- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 29
-
- Konu Sahibi Cicilibicilii
Ne bileyim içim içimi yiyorHayır lekenme olmadı ama çok fazla başım dönüyordu midem bulanıyordu herkeste aynı belirti olmaz tabi ama bence erken test yapma benim yapma sebebim naturel siklustu ilaç kullanmadım o yüzden yaptım aslında
ilaçlı tedavilerde en az 7. Günde erken gebelik testinde görünüyor
Bekle bence canım hayırlı haber alırsın inşallah bebeğin sımsıkı tutunurNe bileyim içim içimi yiyor
Bende öyle yapıyorum yürüyüş falan Allah biliyor ya nasıl merak ediyorum. İnşallah bende hayırlı haber alırım. Teşekkür ederim tavsiyelerin içinBekle bence canım hayırlı haber alırsın inşallah bebeğin sımsıkı tutunursakin olmak inan çok önemli bi önce ki iki denemede yattım 6 gün hiç kalkmadım stres yaptım çok fazla olmadı
ama bu denememde biraz daha rahattım yürüşe falan çıktım akşamları
Sonucun ne oldu benimde naturel siklus ve ilacsizBende ayın 8 de Transfer oldum 16 Haziran test günüm natural siklus olduğu için ilaç kullanmıyorum ama kasıklarımda ara ara batma hissi var birazda belim ağrıyor inşallah tutunmuştur
PozitifSonucun ne oldu benimde naturel siklus ve ilacsiz
sağlıkla tutunur bebeğin sana inşallahYaaa cok sevindimmmm insallah benmde olur 3. Günümdeyim dua edinn ne olur
Belirtiniz var mıydı? Benim de çift embriyo 5. GünAmin inşallah4. Gün dayanamayıp test yaptım kanda ise o gün 9.09 du çift embriyo olduğu için göründü yoksa görünmezdi bence
Çok bi belirtim olmadı sadece baş dönmesi ve mide bulantım oldu oda muhtemelen Progestan kullanıyordum o yüzden olabilirBelirtiniz var mıydı? Benim de çift embriyo 5. Gün
Teşekkürler sağlıcakla kucağıniza alın ins.Çok bi belirtim olmadı sadece baş dönmesi ve mide bulantım oldu oda muhtemelen Progestan kullanıyordum o yüzden olabilir
Amin inşallah inanın belirleri vs bazen olmayabiliyor hiç stres yapmadan bebeğiniz sizinle öyle düşünün hep olumlu olanı düşününTeşekkürler sağlıcakla kucağıniza alın ins.
Çok çok sağol inşallah, hep olumluyum inşallah umdugumuzdan geri kalmayızAmin inşallah inanın belirleri vs bazen olmayabiliyor hiç stres yapmadan bebeğiniz sizinle öyle düşünün hep olumlu olanı düşününsıkıca tutunsun miniğiniz size inşallah
Taze transfer miydi?Teşekkür ederim. Üçüz olduğu için erken çıktı sanırım
Dondurulmuş transferdi. Taze transfer daha geç belli olur çünkü çatlatma iğnesi yalancı pozitif verir. Onun etkisini. Geçmesi için 14 gün beklenirTaze transfer miydi?
31 ağustos çatlatma iğnesi oldum 2 eylül opun7 eylül çift transfer dayanamıyorummmDondurulmuş transferdi. Taze transfer daha geç belli olur çünkü çatlatma iğnesi yalancı pozitif verir. Onun etkisini. Geçmesi için 14 gün beklenir
Hayırlı olsun inşaAllah31 ağustos çatlatma iğnesi oldum 2 eylül opun7 eylül çift transfer dayanamıyorummmsence ne zaman en erken test yapmalıyım
Kendinizi 10 gün eahat bırakın dinlemeyin film izleyin azcık yürüyüş yapın 10. Günde evde erken gebelik testimde cıkmıstı hiçbir belirtim yoksu üzülüyordm neden olmadı neden belirtim yok dieKızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz