• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer öncesi ve sonrası tüketmem ve tüketmemem gereken besinler 🌸 tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Roseee3535

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
358
762
23
33
Herkese selamlar 🌸
2 gün sonra Opu işlemi yapılacak ve Kasım ortası gibi de transferim yapılacak. Benim için süreç çok hızlı gelişti. Açıkcası gündelik hayatımda da dengeli ve sağlıklı besleniyorum. Ama insan yinede eksik hissediyor. Sizler tecrübelerinizi paylaşır mısınız? İlk denemem. İlk transferim olucak. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor ve heyecalı süreçler. Mesela transfer sonrası sizlere neler yaptınız? Neler yediniz içtiniz? 3 gün duş almayın diyorlar siz buna dikkat ettiniz mi? 🌸

Transfer oncesi folik asit multivitamin ve d vit kullandim aylarca. Onun dışında 1 ay öncesinden başlayarak hergun fındık ceviz kaju badem tükettik eşimle. Bu arada esim doktor tavsiyesiyle 2 ay takviye kullandı gerek olmamasına rağmen. Hergun mutlaka 1 yumurta iyi pişmiş. O zamanlar semizotu vardi haftada 3 4 kez semizotu salatası yaptım yogurtlu cevizli. Simdi semizotu varmi bilmiyorum ama brokoli tuketebilirsiniz. Mevsim sebzelerine dikkat ettim. Haftada bir iki et tükettim normalde hiç sevmem. Günlük en az 2 lt su. Tadını seviyosaniz avokado tüketin. Transfer zamanına kadar günde 1 tane de olsa hurma yiyin. Transfer sonrasi yemeyin. Onun dışında benim doktorum hastayı strese sokmamak adına asla kısıtlama sartlandirma getirmedi. Günlük çayımı kahvemi içtim. Transfer sonrasjda aynı şekilde beslenmeye devam ettim. Elhamdülillah rabbime şükürler olsun pozitif oldu.

Ne mutlu. Adınıza çok sevindim. Yazdıklarınızı dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim. Cumartesi günü 18 yumurtam toplandı. Pazar günü aradılar ve sadece 3 sağlıklı yumurta elde etmişler. Bir tanesinde embriyo oluşmuş diğer ikisini de gözlemliyorlarmış. Sonra dondurulup Kasım ortası gibi transfer olucam sanırım. Dünden beri canım ona sıkkındı ama pes etmek çok♥️ Beslenmenin önemli olduğuna inananlardanım 🌸🌸 Sizlerin tecrübesi de benim içiiin çooook önemli. Umarım senin gibi pozitif sonuç alırız♥️

Ne mutlu. Adınıza çok sevindim. Yazdıklarınızı dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim. Cumartesi günü 18 yumurtam toplandı. Pazar günü aradılar ve sadece 3 sağlıklı yumurta elde etmişler. Bir tanesinde embriyo oluşmuş diğer ikisini de gözlemliyorlarmış. Sonra dondurulup Kasım ortası gibi transfer olucam sanırım. Dünden beri canım ona sıkkındı ama pes etmek çok♥️ Beslenmenin önemli olduğuna inananlardanım 🌸🌸 Sizlerin tecrübesi de benim içiiin çooook önemli. Umarım senin gibi pozitif sonuç alırız♥️
Gebelik için tek embriyo yeterli. Sayıya takılma. Benimde 16 toplandı ilk gün 10 tane dolu cikti. 5. Güne 4 tanesi kaldı. 3 tanesi 4 güne kadar ulaştı 1 tanesi 5. Gün embriyosuydu. Onu transfer ettiler. Diger donan üçü belkide hiç fayda sağlamayacak duruyorlar merkezde. Sayıya hic bakmayın. Bi arkadaşımin deste deste embriyosu cikti dondurmaya para yetistiremedi ama hiç pozitif olmadi mesela. Nasip kısmet. Dua edin sonuc için nötr olun sabırla bekleyin. Elden başka bi sey gelmiyor

Gebelik için tek embriyo yeterli. Sayıya takılma. Benimde 16 toplandı ilk gün 10 tane dolu cikti. 5. Güne 4 tanesi kaldı. 3 tanesi 4 güne kadar ulaştı 1 tanesi 5. Gün embriyosuydu. Onu transfer ettiler. Diger donan üçü belkide hiç fayda sağlamayacak duruyorlar merkezde. Sayıya hic bakmayın. Bi arkadaşımin deste deste embriyosu cikti dondurmaya para yetistiremedi ama hiç pozitif olmadi mesela. Nasip kısmet. Dua edin sonuc için nötr olun sabırla bekleyin. Elden başka bi sey gelm
Gebelik için tek embriyo yeterli. Sayıya takılma. Benimde 16 toplandı ilk gün 10 tane dolu cikti. 5. Güne 4 tanesi kaldı. 3 tanesi 4 güne kadar ulaştı 1 tanesi 5. Gün embriyosuydu. Onu transfer ettiler. Diger donan üçü belkide hiç fayda sağlamayacak duruyorlar merkezde. Sayıya hic bakmayın. Bi arkadaşımin deste deste embriyosu cikti dondurmaya para yetistiremedi
sayıya
Gebelik için tek embriyo yeterli. Sayıya takılma. Benimde 16 toplandı ilk gün 10 tane dolu cikti. 5. Güne 4 tanesi kaldı. 3 tanesi 4 güne kadar ulaştı 1 tanesi 5. Gün embriyosuydu. Onu transfer ettiler. Diger donan üçü belkide hiç fayda sağlamayacak duruyorlar merkezde. Sayıya hic bakmayın. Bi arkadaşımin deste deste embriyosu cikti dondurmaya para yetistiremedi ama hiç pozitif olmadi mesela. Nasip kısmet. Dua edin sonuc için nötr olun sabırla bekleyin. Elden başka bi sey gelmiyor
Bizde herşey çok hızlı geliştiği için, süreç bizim için stresli geçiyor. Dediğiniz gibi bol bol dua etmekten başka yapıcak birşey yok. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🌸 Pozitifliğiniz için teşekkür ederim♥️

Back