Tüp Bebek Merkezleri Transfer sonrası grip olupda pozitifi gören varmı?

parvinka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
16
15
3
28
selam, arkadaşlar transferimin 5ci günü grip oldum. Hapşuruk çok fazla ve ateşim 37,8 kalktığı için ateş düşürücü kullandım. Transferimin 6cı günün dedemi kayb etdik, onun stresini yaşadım. Şuan hiç pozitif düşünemiyorum. İkinci denememdi ve hiç embryom kalmadı. Böyle şeyıer yaşayıpta pozitifi gören oldumu acaba?

selam, arkadaşlar transferimin 5ci günü grip oldum. Hapşuruk çok fazla ve ateşim 37,8 kalktığı için ateş düşürücü kullandım. Transferimin 6cı günün dedemi kayb etdik, onun stresini yaşadım. Şuan hiç pozitif düşünemiyorum. İkinci denememdi ve hiç embryom kalmadı. Böyle şeyıer yaşayıpta pozitifi gören oldumu acaba?
Başınız sağolsun bende transferim ilk 6 gününü şiddetli kuru öksürük hapşırık ile geçirdim bir ara artık tutmayacagını bile düşündüm burada habire konu açıyordum ama tuttu öyle düşünmeyin inşallah tutunmuştur öksürük veya hapşırık engel değil doktorumda söylemişti ama ateş sadece beni tedirgin etti.

Başınız sağolsun bende transferim ilk 6 gününü şiddetli kuru öksürük hapşırık ile geçirdim bir ara artık tutmayacagını bile düşündüm burada habire konu açıyordum ama tuttu öyle düşünmeyin inşallah tutunmuştur öksürük veya hapşırık engel değil doktorumda söylemişti ama ateş sadece beni tedirgin etti.
Sağolun. Bu yorumunuz beni biraz rahatlattı. Ateşim birgün oldu, ateş düşürücü içtim geçti. Amma nedense ilk denemde hiç bir sorun olmadığı halde tutmamıştı, bu defa bu kadar şeyden sonra umudum yok sanırım

Yok öyle düşünmeyin burda okudum merdivenden düşüp tutan bile olmuş tüp bebek ama bidaha ilaç içmemeye gayret gösterin doktorum bana parol iç bişey olmaz demişti benim başım çatşadı yine içmedim bakın altını çiziyorum doktorum böyle liste vermişti okuyun kırmızıyla çizdim altını rahat olun stres yapmayın.

Eklentiler

• 5B53F1ED-D34A-485A-AF3F-E834EEF003D4.webp
    5B53F1ED-D34A-485A-AF3F-E834EEF003D4.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 8
Back
X