Çok teşekkürler inşallah sizinki de öyle olur çok zor süreçler gerçekten Allah yardım etsin gönlümüze göre versşn hepimizinÇok şükür sağlıkla gelsin insallah
Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatifgenelde 2 günde yerleşiyor 5 gün embriyosu, ben 8. gün yaptım çıktı testte ama ben 12. gün kan verdiğimde değerim 900 küsürdü büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi gün yerleşti, hatta ikiz diye düşündüş, ikinci kan değerim 14,100 çıktı
Hayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsinMaşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkında canim Rabbim tez vakitte nasip etsin
Bence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı.Maşallah cnm Bn de 5.gun embriyosu 8.gun erken gebelik testi yaptım nagatif
Siz kaçıncı günde bakmıştınizBence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı.
İnşallah benimde öyle olur isteyen herkesi deBence kanı bekleyin. Bende evde yaptım cıkmadı sonra kanda cıktı.
8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyormSiz kaçıncı günde bakmıştıniz
Hayırlısı8. Gün evde yaptm cıkmadı. 9. Gün kan verdim cıktı . Gerci su an ilerlemedi betam yükselmedi ilçları bıraktm düşmesini bekliyorm
Degeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idiMerhaba ben aceleci olanlardanım sanırım 5. Gün kan testinde öğrenmiştim 7. Günden itibarende idrar testinde
Merhaba 34 çıkmıştı değerim transfer günüyle beraber 5. Gündü. Daha sonra değerlerim 2 katından çok yükseldi 2 kese göründü ama birisi gelişmediDegeriniz kaç çıkmıştı kan testinde kaçıncı gün embiriyosu idi