Tüp bebek transferi sonrası belirtileriniz

Ben test yapmadım 12güne kadar sabrettim moralimi bozmak istemedim. Benim kasık ağrısı değilde ayak ve bel ağrım fazlaydı onun haricinde aman aman belirti olmadı regl olcak gibi wc

Evet canım çift embriyo çok şükür 52günlük olduk. Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın acılarını göstermesin dualarım sizinle gönlünğze göre en güzelleri olsun
Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaaa

Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaa

Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaaa
Her wc gittiğimde regl olcakmışım gibi hissediyordum göğüslerim çok ağırmıştı ama en çok ayak ağrım fazlaydı romatizma gibi bi ağrı ilk gebeliğimdede aynı ağrı olunca ihtimal vermiştim

Benim hiç belirtim yok ara ara ağrılarım oluyor 5-10 dk sonra geçiyor

Merhaba kızlar öcelikle inşallah hepimiz güzel olumlu sonuçlar alırız
Benim de transferimin 6. günü ilk üç gün regl sancıları gibi karnım ağrıyordu ama üç gündür hiçbir belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…