Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrasi idrar rengi neden koyulaşır
- Konu Sahibi Nurselfcd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #transfer #tüpbebek #tüpbebekbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Su az içmiyorusunuz diymi?Arkadaşlar hayırlı günler.Tüp bebek transferinden sonra idrar renginde koyulasma yaşayan oldu mu acaba ilaçlarla mi alakalı?
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
Merhaba benim idrarimda eksi eksi kokuyor neden acaba ?Arkadaşlar hayırlı günler.Tüp bebek transferinden sonra idrar renginde koyulasma yaşayan oldu mu acaba ilaçlarla mi alakalı?
Hayır en az 2 lt su içiyorum.afedersiniz bu yüzden Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyorSu az içmiyorusunuz diymi?
Walla iğneler ve fitillerden diye tahmin ediyorum çünkü bende de aynı koku oluyorMerhaba benim idrarimda eksi eksi kokuyor neden acaba ?
Pekı aynı ilaçlari transferde önce kullanmadınızmı? Yeni bir şey eklendıyae belke o yaparHayır en az 2 lt su içiyorum.afedersiniz bu yüzden Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
- 10 Şubat 2023
- 586
- 235
- 23
Oksapar iğneyi ne zamana kadar kullanacağızAynen cnm kullandım estrofem progestan fitil,prorgestan iğne coraspirin lullaniyordum ek olarak oksapar kan sulandırıcı iğne eklendi sadece
Test gününe kadar dedi ilaç hemşiremOksapar iğneyi ne zamana kadar kullanacağız
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
Valla ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galibaWalla iğneler ve fitillerden diye tahmin ediyorum çünkü bende de aynı koku oluyor
Oyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var idrar yaparkenValla ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
Ewet var bide yanıyor tehlikeli olabilirmiş ben tek kullanımlık ilaçlar oluyor ya suda eritilen onlardan kullanicamOyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var idrar yaparken
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
B
Bu arada doktorum önerdiOyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var
Cok geçmiş olsun.Iyi yapmışsın dr.a danismakla cnmB
Bu arada doktorum önerdi
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.501
- 48
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
Cok teşekkür ederim Siz ne yaptınız geçti mi sizinki ki ?Cok geçmiş olsun.Iyi yapmışsın dr.a danismakla cnm
- 19 Aralık 2023
- 308
- 116
- 23
- 29
Sabah kalkınca çok pis kokuyor ozellikleİlaçlardan kokusu bile değişiyor bol su için
Bende kasıntı sizlama yok cnm sadece rengi koyu bide aynen koku oluyor oda sanırım ilaclardanCok teşekkür ederim Siz ne yaptınız geçti mi sizinki ki ?