Tüp bebek transfer sonrası

Transferle birlikte 5.gunum. Hicbir belirtim yok olsa bile sebebi ilaclardir diyorum malum o kadar cok ki 2.denememde rapor alip evde dinlenmistim, ananaslar havuclar bademler, ne okuduysam uyguladim. Sonuc negatif. Bunda daha rahat olacagim dedim kendime. Yemekte ne varsa onu yiyorum ve evin icinde ufak tefek islerimi yapiyorum. Bu 3. denemem. 9 kasimda test vericem. Hepimiz icin enn hayirlisi neyse o olsun insallah ,

Bnmde 3.günüm cnm bekliyorum sabırsızlıkla

Herkeste lekelenme olmuyor.
Hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü insan var.
İnşallah sonucunuz pozitiftir.
Merhaba yeni üye oldum da nasıl soru soracağımı bulamadım:)) . Bir şey danışmak istiyorum. 5. gün embiriyosu ile 6 gün önce transfer oldum. 5. günümde evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı bende hemen kan testi vermeye gittim ama kan testinde hcg oranım3.98 çıktı yani negatif eve gelince idrar testi yanlışmıydı acaba diye düşünüp 2 test daha yaptım onlarda aynı şekilde çift ama silik çıktı. Sizce hamile olma olasılığım nedir? Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Testi çok beklettiniz mi?
Bu değer idrarda çıkmaz diye biliyorum.
Bir iki gün bekleyip tekrar kan testi verin değeriniz yükselmiş mi bakarsınız.

Testi çok beklettiniz mi?
Bu değer idrarda çıkmaz diye biliyorum.
Bir iki gün bekleyip tekrar kan testi verin değeriniz yükselmiş mi bakarsınız.
Hayır hiç bekletmedim ilk çizgi çıktıktan en fazla1 dk sonra ikinci silik çizgi çıktı 3 testtede aynısı oldu. İdrarda çıkıp kanda çıkmaması neden oldu hiç anlayamadım, normalde tam tersi olur idrarda çıkmaz kanda çıkar benim tam tersi:)

Bende bilemedim.
Önce kana sonra idrara geçiyor dediğiniz gibi.
Yarın sabah ilk idrarla deneyin koyulaşma olacak mı acaba.
Bir de moralinizi bozmak istemem ama 6 gün olmuş değer düşük sanki.
Geç mi tutundu acaba.
Geç tutununca da böyle olabiliyor.

öncelikle mesaja cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız 6. gün için baya düşük sonuç aslanda negatif ama umut galiba olmasını çok istemeden kaynaklı yine de insan acaba diyor sürekli.

Kızlar transfer sonrası günlerinizde nelere dikkat ediyorsunuz bende 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim daha 2. Günüm endişeleniyorum

Kızlar transfer sonrası günlerinizde nelere dikkat ediyorsunuz bende 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim daha 2. Günüm endişeleniyorum
Ilk 3 gun önemli dediler
Agir kaldırma spor yapma ani hareket yapma dediler

Test gününe kadar da beraberlik yasak

Ondan sonra sürekli yatmakta iyi değil ve bol su iç dediler kan dolasimin olsun dediler

Ilk 3 gun önemli dediler
Agir kaldırma spor yapma ani hareket yapma dediler

Test gününe kadar da beraberlik yasak

Ondan sonra sürekli yatmakta iyi değil ve bol su iç dediler kan dolasimin olsun dediler
Yarın işe başlıcam biraz endişeleniyorum açıkçası zararı olmaz çalışmanın dediler ama vicdanım çok rahat değil

Yarın işe başlıcam biraz endişeleniyorum açıkçası zararı olmaz çalışmanın dediler ama vicdanım çok rahat değil
Hiic oyle düşünme rahat ol yavas hareketler yap

Strese sokarsan kendini hep şüpheli olursan olmaZ

Hatta bana sonra unut normal devam et dediler aman bisey olur mu falan hiç düşünme aklın hep onda olmasın dediler

hiç birşey olmaz bn 4 te transfer oldum ertesi gün işe gittim hatta transferden sonra eşinle yemeğe gittik .yatmakla hiç alakası yokmuş bu işlerin onu anladım .diğer yatarak geçirdiklerimin hiç biri tutmadı.buda tutmaz nede olsa diye gezmedim yer kalmadı eşimle balık tutmaya bile gittim ama şükür ki tutmus
yatarak kendinizi hasta moduna sokmayın size tavsiyem.normal hayatınıza dönün.kendi yemeğimi kendi işimi hep kendim yaptm

Yaa çok iyi tesekkür ederim moreloldunız bana da

Bende 23 Ekimde 2 tane 3 gün embriyom transfer edildi
Bugün 12 günüm test yaptım negatif çıktı
Ben çok stres yaptım sürekli düşündüm ,hatta geceleri bedenim uyuyordu ama beynim uyumuyordu
Lütfen endişelerini bir kenara bırak ve biraz akışına bırakmaya düşünmemeye çalış
Normal hayatın devam ediyormuş gibi ,ben başaramadım bunu
Umarım çok çok güzel sonuçlar alırsın

Yaa inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize

Benimde transferden sonra bugun 6. gunum, vucudumu dinlemek istemiyorum varsayim yapmak istemiyorum ama hep kendimi forumlarda belirti ararken buluyorum, ne zor sey Allahim beklemek. Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
Merhaba bende aynı sizin gibi forumlarda belirti ararken yazınızı gördüm transferimin 6 günü benimde. sonucunuz ne oldu inşallah gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…