- 9 Aralık 2023
- 111
- 16
- 18
- 28
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Benimde şuan 8. Günüm bendede aynı şekilde kasik ağrısı var test yaptım ama tek çizgi çıktı. Sakın test yapma moralin bozulmasınArkadaşlar merhabaaa, 5. Gün kaliteli embriyosu transferim oldu 31 ocakta bugün 5. Günüm ama hiç bir belirtim yok. Sadece ara ara karnım adet olcakmış gibi ağrıyor o kadar. İlk transferde böyle olup pozitifi gören oldumu
Kızlar merhaba , bende dün transfer oldum. Eve geldiğimde biraz kanamam vardı. Sabah ve bugünde kahverengi lekelenmem ama şu saate kadar kalmadı azalarak bitti. Sizce normal mi? Sizde oldu mu?Benimde şuan 8. Günüm bendede aynı şekilde kasik ağrısı var test yaptım ama tek çizgi çıktı. Sakın test yapma moralin bozulmasın
Merhaba bende olmadı ama lekeleme bazı kişilerde olabiliyormuş doktorunla veya hemşirenle gorusmeliydin her ihtimale karşıKızlar merhaba , bende dün transfer oldum. Eve geldiğimde biraz kanamam vardı. Sabah ve bugünde kahverengi lekelenmem ama şu saate kadar kalmadı azalarak bitti. Sizce normal mi? Sizde oldu mu?
Senin pozitif oldumu canımMerhaba bende olmadı ama lekeleme bazı kişilerde olabiliyormuş doktorunla veya hemşirenle gorusmeliydin her ihtimale karşı
Cuma günü belli olacakSenin pozitif oldumu canım
Belirtilerin nelerdiMerhaba bende olmadı ama lekeleme bazı kişilerde olabiliyormuş doktorunla veya hemşirenle gorusmeliydin her ihtimale karşı
inşallah pozitifi görürüzzz bende 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek. Peki neden kaynaklı tüp bebeğe başvurdunuz canım ve şuanda bi belirtiniz var mıCuma günü belli olacakcift embriyo transferi oldum benim ikinci tup bebek transferim inşallah hepimizi olumlu sonuc alırız
Bende kasık ağrısı oldu ama onu şuna bağlıyorum benim normalde bugün regli olmam gerekiyordu transfer olduğum için ve ilaç kullandığım için belki bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Biz eşimden kaynaklı tup bebek tedavisine başladık iki defa varikosel ameliyati oldu sperm kalitesi düşük eşimin. Bize direk tup bebeği önerdiler ilk transferimizi geçen sene olmuştuk tek embriyo koymuşlardı şimdi ikinci olunca cift embriyo transferi oldu ama bugün dayanamadım gebelik testi yaptım tek çizgiyi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yakın zamanda yakın arkadaşımda tup bebek tedavisi gördü olumlu sonuç aldi oda bir belirti göstermediğini söyledi herkes aynı olmayabilir size kaç embriyo transferi olduBelirtilerin nelerdi
inşallah pozitifi görürüzzz bende 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek. Peki neden kaynaklı tüp bebeğe başvurdunuz canım ve şuanda bi belirtiniz var mı
Bizde hiç bir sorun olmadığından bide 35 yaş altı olduğu için tek embriyo koydular benim göğüslerimde hafif acı ve kasıklarımda hafif ağrılar var. Transferin kaçıncı günündesin ki bugün adet olman gerekiyor canım benim adetime daha 10 gün varBende kasık ağrısı oldu ama onu şuna bağlıyorum benim normalde bugün regli olmam gerekiyordu transfer olduğum için ve ilaç kullandığım için belki bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Biz eşimden kaynaklı tup bebek tedavisine başladık iki defa varikosel ameliyati oldu sperm kalitesi düşük eşimin. Bize direk tup bebeği önerdiler ilk transferimizi geçen sene olmuştuk tek embriyo koymuşlardı şimdi ikinci olunca cift embriyo transferi oldu ama bugün dayanamadım gebelik testi yaptım tek çizgiyi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yakın zamanda yakın arkadaşımda tup bebek tedavisi gördü olumlu sonuç aldi oda bir belirti göstermediğini söyledi herkes aynı olmayabilir size kaç embriyo transferi oldu
Evet bizimde ilk transferimizde tek embriyo koydular ben şuan 27 yaşındayım ama ikincisi olunca cift embriyo koydular ilk günler benimde gogusumde şişkinlik ve kasiklarimda agri vardı benim transferimi adetim başından 18 gün sonra tarnsfer ettiler 8. Günüm bugünBizde hiç bir sorun olmadığından bide 35 yaş altı olduğu için tek embriyo koydular benim göğüslerimde hafif acı ve kasıklarımda hafif ağrılar var. Transferin kaçıncı günündesin ki bugün adet olman gerekiyor canım benim adetime daha 10 gün var
Bazılarında belirti olmuyormuş pozitifi görüyolarmış keşke test yapmasaydın canım daha cuma gününe vaaar hemen idrara karışmamıştır belkiEvet bizimde ilk transferimizde tek embriyo koydular ben şuan 27 yaşındayım ama ikincisi olunca cift embriyo koydular ilk günler benimde gogusumde şişkinlik ve kasiklarimda agri vardı benim transferimi adetim başından 18 gün sonra tarnsfer ettiler 8. Günüm bugün
Bazılarında belirti olmuyormuş pozitifi görüyolarmış keşke test yapmasaydın canım daha cuma gününe vaaar hemen idra
Ben kartal soğanlıkta bülent kars hocaya gidiyorum kliniğinde muanesi işlemlerin hepsini acıbademde yaptırdık, siz nerede yaptırdınızPişman oldum açıkçası çok erken olabilir herkesin hemen belli olmuyormus bide ben sabahta yapmadim akşamüstü yaptım. Bu arada siz nerde tedavi görüyorsunuz
Biz kayseri Ahmet emin mutlu hocada yaptırdık onunda muayeneye hastanesi erciyes kartal işlem hastanesi hüma hastanesi. Ben bide doktorumu değiştirdim ikinci doktorumBen kartal soğanlıkta bülent kars hocaya gidiyorum kliniğinde muanesi işlemlerin hepsini acıbademde yaptırdık, siz nerede yaptırdınız
İnşallah olurr cuma günü bizede yazın sonucuuuuBiz kayseri Ahmet emin mutlu hocada yaptırdık onunda muayeneye hastanesi erciyes kartal işlem hastanesi hüma hastanesi. Ben bide doktorumu değiştirdim ikinci doktorum
Aminnn inşallah yazarım tabiki sizde sonucunuzu söyleyinİnşallah olurr cuma günü bizede yazın sonucuuuu
Pozitifmiydi senin canııımmmBen test yapmadım 12güne kadar sabrettim moralimi bozmak istemedim. Benim kasık ağrısı değilde ayak ve bel ağrım fazlaydı onun haricinde aman aman belirti olmadı regl olcak gibi wc gidiyordum sadece
Evet canım çift embriyo çok şükür 52günlük olduk. Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın acılarını göstermesin dualarım sizinle gönlünğze göre en güzelleri olsunPozitifmiydi senin canııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?