• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek transfer öncesi rahim kalınlığı için ne yemeliyim ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.232
4.207
133
Bugün tedavi ye başladık inşallah hayırlı sonuçlar alırım ama internette araştırdım bulamadım rahmi kalınlaşması için ne yemeliyim ? Yardımcı olacak neler yapmalıyım fikri olan yazarsa sevinirim 🤲

susam ve ay çekirdeği bol salatalara koyun, avokado her gün yiyin . nar suyunu burada okumuştum , İnşallah pozitif sonucu alırsınız

Keçiboynuzu pekmezi, ıspanak, kırmızı meyveler, yeşil mercimek, kivi, kırmızı et, sakatat, portakal, badem, yeşil yapraklı sebzeler kısaca demir yönünden zengin besinler tüketin rahim kalınlaşması dediğimiz şey vücudunuzdaki kanla alakalıdır

Keçiboynuzu pekmezi, ıspanak, kırmızı meyveler, yeşil mercimek, kivi, kırmızı et, sakatat, portakal, badem, yeşil yapraklı sebzeler kısaca demir yönünden zengin besinler tüketin rahim kalınlaşması dediğimiz şey vücudunuzdaki kanla alakalıdır
Yesil yapraklar tm gerisinde sorun yasicam 😁 teşekkür ederim tavsiyeler icin Allah razı olsun elimden geleni yapacağım 🤲

Back