tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Benimki 1.43 ten 1.07 ye düştü daha zor durumum ve yapışıklık var sol yumurtaligin üstünde olunca orda rezerv hicyok
yapışıklılık cok kotu,embrio ttutunmasi icin.peki doktor amh icin bisey vermedimi sana?yapisiklilik icin histeroskopi oldun dimi?

yapışıklılık cok kotu,embrio ttutunmasi icin.peki doktor amh icin bisey vermedimi sana?yapisiklilik icin histeroskopi oldun dimi?
Yok olmadim ameliyat gerek görmedi çünkü arka tarafta kaliykr bizim icin önemsiz dedi ..amh icin omega 3 ve gonamax diye vitamin verdi . Ben ayriyeten maca tozu , arı sütü, incir, bal tarçın çörek otu kullanıyorum sana ne vermisti

Arkadaşlar yapışıklık veyahut rahim için bozukluk için ankara da recai papuçcu çok ataştırdım ardı arkasına 4 5 kere histereskopi laproakopi ysptı.bende yapışıklık yoğundu ve rahim ters dönöüştğ.düzeltti.bu alanda recai hocanın üstğne yok histereskopi ve laproskopi

Bu arada antalya da tekrar 6.ncı deneme ysptırsım 40 yaşındayım 4 yumurta vardı.2 tanesi döllendi fakat biri çöp.1 tane 2.nci kalite yani 2b grade kalite.1.nci kalitenin bir altı.trasnfer 3.ncü günü sıcaç transfer oldu.beklemedeyim.heyecanlıyım.tutması için stesten uzak yaşamaya çalışıyorum.bu durumda başka ne yapılabilir ?öneriniz.yeme içme ile alakalı da olabilir

Bu konuyu bende çok merak ediyorum neye bakılıp tespit ediliyorda tedavi öneriyorlar rahim filmi dışında bişey yapmadılar bana 2 aşılama oldu acaba o sorunlar olsaydı aşılamada belli olurmuydu

Tedaviniz hayırlı haberle sonuçlanır inşallah bende tedavi aşamasındayım şuan son 2 iğnem kaldı bende aşırı stres altındayım ve bazı olaylar mevcut şuan onlarda ayrı stres yaşatıyor okadar negatiflik doluyum ki duadan başka bişey gelmiyor elimden

Bu konuyu bende çok merak ediyorum neye bakılıp tespit ediliyorda tedavi öneriyorlar rahim filmi dışında bişey yapmadılar bana 2 aşılama oldu acaba o sorunlar olsaydı aşılamada belli olurmuydu
Ultrasonda hoca atladı 2 kere tüp yaptırdım bışa gidince.gebeydim 4 aylık kaybım oldu.sonra kürtaj oldum.o esna da ne varsa olmuş.hiç sorunum yoktu.antalyadayım.araştırmadığım doktor kalmadı.rahim filmi tekrar çekilince.yapışıklık rahim ters dönmğş ve tüplerin ikisinin içine hidrosalpenkx sıvı birikmesi olmuş patlamak üzereydi.5 doktora gittim.hepsi de aynı şeyi söyledi.araştırdım bu konu da en iyisi kim diye.çğnkü histereskopi laproskopi alanı da doktorlar arasında ayrılmakta.iyi bir el lazım o iş için.ben ankaraya defalarca gisip recai pabuçcu hocam halleti şimdi olsun olmasın artık sürekli deneyeceğim gittiği yere kadsr.ama o düzelmesen hamile kalmak zor.boşa uğraşmayın.kim diyorsa hikaye.yapışıklık hele hidrosalpenks de varsa imkansız diyebilirim.rshim için de öenmli.ayrıca rahim duvarı minimum 7 rn iyi traanfer için de 8 9 olmalı tutması için.bu da önemli diğer detay

Amin inşallah tek yumurta 2b grade transfer oldum.bekliuorum ama rahatım hiç düşünmüyorum.tutmazsa da 3 ay sonra tekrar denerim.napim sonuna kadar mücadele etmek zorundayım 40 yaşına girdim az zamanım kaldı.ayrıca yaş ileriyse dondurma sakın ysptırmayın onu da havuzlama denen şeyi ysptırdım hep çöpe gitti embriyolarım.3 gün fazla yumurtaysa 5.nci gün trasfer öneririm

Benim rahim filminde herşey normal sadece uterus sola deviye yazıyor doktorda problem olmayacağını söyledi ama rahim kalınlığı hakkında bi bilgim yok onun ölçümü nasıl oluyor bu arada kaybınız için çok üzüldüm rabbim sabit versin inşallah boş kucaklarımız dolar

Bende 33 yaşındayım doktor bizim istegimize bırakırmı acaba kaçıncı gün olmasının kararını

Bende 33 yaşındayım doktor bizim istegimize bırakırmı acaba kaçıncı gün olmasının kararını
Yani yumurta fazla çıkarsa 5 e gitmek için zorla.ama az yumurta çıkarsa 3.ncü gün bence ideal.sıçak transfer ama.dondurma işine gitme derim ysşından dolayı.fazla yumurta çıkarsa tabii donduracaksın o ayrı.havuzlamaya gitme derim.ultrasonda görünür o rahim kalınlığı öenmli.d vitamini kan pıhtılaşma testrri troid fsh tsh amh bunlara baktır d vitamimi önemli.

2 iğnem kaldı salı günü bakılacak yumurtalar o gün yok gösterecek sanırım bütün testlerim her kontrolde tekrar bakılıyo salı günü özellikle rahim kalınlığını soracağım çok teşekkür ederim bilgiler için

Kızlar benim yapışıklık bağırsaklarda rahimde degil o yuzddn zararsız yumurtalar da sıkıntı gozukmuyormus bana ameliyat yapmak istemedi yaprsa rezerv düşer dedi bende rezerv düşüklüğude var . Ve 3 ay ince ameliyat oldum fitiktan vucut toplamaz dedi ikinci ameliyat ta

O en öenmlisi.d vatiminine troid baktır.rahim duvR kalınlığı minimum 7 üstü ideal 8 ve üstü.o en önemlisi.yspışıklı tüpler açık hidrosalpenx olmamalı.ultrasonda pek görünmez hidrosalpenx.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…