- 20 Kasım 2022
- 123
- 63
-
- Konu Sahibi Cicilibicilii
Ben çok korkuyorum sonucu görmekten yamerhaba benim 5.gün embriyosu konuldu bel ağrım dışında hiç belirtim olmadı, test gününe kadar hiç idrar testi yapmadım bekledim , 11.gün kanda pozitifi gördüm <3
Dördüncü günde herkesin çıkmazAy inşallah güzel haberleri paylaşalım buradan bakalım yaşadıklarımız tecrübe olur doğru muymus o hisler ağrılarben dün test yaptım negatif çıktı ya 4.gundu
Âmin canım İnşaAllah. Rabbim bekleyiş içinde olan, isteyen tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Senin de güzel haberlerini alalım İnşaAllah. Ama lütfen stres yapma. Herkeste farklı olabiliyor. Bazılarında erkenden idrara karışıyor bazılarında geç karışıyor. Kendini kimseyle kıyaslayıp strese girme. Biz üç aylık olacağız sadece göğüs ağrısı oldu bende. O da tutunmadan çok sonra oldu. Hala pek belirtim yokAllah'ım çok güzel pozitifof ne olur bana da nasip olsun ya
Ben fitil kullanmıyorum o yüzden maalesef bilgim yokBunca ilacın yan etkileri olacak tabi değil mi yalnız bişey sormak istiyorum afedersiniz sizinde fitil kullanırken artık rahatça iittirebiliyor musunuz bende son 5 gündür öyle oldu bi gevşedi sanki böyle olan var mı aranızda
Ben fitil kullanmıyorum o yüzden maalesefBunca ilacın yan etkileri olacak tabi değil mi yalnız bişey sormak istiyorum afedersiniz sizinde fitil kullanırken artık rahatça iittirebiliyor musunuz bende son 5 gündür öyle oldu bi gevşedi sanki böyle olan var mı aranızda
Benim 2. Gün kasik batması, 3-4 kasik ağrısı oldu bugün 5.gun ağrı bir şey yok inşallah tutmuştur hepimizinSelam kızlar bende test günü bekleyenlerdenim 5. Gün ama geriden gelen bi embriyoyu transfer etti doktorum geç tutunma olur dedi 12. Gün yarın ilaçlardan sanırım adet belirtilerim var göğüs ağrısı çok ara ara fitilden sonra kasık ağrısı oluyor bi de çok ellerim ve ayakların altı yanıyor benim belirtiler böyle inşallah tutmuştur benim ilaçlar çok sabah progestan fitil vitamin 9 buçukta progestan iğne prednol kahvaltıdan sonra corasprin folik asit diğer vitaminler estrofem 2 öğle 2 estrofem yine progestan fitil akşam yine fitil 2 estrofem 20;10 kan sulandırıcı enox iğne 21;30 progestan iğne 12;30 progestan fitil böyle
Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun beklemek en güzeli sanırım diğer türlü stres yapıyor insan. Dün 4.yaptim mesela negatif çıktı erkende olabilir bilemiyorum :/Âmin canım İnşaAllah. Rabbim bekleyiş içinde olan, isteyen tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Senin de güzel haberlerini alalım İnşaAllah. Ama lütfen stres yapma. Herkeste farklı olabiliyor. Bazılarında erkenden idrara karışıyor bazılarında geç karışıyor. Kendini kimseyle kıyaslayıp strese girme. Biz üç aylık olacağız sadece göğüs ağrısı oldu bende. O da tutunmadan çok sonra oldu. Hala pek belirtim yok
Benim eşim de öyle istemiyork yapmamı. Ama yinede dün yaptım o da çıkmadı ya. İnşallah vardır of stres.oldum haberleselm buradan. Happy mom kullanıyor musun canım orasida aynı böyle forum var. Ama kullanım sayısı aktif kişi çok, bilgili insanlar anneler de tabi. Ben çok aktif kullanıyorum hesap aç istersen kullanıcının adını yaz bana mesaj atayım size oradan daha aktif orası daha rahat iletişimde oluruzDördüncü günde herkesin çıkmazbenim bugün 6. Gün oldu evde test olsa yapardım , eşim yaptırmak istemiyor zaten
Yok canım kullanmıyorum bir bakayımBenim eşim de öyle istemiyork yapmamı. Ama yinede dün yaptım o da çıkmadı ya. İnşallah vardır of stres.oldum haberleselm buradan. Happy mom kullanıyor musun canım orasida aynı böyle forum var. Ama kullanım sayısı aktif kişi çok, bilgili insanlar anneler de tabi. Ben çok aktif kullanıyorum hesap aç istersen kullanıcının adını yaz bana mesaj atayım size oradan daha aktif orası daha rahat iletişimde oluruz
İnşallah ya ay bı benim kan tahlilim bu kadar uzak tarih niyeyse yaBende ayın 8 de Transfer oldum 16 Haziran test günüm natural siklus olduğu için ilaç kullanmıyorum ama kasıklarımda ara ara batma hissi var birazda belim ağrıyor inşallah tutunmuştur
Tam tarihinde olucak adet kanamam sanırım bu yüzden bu kadar erken test tarihiİnşallah ya ay bı benim kan tahlilim bu kadar uzak tarih niyeyse
Özel olmazsa tüp bebek için ne kadar ödediniz ilaçlarla falan ayrımı Bende yptrcam da braz bilgi verir misiniz canım inşallah hamilesindirrBen çok korkuyorum sonucu görmekten yaAllah bağışlasın
Canim testin içinden geçmişsin
Heyecandan ne yaptığımı bilemedim eğer varsada bu yüzden düşecek çocuk test gününe kadarCanim testin içinden geçmişsin4. Gün test yapmak için çok çok erken. Resimde silik ikinci çizgi var ama catlatma iğnesi vuruldun mu ? Vurulduysan ne kadar süre oldu ? 10-12 gün kadar pozitif gösterir idrar testinde. Bir de kaçıncı gün embriyosu ?
Canim silik de olsa çizgi var istersen kan testi ver kafan rahatlasınHeyecandan ne yaptığımı bilemedim eğer varsada bu yüzden düşecek çocuk test gününe kadarnaturel siklus ile oldu o yüzden iğne kullanmadım 5. Gün embriyosu
İnşallah canımCanim silik de olsa çizgi var istersen kan testi ver kafan rahatlasınseni çok iyi anlıyorum bir an önce pozitif sonucu almak istiyoruz. Beklemek çok zor, beklerken ne olacak sonuç diye kafayı yememek de zor :) benim 3. Gün embriyosu suan 7. Günümdeyim ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum çünkü hem idrardan once kana karışıyor kanda kesin sonuç çıkıyor hem de taze transfer catlatma iğnesi oldum idrar testinde her halükarda pozitif cikacak :) inşallah bebislerimiz tutunur, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.