TÜP BEBEK TRANSFER SONRASI 10. GÜN NEGATİF SONUÇ ALIP DAHA SONRA POZİTİFE DÖNENLER

Merhaba. Neden ılla 5. Gün? 3. Günde de transfer yapılabilir. Dr ların bir kısmı 5. Güne kadar getırırken diğer kısmı da anne rahımınde gelişimini destekledıgı ıcın 3. Gün yapıyorlar. 3. Günde dondursalar olmuyor mu

Maalesef olmadı beşinci güne gidenler genetik için yeteri kadar gelişmedi yediye kadar bekledik ama gelişmediler, ara verdik, ama kafam hala rahat değil ne yapacağımı bilemiyorum, o kadar çaresizim ki
7 gün cok fazla amac ne yanı tupte buyutup kucagına mı verecekler. 7. Güne kadar ilerleme ıhtımali cok düşük bi ihtimal değil mı

Maalesef olmadı beşinci güne gidenler genetik için yeteri kadar gelişmedi yediye kadar bekledik ama gelişmediler, ara verdik, ama kafam hala rahat değil ne yapacağımı bilemiyorum, o kadar çaresizim ki
Canım sakın umudunu yitirme doktorların hiç biri şu sebep demiyor mu Bursa’dasın sanırım Osman develioğlu var ben de istagramdan takip ediyorum kendim de gitmedim Bursa Eurofertil de yaptırdım 2. Denemem 2 gün sonra test vericem inşallah olur ama olmazsa ilk gideceğim adres Osman hoca ismini çok duydum ve adam zoru seviyor çoğu hastasını da tüp bebek yapmadan ilaç tedavisi ile gebe olduğunu söylüyor soru cevap yapıyor sık sık istersen takip et ve bir ön görüşmeye git derim rabbim inşallah tez zaman da kucağını doldurur

Osman Develioğlu iyi bi doktor ama aşırı suratsız ilhisiz,insanın moralini bozan strese sinir harbine sokan bi doktor. 8 haftalıkken beyimizi tam 8 de aramadığımız için randevu oluşturmadı. ve o ara kalbi durdu bebeğin kaybettik.Doktor önemli istediğin zaman arayıp konuşamadığın doktor sadece zarar! o hatayı bi kere yaptım bi daha asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…