Tüp bebek transferi anestezi ile yaptıran var mı ?

Aneztezili isteyen anestezili yaptırsın gerçekten ben çok acı çektim tekrar olursa kesinlikle anestezili isterim. Hiç böyle yorumlarla karşılaşmamıştım aslında rahat girdim vajinal muayene de sorun yaşamıyordum hatta smearda yaptırdım daha önce. Ancak artık spekulum metal miydi neydi bilmiyorum 15 dk sadece acı çektim sökerken bile çok canım acıdı. Neden böyle olduğu konusunda hiç bir fikrim yok

Aneztezili isteyen anestezili yaptırsın gerçekten ben çok acı çektim tekrar olursa kesinlikle anestezili isterim. Hiç böyle yorumlarla karşılaşmamıştım aslında rahat girdim vajinal muayene de sorun yaşamıyordum hatta smearda yaptırdım daha önce. Ancak artık spekulum metal miydi neydi bilmiyorum 15 dk sadece acı çektim sökerken bile çok canım acıdı. Neden böyle olduğu konusunda hiç bir fikrim yok
Benimde çok ağrım oldu hatta progestan olan bölgeleri temizlediler canım o an o kadar yandı ki. Ama o transfer anını görünce herşeyi unuttum çok duygulu bir an

Benimde çok ağrım oldu hatta progestan olan bölgeleri temizlediler canım o an o kadar yandı ki. Ama o transfer anını görünce herşeyi unuttum çok duygulu bir an
Bende ekrandan takip ettim sadece bitsin diye dua ettim :KK43: bir de çok sıkışık girdim malesef belki kendimi ekstra kasmış olabilirim onun yüzünden hatta bana doktor rahim ağzın çok gevrekmiş hemen kanadı dedi. Zaten ben çok acı çekiyorum şuan dedim. Bana transfer öncesi advil diye bi hap istemem gerektiğini söylemişti hemşirelerden ben unutmuşum ağrı kesiciymiş belki faydası olacaktı bilemiyorum. İlk günler fitil koymakta bile zorlandım resmen fobi oluştu.

Ben vajinal muayene asla olamayan biriyim. Tüm takiplerim herşeyim karından ultrasondan yapıldı tabi süreç böyle olunca hoca direkt anastezili yaptı ki bende öyle istiyordum. Bu şekilde daha güzeldi benim için. Tek hemşireden tam transfer olurken video çeker misiniz dedim sağolsun çekmiş uyandığımda gördüm😊
Peki sonuç ne oldu canım ?

Anestezisiz oldu acısız da oldu aynı zamanda acıdıysa da farketmedım çünkü ekrana kilitlenmiştim dua okuyordum embrıyoyu oraya koyuşunu görünce dedim aldın kuzularını :) yalnız mezhanem çok doluydu hemşire ultrason cihazını fazlaca bastırıyordu :) 5 dk demeden lavaboya gittim sonra uzandım :)

Anestezisiz oldu acısız da oldu aynı zamanda acıdıysa da farketmedım çünkü ekrana kilitlenmiştim dua okuyordum embrıyoyu oraya koyuşunu görünce dedim aldın kuzularını :) yalnız mezhanem çok doluydu hemşire ultrason cihazını fazlaca bastırıyordu :) 5 dk demeden lavaboya gittim sonra uzandım :)
Sonuç ne oldu canım

Eğer ki muayenelerde sıkıntı yaşamıyorsanız genel olarak söylüyorum anesteziye kesinlikle gerek yok 6 transfer oldum hepsini anestezisiz yaptırdım tutup tutmamasını da anestezi ile bir ilgisi yok. Sizin geçerli bir sebebiniz varmış ama genelde zaten anestezi gerek görmüyorlar çünkü acı verici bir durum değil

Ben aşılama sırasında çok zorlanmıştım. Açmak için koydukları bir şey var ya canımı acıtmıştı. Transfer sırasında da mı aynı şeyi kullanıyorlar? Normal muayene sırasında da çok geriyorum kendimi. Muayene eden doktor anestezi düşünebilirsin dedi. Ben de embriyo transferini yaşamak istiyorum ama kasıyorum diye şansımı düşürecekse bayılayım daha iyi. Ne yapsam bilemedim. Bir de çiş tutmak gerekiyor oof

X