- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
hayır transfer günü sayılmıyor transferden sonraki gün 1. gün kabul ediliyorBende her yerde görüyorum, peki transfer gününü 1. gün mü saydınız
yaaa canımm , benim embriyolarım dondurulmuş embriyo blaclokist. bir sonraki adetimin 5.günü e2 hormonum 199 çıktı doktor yüksek eğer yumurtan buyur çatlarsa transfer ertelenir dedi. Yarın sabah tekrar kan vereceğim, düşmüş müdür sence e2 hormunu adetin 5. gününde 199 normal mi? bide bana adetin ya 18. ya da 20. günü transfer edeceğiz dediler neye göre karar veriyolarhayır transfer günü sayılmıyor transferden sonraki gün 1. gün kabul ediliyor
transfere rahim kalınlığına göre karar veriliyor rahmin belli bir kalınlığa ulaşması lazım benim transferim 22. gün falan olmuştu, e2 hormonumda adetten 3-4 gün sonra normale inmişti, bol bol su tüket ben çok su tüketmiştim belki bu yüzden bu kadar çabuk normale döndü hormonlarımyaaa canımm , benim embriyolarım dondurulmuş embriyo blaclokist. bir sonraki adetimin 5.günü e2 hormonum 199 çıktı doktor yüksek eğer yumurtan buyur çatlarsa transfer ertelenir dedi. Yarın sabah tekrar kan vereceğim, düşmüş müdür sence e2 hormunu adetin 5. gününde 199 normal mi? bide bana adetin ya 18. ya da 20. günü transfer edeceğiz dediler neye göre karar veriyolar
7. Gun idrarda silik cizgi sonra 12. Gun kan verdimMerhabaaaa :)
Tüp bebek transferi sonrası 10. Günden önce kan tahlili yaptırıp sonuc alan varmı ??
6. Gün çok silikti 7. Günden itibaren koyulaştı. Benim 5. Günle alakalı kan testinde çıktığında ilaçların etkisi olabilir demişlerdi belki tesadüftür bilmiyorum. 5. Gün kan değerim 13.3 tü. Birde benimkiler 5. Gün taze transferdiMerhaba 7.günden sonra idrar testiniz koyulasti mi silik mi kaldı
inşallah tutulmuştur
6. Gün çok silikti 7. Günden itibaren koyulaştı. Benim 5. Günle alakalı kan testinde çıktığında ilaçların etkisi olabilir demişlerdi belki tesadüftür bilmiyorum. 5. Gün kan değerim 13.3 tü. Birde benimkiler 5. Gün taze transferdi
Evet verdim şuan herşey yolunda değerlerim güzel çok şükürHımmm inşallah tutunmuştur bida kan testi verdiniz mi ilerleyen günlerde
aa kaç çıktı sonuc :))Evet verdim şuan herşey yolunda değerlerim güzel çok şükür
Ben 5. Gün dondurulmuş çift 4 a kalite embriyo transfer yapıldı 7 eylül de … 8 gün sonra kaset testte çift çizgi , 9. Gün kan da 49 çıktı değerimMerhabaaaa :)
Tüp bebek transferi sonrası 10. Günden önce kan tahlili yaptırıp sonuc alan varmı ??
Transferin 5.gununde 2 kere pozitif gördüm varsa çıkıyorBende 9. Günde cokmu acele ediyorum acaba diyorum :)) varsa demekki günü farketmiyo çıkıyo
Merhaba. Benımde 5. Gün 2 embriyo 5. Gün kan tahilinde 21.8 çıktı sizin sonra katlandı dimi sorunsuz şimdi stres bastı beni6. Gün çok silikti 7. Günden itibaren koyulaştı. Benim 5. Günle alakalı kan testinde çıktığında ilaçların etkisi olabilir demişlerdi belki tesadüftür bilmiyorum. 5. Gün kan değerim 13.3 tü. Birde benimkiler 5. Gün taze transferdi
Benimde 2 embriyo transfer edildi.Bende 3 kez verdim cok az yükseliyo. Yarn gene istediler . Moralm cok bozukMerhaba. Benımde 5. Gün 2 embriyo 5. Gün kan tahilinde 21.8 çıktı sizin sonra katlandı dimi sorunsuz şimdi stres bastı beni
Hayır olsun inşallah bende yarın vericemBenimde 2 embriyo transfer edildi.Bende 3 kez verdim cok az yükseliyo. Yarn gene istediler . Moralm cok bozuk
Hakkımızda hayırlısıHayır olsun inşallah bende yarın vericem
Çok şükür sorun yok cnm katlandı 3 kez belli aralıklarla kan testi yaptırdım zaten cuma günü keseyi görmeye gidicem inşallahMerhaba. Benımde 5. Gün 2 embriyo 5. Gün kan tahilinde 21.8 çıktı sizin sonra katlandı dimi sorunsuz şimdi stres bastı beni
Değerleriniz nasıl çıktı pekiBenimde 2 embriyo transfer edildi.Bende 3 kez verdim cok az yükseliyo. Yarn gene istediler . Moralm cok bozuk
Ohhh çook şüküüürrrÇok şükür sorun yok cnm katlandı 3 kez belli aralıklarla kan testi yaptırdım zaten cuma günü keseyi görmeye gidicem inşallah
3 kez verdm 80 90 120 cıktı bugn son kez veriicem bakalmDeğerleriniz nasıl çıktı peki
Çok şükür sağlıkla gelsin insallahÇok şükür sorun yok cnm katlandı 3 kez belli aralıklarla kan testi yaptırdım zaten cuma günü keseyi görmeye gidicem inşallah