8. gün idrar testinde öğrendimMerhabaaaa :)
Tüp bebek transferi sonrası 10. Günden önce kan tahlili yaptırıp sonuc alan varmı ??
Belirtileriniz var mıydı ..8. gün idrar testinde öğrendim
ben 5. gün itibariyel çok şiddetli sırt ağrısı yaşadım, test yaptığım gün ve önceki günde aşırı kasık ağrım oldu tabi ben bunları belirti olarak görmüyordum hatta sırt ağrm olunca covid oldum sandım ama embriyo tutunurken olabiliyormuş sırt ağrısıBelirtileriniz var mıydı ..
Bende 9. Günde cokmu acele ediyorum acaba diyorum :)) varsa demekki günü farketmiyo çıkıyoMerhaba ben aceleci olanlardanım sanırım 5. Gün kan testinde öğrenmiştim 7. Günden itibarende idrar testinde
Merhaba 7.günden sonra idrar testiniz koyulasti mi silik mi kaldıMerhaba ben aceleci olanlardanım sanırım 5. Gün kan testinde öğrenmiştim 7. Günden itibarende idrar testinde
kaçıncı gün embriyosu olduğu, donmuş mu taza transfer mi olduğuda önemliBende 9. Günde cokmu acele ediyorum acaba diyorum :)) varsa demekki günü farketmiyo çıkıyo
3. Gün taze embriyokaçıncı gün embriyosu olduğu, donmuş mu taza transfer mi olduğuda önemli
6.gün hem idrar testinde hem kan testinde öğrendim ama donmuş 5.gün embriyosuMerhabaaaa :)
Tüp bebek transferi sonrası 10. Günden önce kan tahlili yaptırıp sonuc alan varmı ??
5. Gün idrar testinde 7. Gün kanda görmüştümMerhabaaaa :)
3. gün embriyosu biraz daha geç çıkar testlerde canım3. Gün taze embriyo
Bugn 9. Gün normalde yarın sabah yapcaktım.bugn farkeder mi acaba kararsz kaldım gitssemmi gitmesemmi3. gün embriyosu biraz daha geç çıkar testlerde canım
bence bekleyin yarın yaptırınBugn 9. Gün normalde yarın sabah yapcaktım.bugn farkeder mi acaba kararsz kaldım gitssemmi gitmesemmi
yaaa bende 12 ekimde dondurulmuş 5.gün A kalite embriyo transferi olacağım. şimdiden hangi gün test yapsam diye düşünüyorum :)))))8. gün idrar testinde öğrendim
Bende 9. Güne kadar zor dayandmyaaa bende 12 ekimde dondurulmuş 5.gün A kalite embriyo transferi olacağım. şimdiden hangi gün test yapsam diye düşünüyorum :)))))
En erken 8. günü bekle canımyaaa bende 12 ekimde dondurulmuş 5.gün A kalite embriyo transferi olacağım. şimdiden hangi gün test yapsam diye düşünüyorum :)))))
19 ekim öğlen yaptırırım :) Bilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :)En erken 8. günü bekle canım
genelde 2 günde yerleşiyor 5 gün embriyosu, ben 8. gün yaptım çıktı testte ama ben 12. gün kan verdiğimde değerim 900 küsürdü büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi gün yerleşti, hatta ikiz diye düşündüş, ikinci kan değerim 14,100 çıktı19 ekim öğlen yaptırırım :) Bilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :)
Bende her yerde görüyorum, peki transfer gününü 1. gün mü saydınızgenelde 2 günde yerleşiyor 5 gün embriyosu, ben 8. gün yaptım çıktı testte ama ben 12. gün kan verdiğimde değerim 900 küsürdü büyük ihtimalle transfer günü yada ertesi gün yerleşti, hatta ikiz diye düşündüş, ikinci kan değerim 14,100 çıktı