Merhaba hanımlar ben 10 Şubat'ta transfer oldum bugün 6 günüm pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 3 gündür kahverengi lekelenme Kerim oluyor bu 3 üncü tüp bebek tedavim 2si başarısız oldu maalesef bu 3uncu idrar testi yapmadım korkuyorum negatif görürüm diye pazar gün kan testim varlekelenme görüp hamile kalan varmı lekelenme ne için oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası
- Konu Sahibi Bayan07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tupbebek2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah inşallah öyledir yarın idrar testi yapayım diyorum ama bir yandanda korkuyorum yarın 7 günLekelenmelerin olmasi yerlestigini de gosterebilir burda bircok pozitif tup bebrkte lekelenmeden bahsedenleri okudum
- 5 Kasım 2022
- 22
- 29
- 3
- 34
Merhaba benim de transfer 7 Şubat'ta oldu. 8.gün ve 10. Gün(bugün) kan testi verdim ısrarla negatif cıkıyor. Dr. 19 Şubat'ta yapmamı söylemişti. Erken oldu biliyorum ama 2 günde ne değişecek acaba diyorum. Şöyle salayım gitsin hüngür şakırt ağlim mi yoksa bizim başımıza da böyle şeyler geldi 12.gün bir anda arttı diyen var mı? Morale ihtiyacım var. Ya da gerçeklere ne bileyim işte. Üzgünüm çok çok çok
Benim 3uncu tüp bebeğim canını sıkma bende kaç kere idrar testi yaptım negatif ayın 19 unda kan testim var ozaman herşey ogrencem artık canım canını sıkma rabbim büyüktür elbet vakti zamanı vardır herşeyinMerhaba benim de transfer 7 Şubat'ta oldu. 8.gün ve 10. Gün(bugün) kan testi verdim ısrarla negatif cıkıyor. Dr. 19 Şubat'ta yapmamı söylemişti. Erken oldu biliyorum ama 2 günde ne değişecek acaba diyorum. Şöyle salayım gitsin hüngür şakırt ağlim mi yoksa bizim başımıza da böyle şeyler geldi 12.gün bir anda arttı diyen var mı? Morale ihtiyacım var. Ya da gerçeklere ne bileyim işte. Üzgünüm çok çok çok
- 5 Kasım 2022
- 22
- 29
- 3
- 34
Banada haber edin buraya yazarsanız görürüm yada ingramimi vereyim istersenizİkimizin de aynı günmüş inşallah güzel haberler alırız benim ilk denemem
- 5 Kasım 2022
- 22
- 29
- 3
- 34
Sosyal medya kullanmıyorum buradan haberleşiriz inşallah güzel haberler alırız arkadaşımBanada haber edin buraya yazarsanız görürüm yada ingramimi vereyim isterseniz
İnşallah kurban olduğum Allah'ım yüzümüze gülsün 2 3 gün lekelenmelerim oldu benimde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama 3 kere test yaptım hepside negatif neden böyle oldu anlamadım 1 ve 2inci tüp bebeğimde yaşamamıştım bunları rabbim büyüktür elbet çok şeyler çektim ama nasip kısmet dua edelim bol bol mübarek günlerdeSosyal medya kullanmıyorum buradan haberleşiriz inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
Herkese
Merhaba canm bende 9 şubatta transfer oldum yarın kan test vereceğim inşallah. Güzel haber alırım. Sen ne yaptın belli mi sonucunİnşallah kurban olduğum Allah'ım yüzümüze gülsün 2 3 gün lekelenmelerim oldu benimde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama 3 kere test yaptım hepside negatif neden böyle oldu anlamadım 1 ve 2inci tüp bebeğimde yaşamamıştım bunları rabbim büyüktür elbet çok şeyler çektim ama nasip kısmet dua edelim bol bol mübarek günlerde
Kan verdim daha sonuçlarım çıkmadı haber yok Allah'ım hayırlı haberler alırsınız inşallah bir belirtiniz oldumu sizinHerkese
Merhaba canm bende 9 şubatta transfer oldum yarın kan test vereceğim inşallah. Güzel haber alırım. Sen ne yaptın belli mi sonucun
- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
Ya bilmiyorum açıkçası sadece ayağa kalktığımda batma ve bel ağrısı oldu akıntı ise kullandığım fitil den dolayıydı. Bir belirti yoktu. Ne olacak bilmiyorum yarın öğreneceğim. Senin oldu mu Bi belirtiKan verdim daha sonuçlarım çıkmadı haber yok Allah'ım hayırlı haberler alırsınız inşallah bir belirtiniz oldumu sizin
Benim lekelenmem oldu evet ara ara kasıklarima karnıma kramplar giriyordu baya ağrılı ama daha sonuç ne olur bilemiyorum aramadı doktorumYa bilmiyorum açıkçası sadece ayağa kalktığımda batma ve bel ağrısı oldu akıntı ise kullandığım fitil den dolayıydı. Bir belirti yoktu. Ne olacak bilmiyorum yarın öğreneceğim. Senin oldu mu Bi belirti
- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
İnşallah kurban olduğum Allah'ım yüzümüze gülsün 2 3 gün lekelenmelerim oldu benimde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama 3 kere test yaptım hepside negatif neden böyle oldu anlamadım 1 ve 2inci tüp bebeğimde yaşamamıştım bunları rabbim büyüktür elbet çok şeyler çektim ama nasip kısmet dua edelim bol bol mübarek günlerde
İnşallah hayırlı bir sonuç alırsınızBenim lekelenmem oldu evet ara ara kasıklarima karnıma kramplar giriyordu baya ağrılı ama daha sonuç ne olur bilemiyorum aramadı doktorum
İnşallah sizde öyleİnşallah hayırlı bir sonuç alırsınız
- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
Ne yaptınız belli oldu mu sonuçİnşallah sizde öyle
Maalesef negatifNe yaptınız belli oldu mu sonuç
- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
Rabbim büyük vardır bunda da bir hayır. Geçmiş olsun canım bol. Bol dua edelim Rabbimin izni ile olacak inşallah şu an zamanı değilmiş demekkiMaalesef negatif
Aynen rabbim sizin yüzünüzu güldürsün kurban olduğum Allah'ım bol bol dua edin sabır birde çok çok üzgünüm fakat rabbim en iyisini bilirRabbim büyük vardır bunda da bir hayır. Geçmiş olsun canım bol. Bol dua edelim Rabbimin izni ile olacak inşallah şu an zamanı değilmiş demekki