Degeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idi Genişletmek için tıkla... Merhaba 34 çıkmıştı değerim transfer günüyle beraber 5. Gündü. Daha sonra değerlerim 2 katından çok yükseldi 2 kese göründü ama birisi gelişmedi