- 20 Ağustos 2024
- 50
- -180
- 34
Sen şıracı onlar bozacıSize kötü bir haberim var. Burda engelleme yok. Gözardı et var. Göz ardı edince sadece siz göremiyorsunuz onlar sizi hep görüyor. Duvar kapatsanız da faydasız,Eki Görüntüle 3468653
bakın o çizdiğim yere tıklayınca hepi topu 35 mesajınızın 35 ini de görebiliyoruz.
Türkçe konuş. Böyle diyen kimi gördüysem sonrasında yalvardılar, evine celp gidince komik seni.Elinden geleni ardına koma mütereddi.
İnşallah cnm benim sağlıkli sonuçlar alacağız Allah'ın izniyle inşallahTeşekkür ederim canım ben takılmıyorum canımı sıkacak bir sürü konu varken bide bunun gibilere canımı sıkamam cevap bile vermem çünkü cevap verdikçe kendilerini bişey sanıyolarinşallah burdaki arkadaslarımında sonuçları güzel olsun biri benle aynı gün opu olmuş diğeri sonuç bekliyor çok heycanlı umutlu ayrıyetten sitresli inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Annem biraz lügat mı ezberlesenElinden geleni ardına koma mütereddi.
Oksijen mühim.Annem biraz lügat mı ezberlesenbak sözlük demedim hadi gene iyisin köfte
Sen şıracı onlar bozacı
Tamam Arapça kelimeler kullanarak kendini dört dörtlük Müslüman hisseden abla.Elbette sevdiğin erkekle olmalı bilhassa bir kız ilk erkeğini asla unutamaz...
Haramzadeymişsin iştehsbbahahhahabha lan kahkaha attım buna
Kız mütereddiden başka bişey dediği yok ki ndndnBu kadının lafları hani kızıl goncalar diye bir film vardı dizi vardı onda bir tarikat var onların söylediği lafları çok benziyor ya vallahi sanki kızıl goncalar izliyormuşum gibi bir his geldi bana
Baktığı ilk konu, sevişmeyle ilgili. Ben çözdüm ellemeyinKız mütereddiden başka bişey dediği yok ki ndndn
Sen de öylesin.Haramzadeymişsin işte
Bizim tarafa geliyon gibi bi his var içimde amaaaaKız mütereddiden başka bişey dediği yok ki ndndn
Sadece Arapça kelimeler değil düzgün cümle de kurmuyor böyle saçma sapan cümleler kuruyorsunKız mütereddiden başka bişey dediği yok ki ndndn
Hadi inşallahBaktığı ilk konu, sevişmeyle ilgili. Ben çözdüm ellemeyin
Yemin et vallaha deSen de öylesin.
Bilmukabele.Baya bir kişiyi engelledik. Bunlarla sokakta görsek yolumuzu değiştirîriz
Bence canı sıkılıyor Bu kadının yoksa bu kadar gereksiz konuşma yapamaz bir insan. Aman boş ver ellemeyin yapsın gereksiz konuşmasını Bizim de canım sıkılıyordu zaten çatacak yer arıyorduk o kadar sıkıntılardan geçiyoruz bütün stresim gitti vallahi onunla uğraşmaktan embriyologlarin söylediklerini bile unuttum kafam dağıldıBaktığı ilk konu, sevişmeyle ilgili. Ben çözdüm ellemeyin
ZiyadesiyleBilmukabele.
Aranıyor bu arkadaşlar ama.yanlis yerde arıyor bizde yok onun istediği. Tanışma sitesi falan varsa önerelimPuhahahahaha
Eki Görüntüle 3468659