-
- Konu Sahibi Cicilibicilii
Merhaba benim ikinci denememde tuttu... Size öncelikli tavsiyem lütfen erkenden ve sık sık idrar testi yapmayın. Ben 7. ya da 8.gün sanırım yapmıştım, belli belirsiz çıkmıştı. Önceden yapsam çıkmazdı. Çok yanıltıcı olabiliyor, ve insanın stres seviyesini arttırıyor. En önemli şey rahat bir kafa yapısına sahip olmak. Eğer başarı şansınız artsın istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey bu. O testler herşeyi daha çıkmaza sokuyor bir de erkenden yapılınca...Kızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz
Ben gördüm var sanki ay inşallah öyledir. Kan günün ne zaman? Benim 4.gunde negatif çıkmıştı
İnşallah teşekkür ederim. 40-45 küsur klinige verdik embriyo dondurma da dahil bu fiyata. İlaçlarla beraber ortalama 70-75 bin tuttu canım. Ama benim gittiğim bahçeci kliniği birazcık cep yakıyor belki başka hastaneler klinikler daha uyguna yaparÖzel olmazsa tüp bebek için ne kadar ödediniz ilaçlarla falan ayrımı Bende yptrcam da braz bilgi verir misiniz canım inşallah hamilesindirr
Kan testine kadar dayanmaya çalışacağım bakalım. Teşekkür ederim ayrıca. Ya ben 5.gun embriyosu 10.gun negatif olup test günü pozitif olan duydum ya hiç kimsenin bir olmuyor demek ki. O yüzden en iyisi kan testi varsa da negatif çıkacak üzülecegm çünkü. 2 gün kasık batması 3 ve 4 gün kasık ağrısı yaşadım daha da devamı gelmedi ağrıların inşallah yerleşme agrilaridir ya yinede insan umut ediyor isteMerhaba benim ikinci denememde tuttu... Size öncelikli tavsiyem lütfen erkenden ve sık sık idrar testi yapmayın. Ben 7. ya da 8.gün sanırım yapmıştım, belli belirsiz çıkmıştı. Önceden yapsam çıkmazdı. Çok yanıltıcı olabiliyor, ve insanın stres seviyesini arttırıyor. En önemli şey rahat bir kafa yapısına sahip olmak. Eğer başarı şansınız artsın istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey bu. O testler herşeyi daha çıkmaza sokuyor bir de erkenden yapılınca...
Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, iştah artışı gibi belirtilerin ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü başarılı, başarısız iki denememde de vardı. (Hatta başarılı olanda oldukça azdı) Farklı olarak 7. - 8. gün gibi koku hassasiyeti yaşadım bu defa, ve normalden farklı sıklıkta tuvalete çıkma ihtiyacı duymaya başladım. Ama dediğim gibi bunlar transferden sonra 7. 8. gün gibi oldu. İlk başarısız denememde 7.gün kanama yaşamıştım, koyu kahve leke tarzı tutunma kanaması diye çok sevinmiştim, anlaşılan o ki değilmiş. Bu defa o süreçte hiç kanamam olmadı, ama gebelik pozitif çıktıktan sonra 5. haftamda beni korkutan başka bir kanama yaşadım, ama çok şükür o da düşük kanaması değilmiş :) Yani kısaca, belirtilere çok takılıp kalmayın, ah bende bu olmadı dediğiniz şeyler herkes için geçerli olmayabilir, böyle oldu demekki değilim dediğiniz şeylerde sizde belirti olabilir. Ve çok dayanamıyorsanız en erken 7 ve ya 8.gün idrar testi yapın, hatta hiç yapmasanız daha iyi.. Kan testi en garantilisi...
