Tüp bebek transfer öncesi Progesteron yüksekliği

Sizin adınıza çok mutlu oldum ilkinde 15 çıktı yumurtalar erken çatlamış o yuzdenmis ,bu ay yarım doz lucrin Depot vuruldum ,salı günü kontrolüm var inşallah düşmüştür estroferm beş gün iki tane kalan günler üçe çıktı çok heycanliyim bir o kadar da korkuyorum çünkü çok yan etki yaşadım üçüncüyü denemeyecegim yine sorun çıkarsa ara verme niyetindeyim ama inşallah gerek kalmaz

Benim söyle oldu transfer hazırlığı için gittim e2 ve progesteron yüksek geldi adetliyken doktorum bh sekilde transfer hazırlığına başlanmaz dedi lucrin iğne verdi bide cyclo cycloyu kullandım 21. Günde lucrin iğneyi vurdum sonraki ay adet olup tekrar kan verdim değerlerim iyi geldi başladık transfer hazırlığı

Ben ilk denemede adetimin ikinci günü gittim sadece rahim kalınlığı ölçüldü 2.8 mm çıktı ,sonra estroferm ve takviye kullndm 15 gün sonra kontrolde rahim kalınlığı 10.5 progesteron da 14.560 çıktı direk iptal dediler ,üç gün sonra lucrin depot yarım doz vuruldum 10 gun sonra adet oldum ikinci gün gttim rahim kalınlığı 2.9 mm çıktı şimdi günde üç adet estroferm kullniyrm + takviye salı günü kontrolüm var inşallah progesteron düşmüştür o kadar stresliyim ki eğer iyi çıkarsa 4aa iki adet embiryom var transfer hakkım olacak yaş 41 ve ilk denemem,sizin süreciniz nasıl ilerledi transfer yapildimi acaba cevap için teşekkür ederim

Korkmayın iğne sayesinde hormonlar düzene giriyor testiniz güzel gelecektir benim transferim çarşamba günü 2. Transferim olacak ilkinin malesef kalbi durdu ve 1 yıl ara verdim toparlanmak için şimdide tutar mı tutmaz mı Allaha bıraktım yaş 32 benimde amh 0.03 ilki benim 4aadı tutma sansı yüksek oluyor 5. Gün olduğu için iyi kalite diye geçiyormuş

Yaaaa cook teşekkür ederim nasıl moral oldu yazdıklarıniz sizin için hayırlı sonuçlar almanız için çok dua edicem ,eğer benim salı iyi çıkarsa transferim ayın 15 i gibi olcak benim de dilerim bekleyen herkes hayaline kavuşur ,AMh benim hiç bakılmadi ona ne zaman bakılıyor acaba yada bakitmam lazimmi

Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorular transferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor

İnaninki ben de bilmiyorum öğrendiğim her seyide burdaki arkadaslar sayesinde öğrendim ,doktorumu zaten iki kere gördüm şehir dışında hemsireside hastalardan bıkmış soru sormaya korkuyorum

Sağol canım amh doktor istiyor gerekli görürse zaten muayenede anlasılıyor yumurta sayısından amh düşük olduğundan süphelenilirse istiyorlar Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun

Canım direk rahme koyuyorlar tüplerle alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…