Kayinvalidemde kaliyim diyo bakalim bayramdan sonra opu ve transferim varBen 2 hafta yattim yanimda esimden baska kimse yokdu oda arada ise gidip geliyordu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayinvalidemde kaliyim diyo bakalim bayramdan sonra opu ve transferim varBen 2 hafta yattim yanimda esimden baska kimse yokdu oda arada ise gidip geliyordu..
Kayinvalidemde kaliyim diyo bakalim bayramdan sonra opu ve transferim var
Kızlar benim durumum da kötüydü.
Çok yoğun bir iş tempom var ve müdürüme hiç bir şey belli etmeden bin bir türlü yalanla (Allah affetsin) yumurta toplamayı da transferi de atlattım.
Hatta yumurta toplama sonrası işe gittim bembeyaz suratımla tüm gün çalıştım.
Transferden sonra 1 saat yattım, sürgü verdiler altıma yoksa çatlayacaktım çişten :)
Sonra ayağa kalktım, yürüdüm, işe gittim, araba kullandım, duş aldım ve hiç yatmadım. Ama hiç! 1 gün bile yatmadım ve aynı gün banyomu da yaptım.
Bugün 12. gün bHCG sonucum 243 çıktı.
Belli olmaz belki düşük olur, kimyasal gebeliktir. Ne olacağını Allah bilir.
Ama sakın kendinizi yatağa hapsederek kendinizi kahretmeyin.
Canm 1 gun var aramizda benim 2 gunu..hayirli olsun.insss.....iyi haberler alirizMerhaba arkadaslar transferimin 3. Gunü bugün, bu sayfadaki cogu arkadas gebe kalmış maşallah bize de dua edin
insallah canım , benim arada kasık ve bel ağrım var iyice hissettiriyor artık umarım aksi birsey olmaz , test gunün ne zaman ? Kacinci gun embriyosu ?Canm 1 gun var aramizda benim 2 gunu..hayirli olsun.insss.....iyi haberler aliriz