Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Arkdsm masllh insalh rabbim kucagina almayi nasib eder bu dedigin serum bagisiklik sistemi guclendriyo soya yagindan uretiliyo intralipid adi insalh bi dahaki denememde dktorumdan istiycem uygulamsni hangi merkeze gittgini yazarsan sevinirm

İlgin ve dönüş yapman beni çok sevindirdi. Konuya vakıf olduğun belli profesörünü merak ettim burada isim ve hastane isimleri yazılmasında sıkıntı olmuyor. Bize de isimleri verirsen çok seviniriz. O beyaz serumuda merak ettim ismini cisminide yazabilirsin . Senden de güzel haberler alalım inşaAllah... Peki şuan ne yapıyorsun işe gidiyor musun yada prof şuan ki hal ve hareketlerine dikkat etmen gerektiğin söylüyor mu ?

Cann o beyaz serum intralipid tedavisi bildigim kadryla soya yagi serumu simdi turkiyede kulaniliyo iyi bi sonuc veriyomus vucudun bagisiklik sistemini guclendryio bi arasyr istersen bcm

Serumun ismini bilmiyorum o dediginiz olabilir benim doktorum prof cemil akguniyi bir hocadir uygalamalari florans naytingelde yapiyor su anda hamileligim gayet iyi gidiyor umarim hersey gonlunuzce olur

ben transferden sonra ananas yer fıstığı ve her gün 2 tane hurma yedim .hurmayı bebeğin kalp atımına kadar .çünkü kalbi beslyormuş bol su içtim ilaçlarımı aksatmadım

ben transferden sonra ananas yer fıstığı ve her gün 2 tane hurma yedim .hurmayı bebeğin kalp atımına kadar .çünkü kalbi beslyormuş bol su içtim ilaçlarımı aksatmadım
Ewt bende dediğin gibi ananas ve hurma yemiştim ... Şi di ki durumun nedir ? Gğnlerin nasıl geçiyor arkadaşım ... Transferi nerede yaotırdın ? Çok sırı sordudim

Ewt bende dediğin gibi ananas ve hurma yemiştim ... Şi di ki durumun nedir ? Gğnlerin nasıl geçiyor arkadaşım ... Transferi nerede yaotırdın ? Çok sırı sordudim
9 haftalık hamileyim inşallah donmuş embriyoydu nova art ahmet erden ..bazen kanama ve leke oluyor düşük iğnesi vuruluyorum şimdi raporluyum ve dinleniyorum. senin durumun ne

Mrb arkadaşlar bende haziranda transfer yaptırdım ve Allaha şükür şu an hamileyim. Yazılanları takip ediyorum ve paylaşım dikkatimi çekti Ayşenur Dr mu önerdi ananas ve hurmayı?Çünkü kesinlikle transfer sonrası tüketmeyin denen gıdalardan. Hatta ananas bende kanama yaptı,coraspinin de etkisiyle

yer fıstığını önceki dr önermişti ananası arkadaşlarımdan ve netten duydum ve ananasın faydasını çok gördüm ikisindede aspirinle etkileşimi olabilirmi bilemiyorum mesela beni prednol çok şişirdi ödem yaptı ben ananasın bu konudada faydasını gördüm.birde canım hurma var .hurmayıda büyüklerim tavsiye etti . günde 1 tane yedim. zaten çok zengin bir yemiş. ben bunları daha önceki bebeklerimdede yedim. sen ananası ne kadar tükettin uzun süremi yedi kanama olunca mı bıraktın

Bende nette okudum ananas faydalı hamilelere diye nerdeyse hergün yedim sonra öğrendim ki kan sulandırıcı etkisi varmş ciddi bi kanama daha sonra uzun süre lekelenme yaşadım.drm coraspinin neden olduğunu söyledi benim tahminimce ananasta tüy dikti. Bi arkadaşa da liste vermişler merkezden yenmemesi gereken yiyecekler başlığı altında ananas, hurma vardı. Hurma da rahim kaslarını çalıştırıyormuş. Yani hangisi doğru hangisi yanlış bilemem,inşallah yediklerinin faydasını görürsün...

ben geçen sene doğum yaptım ama hiç leke kanama olmadı bu sene var biraz hurma sadece 1 tane kasılma yapmaz diye düşünüyorum ama bünyeden bünyeye farkedebilir tabi dediğin gibi bende aynen kesin doğru yanlış bilemem zaten herşeyin fazlası zarar azı karar demişler

Bu yemişleri bende duymuştum ve de uyguladım. Ananası hergün 1 dilim yedim ve hergüne 1 hurmam vardı. Ananası ve hurmayı tahlil sonucum negatif olunca bırakmıştım. Doktorum söylemedi vübana böyle internetten araştırarak bulmuştum.
Ben de yatmaktan çok kilolandım suan da kilolarımı veriyorum.
Ayrıca Memorial Aykli ahanım a randevum var bugün onunla da görüşeceğim.
Bakalım neler varmış neler yokmuş

zaten kilo ayrı bir sorun .kullandığımız ilaçlardan kaynaklı hemen şişiyoruz.tedavisiz hamile kalanlar böyle kilo almıyorlar yememde bir artış yok ama kilo alıyorum

Bugün beni. 5 günüm transfer den sonra hiç birşey yiyemm yorum midem bulaniyor normalmi bu sizce

Bugün beni. 5 günüm transfer den sonra hiç birşey yiyemm yorum midem bulaniyor normalmi bu sizce
Gördüklerinden ve işlemlerden dolayı miden bulananilir canım. Hiç tasalanma ve lütfen kendini düşünüp dinlemekten uzaklaş. Hiç kafana takma ve yorma kendini.... Hadi hayırlısıs şimdiki durumunuda yaz bize

Halamı trafik kazasında kaybettik cok acı ve cok ani olduğu için ve başka bir cenazemiz daha olduğu için nete giremedim.
Geçen g Memorial e gittim ve ilgileri ve deneyimli kadroları çok hoşuma gitti galiba 3.tedavimi orada yapacağım.
Şişli Memorial i bilen ve gören var mı?

başınız sağolsun mekanları cennet olsun suan iyiyim 8ci günüm rabbim yüzümüzu güldürsün hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…