TÜP BEBEK TEST GÜNÜNÜ BEKLEYEN? VE HAMİLE KALANLAR BELİRTİLERİNİZ NEYDİ LÜTFEN CEVAP KİZLAR❤️

Ne bileyim içim içimi yiyor

Ne bileyim içim içimi yiyor
Bekle bence canım hayırlı haber alırsın inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sakin olmak inan çok önemli bi önce ki iki denemede yattım 6 gün hiç kalkmadım stres yaptım çok fazla olmadı
ama bu denememde biraz daha rahattım yürüşe falan çıktım akşamları

Bende öyle yapıyorum yürüyüş falan Allah biliyor ya nasıl merak ediyorum. İnşallah bende hayırlı haber alırım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için

Ben birşey sormak istiyorum benim 1temmuz transferim oldu o gün sayılıyormu yoksa 2snden mi saymam gerek kafam karıstı yardımcı olursanız sevınırım

Dondurulmuş 4. Gün embriyosu 3 Temmuz da çift transfer oldum. İlk günden itibaren kasıklarımda batmalar, bel ağrısı, transferin 4. Günü başlayan inanılmaz bir koku hassasiyeti o an anladım pozitif olduğunu, rahmimde sanki pıt pıt dokunan bir şey kelebek varmış gibi seğirmeler oluyordu o an da içime doğmuştu. Çift transfer olmasına güvenerek ama olumsuz çıkabilceğini de kendime hazırlayarak transfer günü dahil 6. Günü sabahı erken gebelik testiyle evde silik çift çizgi öğrendim pozitifi sonra ertesi gün 7. Gün yine test yaptım silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı. Hastane kan testini 10. Gün verin demişti dayanamayıp 8. Gün Hastanede kan testi verdim 134 beta hcg çıktı, 10. Gün yine kan verdim 382 çıktı, 12. Gün son kez yine test verdim 782 çıktı. 12. Günden tam 1 hafta sonra kontrole gittiğimde çift kese görülmüştü çok şükür. Ama tam hamilelik belirtilerim 6. Hafta da başladı. 6. Haftaya kadar sadece koku hassasiyetim, kasık ve bel ağrım oldu. Göğüslerim hiç şişmedi ağrımadı acımadı 6. Haftaya kadar midem de bulanmadı yanmadı ne olduysa 6. Haftadan sonra başladı benim. Allah bekleyen isteyen emek veren maddi manevi bu yolda olan herkese pozitif görmeyi hamile kalmayı nasip etsin herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah Allahın izniyle

Kendinizi 10 gün eahat bırakın dinlemeyin film izleyin azcık yürüyüş yapın 10. Günde evde erken gebelik testimde cıkmıstı hiçbir belirtim yoksu üzülüyordm neden olmadı neden belirtim yok die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…