- 13 Aralık 2015
- 832
- 684
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncelliyorum -154Hesap açar açmaz -153 emoji skoru alacak ne yaşadın ya
Buna patladımPuhahahahaha
Eki Görüntüle 3468659
Freud'a göre kızla erkek arkadaş olamazmış öyle demiş.Buna patladım
Şaka yapıyorum de nolur ajajajaFreud'a göre kızla erkek arkadaş olamazmış öyle demiş.
-157 var mı arttıranGüncelliyorum -154
Burası Türkiye Cumhuriyeti. Hollanda değil Amerika hiç değilHollanda'da iki doktor tüp bebek diye kadınlara kendi tohumunu zerk etmiş. Aynı şey ABD'de de var. Oradaki sapık doktor da öyle yapmış. Hollanda'daki doktor geberip gitti ki 50 çocuğu var, Amerikalı doktorun 90 çocuğu var. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ DİYE MİLLETİ UYARMAYA ÇALIŞIYORUM AMA NAFİLE! sadece sen sordun bak!
Jane netti sanaBu jeynle tencereyi de engelledik. Onlar da dıllı dızlı
Aynen öyle canım konuşsun dursun da keşke birazcık beyniyle konuşsa vicdanı ile konuşsaydiEmaann kimse de Melo mutsuz diye bildiğinden şaşmayacak heralde, konuşsun dursun
Vallahi ben de çözemedim Kimin ne derdi var neden uğraşıyor neden insanlara laf yetiştiriyor neden böyle kasıntı şeklinde konuşuyor acaba psikolojik sorunları mı var acaba bulunduğu ortamdan memnun değil miŞimdi de hamilelikte cinsellik başlığında linç yiyecek. Bebek sahibi olmak isteyen insanlarla ne problemi var acaba??
Ne sever soralım önce belki özel bir isteği olurWOMAN ım ne verelim bu ablama
Aynen ya haklsiin cnm arkadaş dedi böyle olan varmı ben varım dedim ordan bir ses geldi tınnn diye sonra olanlar olduKadının konusu sabote oldu bu oluşum yüzünden. Boşverin arkadaşlar daha fazla prim vermeyin.
Biraz ağrım var cnm boşluk oldu alt karinda. Sanki tülbent le sıkıp yürüsem.daha rahat yürürüm gibi sallanıyor gibi geliyor içi tuhafKesinlikle öyle peki agrın falan var mı canm