- 20 Kasım 2022
- 123
- 63
-
- Konu Sahibi Cicilibicilii
Benimde 4. GünümKızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz
Benim 19u doktor size neden o kadar erken kan verin demiş ki acabaBenimde 4. Günümçift embriyo 5. Gün. 14 ü test günüm. Kasık ağrıları transferden önce başladı estrofem kullanıyoruz rahmi kalınlaştırdığı için ona bağlıyorum. Durumumu nötr tutmaYa çalışıyorum Sıkıntı stres yapmadan. 4 gün kaldı öğrenmeye sonucu
Kızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz
Merhaba canım, benim hiçbir belirtim olmadı. Hatta 6.haftaya kadar hiç olmadı. Sonra başladı belirtilerimKızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz
8. Gün aslında yeter li bir süre 5. Gün embriyosu içinBenim 19u doktor size neden o kadar erken kan verin demiş ki acaba
4.gun nasıl çıkmış testte12 Nisan’da transfer oldu. 15 Nisan’da karnımın alt kısmında pıt pıt atma hissettim. Çok değişik bir şeydi. İçerden biri dokunuyor gibi. 16 Nisan’da test yaptım.Silik çizgi çıktı. 5. Gün iki embriyo transferi olmuştu. Üçüz tuttu. Sonradan birini kaybettim. İkiz devam ediyoruz. Rabbim hepinize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin İnşaAllah
Ay ben dün yaptım dayanamadım yaptım. Maalesef negatif çıktı dün 4.gunduMerhaba, inşallah çok güzel haberler alırsınızbenim hafif hafif kasıklarım ağrımıştı regl olucam gibi, bel ağrım bulantım hiç olmadı 7. Haftaya kadar. Bence regl zamanımız da yaklaştığı için ona benzer ağrılar oluyor. 5. Gün embriyosu 7. Gün de erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm 8. Gün de kan vermiştim
Ay inşallah güzel haberleri paylaşalım buradan bakalım yaşadıklarımız tecrübe olur doğru muymus o hisler ağrılarMerhabaaa benim transferimin 5. Günü 5 inde transfer olmuştum. 15 inde kan testi ver dedi doktor. Benim dün yani dördüncü günde kasıklarımda sızı vardı ama bugün yok oda , göğüslerim çok acıyor tabiki bu progestan ilaçlarındandır. Bel ağrım vs hiç yok , inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruzz
Anladım canım teşekkürler kaçıncı gün pozitif gördunuz pekiMerhaba canım, benim hiçbir belirtim olmadı. Hatta 6.haftaya kadar hiç olmadı. Sonra başladı belirtilerim
Hmm inşallah güzel haberler alırsın canım8. Gün aslında yeter li bir süre 5. Gün embriyosu için
8.gün kaset test yaptım silik çizgi çıktı. 10.gün kan testi verdimAnladım canım teşekkürler kaçıncı gün pozitif gördunuz peki
Teşekkür ederim. Üçüz olduğu için erken çıktı sanırım4.gun nasıl çıkmış testteAllah bağışlasın çok sevindim
Allah'ım çok güzel pozitifTeşekkür ederim. Üçüz olduğu için erken çıktı sanırım
Anladım teşekkürler8.gün kaset test yaptım silik çizgi çıktı. 10.gün kan testi verdim