Tüp bebek transfer sonrası

bende 25 ekim dondurulmuş 3.gün embriyosu transferım oldu benim bağırsaklarımda gurultu oluyor sürekli birde hafif arada adet sancısı bu ikinci denemem birinci denememde 4.gün taze embriyoydu tutmadı maalesef inşallah hepimiz hayırlı sonucu alırız

Benimde transferden sonra bugun 6. gunum, vucudumu dinlemek istemiyorum varsayim yapmak istemiyorum ama hep kendimi forumlarda belirti ararken buluyorum, ne zor sey Allahim beklemek. Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
Benim ilk denemem transferimin 3. Günü. Dondurulmuş embriyo benim ki .Belirti yok sık idrara çıkıyorum o da ilaçlardan sanırm .2 tane transfer edildi transferden itibaren bir şey hissetmiyorum. Sanki transfer olmamış gibi sürekli uyuyorum canım sıkıldığı için

Benimde transfer gününden sayarsak 5.gun
Bel agrim var ve arada adet olacak misim gibi kasiklarima vuruyor ilac etkisi sanirim ignelerdendir diye düşünüyorum

Ama transfer öncesi uyuyamıyordum transfer sonrası uykum düzene girdi ve uykulu hissediyorum hep belkide psikolojik rahatlamadandir onuda bilmiyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun ❣

Benimde ilk denemem, ve dayanamayip 6. Günde test yaptim pozitif cikti testim, nasil mutluyum anlatamam, hep ilk denemem diye umutsuzlugum vardi ilkinde olmayabilir ya cok dusuk ihtimal diye ama dusunmemek lazjm iste. Hala daha inanamiyorum, kan testine kadar da inanamicam heralde..benimdr aksamlari hemen uykum geliyodu, ignelerden de olabilir ama psikolojikte hic emin olamiyorum ya. Uyuyup cabuk zaman gecsin istemiste olabilirim Rabbim hepimize en dogru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah,

Bende 26 Ekim de transfer oldum

O günden sayarsa 5.gunum

Sizin gibi hem test gününe kadar evde test yapıp merakımı gidermek istiyorum benimde ilk denemem bu arada
Hemde sonuc olumsuz olursa diye korkuyorum

Genelde ilk denemelerde olumsuz olacak gibi bir algı var evet nasip bakalim
Bu arada adınıza çok sevindim Allah sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin

Şuan sevincini yaşadım yeminle, ne kadar mutlu oldum darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına inşallah ben ilk günden beri çok uyuyorum. Günde 10-15 kez WC ye çıkıyorum. Bugün karnımda şişlik var okadar bunlar da ilaçlardan diye düşünüyorum. Senin belirti var mıydı? Bir de Dondurulmuş muydu? Sorun neydi benim sorun benden kaynaklıydı. 2 tüpüm de alındı. Dondurulmuş embriyolarım 2 tane transfer edildi. Tüp bebekten başka çarem yok inşallah meleklerim benimledir

28 ekim benim de transfer günüm benim de ilk denemem. İnşallah birlikte bekleyelim bu süreci. Siz de var mı herhangi ağrı belirti vs

28 ekim benim de transfer günüm benim de ilk denemem. İnşallah birlikte bekleyelim bu süreci. Siz de var mı herhangi ağrı belirti vs
Yaaa cok sevindim

Bel agrim var hele ilk gün bacaklarım bile uyuştu sonra hafifledi ama bugün biraz daha arttı

Adet olacakmışım gibi kasikta ağrı var geliyo gidiyo belirti mıdır ilaclarin etkisi mıdır bilmiyorim ama kesinlikle psikolojik değil bariz ağrıyor yani

sizde durumlar nasıl

Ben de hiç bir belirti yok yaa sadece karnım çok şiş o da yediklerimdendir. Çok idrara çıkıyorum 10-15 keZ o da su içmem ya da soğuktaydım. Leke karın ağrısı fln yok yani

Ben de hiç bir belirti yok yaa sadece karnım çok şiş o da yediklerimdendir. Çok idrara çıkıyorum 10-15 keZ o da su içmem ya da soğuktaydım. Leke karın ağrısı fln yok yani
Aman leke olmasın zaten

Ayrica belirti sayılmaz bence bunlar normal gebe kalanlar bile 4 haftalikken yaşıyorlar da acaba diyip teste gidiyorlar

Benim agrilarimda ilaçlardan bence

Su iç ama bol bol bende sürekli wc deyim

Bende 27 ekimde oldum 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün ağrı falan var mı

Ay maşallah dua edin bizlere de
Allahimm bu tedaviyi vesile etsin mucizelerinize kavusun insallah . Bebeginiz size sımsıkı tutunsun yerini sevsin . Rabbime emanet .

Bu süreci yaşayan anlar ne hissettiğinizi anlıyorum dün gibi aklımda kalbimde Allahim kalbinize sabir versin hepiniz pozitifi alin saglikli salih evlatlara kavuşalım Aminn.

Benimde 5.gun agrim var arada adet agrisi gibi vurup gidiyo bel agrim var sizi şeklinde

Sizde durumlar nasıl
Benimde ilk günden beri kasıklarda ara ara ağrı oluyor belimde vardı o geçti göğüslerde hiç bişi yok :) ama bilmiyorum benimde ilk denemem çift transfer oldu heyecanlıyım bekliyorum

Benimde ilk günden beri kasıklarda ara ara ağrı oluyor belimde vardı o geçti göğüslerde hiç bişi yok :) ama bilmiyorum benimde ilk denemem çift transfer oldu heyecanlıyım bekliyorum
8 9 Kasım i beklemek kaldı geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…