5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş tu bende de kasıklarda ve Rahim içinde batmalar oluyor du ara ara çok hafif ama inanın başka hiçbir ağrım belirtim olmadı çok çok dua et öylesine Bi idrar testi yaptım kan testine 2gün vardı pozitif çıktı kan verdim hemen oda pozitif ti kucağıma alalı 16 gün oldu bebeğimi çok güzel Bi duygu rabbim isteyen kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah sizede nasip etsinKızlarcigim tüp Bebek transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm 2.gun kasik batması yaşadım dün bugün ise ara ara gelip saniyelik süren kasik ağrısı sancısı yaşıyorum. 5.gun embriyosu transfer edildi. Gebe kalanlar belirtileriniz neydi? Psikolojik mi acaba yoksa gerçekten tutmuş olma ihtimali yüksek mi lütfen cevap verinizzzz
Umarım istediğiniz gibi olur herşey, kaçıncı denemenizdi bu? Kafanızı meşgul edecek şeylerle ilgilenmeyi deneyin, güzel şeyler düşünün hep :). Önceki taze bu dondurulmuş transfer olması dışında benim her iki denememde de yumurta kalitesine kadar herşey neredeyse aynıydı. Fakat öncekinde iş stresim, önemli bir sınavım vardı onun stresi, annemde kalmıştım sürekli yatıyordum ve bunu düşünüyordum onun stresi kafam hiç rahat değildi. Bu defa işlerim hafifledi, evimde kaldım 3.gün ayağa kalktım dışarı çıktım, hafif hafif gezdim, yani stresim yok denecek kadar azdı... Ben başarının kesinlikle stres ile ilgili olduğunu düşünüyorum :)Kan testine kadar dayanmaya çalışacağım bakalım. Teşekkür ederim ayrıca. Ya ben 5.gun embriyosu 10.gun negatif olup test günü pozitif olan duydum ya hiç kimsenin bir olmuyor demek ki. O yüzden en iyisi kan testi varsa da negatif çıkacak üzülecegm çünkü. 2 gün kasık batması 3 ve 4 gün kasık ağrısı yaşadım daha da devamı gelmedi ağrıların inşallah yerleşme agrilaridir ya yinede insan umut ediyor iste
İki günde iki katı artmış olmalı sağlıklı gebelik diyebilmek için hayırlı olsunMerhaba herkese. Benim transferin 9. Günü 41 çıktı 11. Günü yani dün 67 çıktı sizce kimyasal mı? İki tane dondurulmuş embriyo transferi olmuştum
Oy maşallah sübhanallah nasıl duygulandım bilseniz. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş tu bende de kasıklarda ve Rahim içinde batmalar oluyor du ara ara çok hafif ama inanın başka hiçbir ağrım belirtim olmadı çok çok dua et öylesine Bi idrar testi yaptım kan testine 2gün vardı pozitif çıktı kan verdim hemen oda pozitif ti kucağıma alalı 16 gün oldu bebeğimi çok güzel Bi duygu rabbim isteyen kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah sizede nasip etsin
Çok teşekkür ederim benim ilk denemem. Ama dusunmedeb edemiyorum nasıl bir iş bu ya resmen tüp bebeğin beni en çok zorlayan aşaması bu. Transfer sonrası beklemesi oldu resmen on yıl yaşlandim düşünmekten delirixem.tuttu mu tutmadi miUmarım istediğiniz gibi olur herşey, kaçıncı denemenizdi bu? Kafanızı meşgul edecek şeylerle ilgilenmeyi deneyin, güzel şeyler düşünün hep :). Önceki taze bu dondurulmuş transfer olması dışında benim her iki denememde de yumurta kalitesine kadar herşey neredeyse aynıydı. Fakat öncekinde iş stresim, önemli bir sınavım vardı onun stresi, annemde kalmıştım sürekli yatıyordum ve bunu düşünüyordum onun stresi kafam hiç rahat değildi. Bu defa işlerim hafifledi, evimde kaldım 3.gün ayağa kalktım dışarı çıktım, hafif hafif gezdim, yani stresim yok denecek kadar azdı... Ben başarının kesinlikle stres ile ilgili olduğunu düşünüyorum :)
Miniğin sana sımsıkı tutunacak allahın izniyle korkma moralin yüksek tut Meryem suresini dinlemeyi unutma her gün bol su iç kuru yemiş ye Bi avuç lifli gıdalar tüket her gün ewin içinde Bi kezde olsa yürü elinle rahim üzerine bastrmadan fazla masaj yap kan akışı olsun bol bol dua et rabbim kapısından geri çevirmeyecektir dualarım seninle inşallah hayırlısı ile o güzel haberi alırsınOy maşallah sübhanallah nasıl duygulandım bilseniz. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuzabende sizin bahsettiğiniz belirtileri yaşadım işte ilk günler şimdi yok. Bir şey inşallah benim bebeğimde bana tutunmuş olsun amin
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun söylediklerinizi dikkate alacağımMiniğin sana sımsıkı tutunacak allahın izniyle korkma moralin yüksek tut Meryem suresini dinlemeyi unutma her gün bol su iç kuru yemiş ye Bi avuç lifli gıdalar tüket her gün ewin içinde Bi kezde olsa yürü elinle rahim üzerine bastrmadan fazla masaj yap kan akışı olsun bol bol dua et rabbim kapısından geri çevirmeyecektir dualarım seninle inşallah hayırlısı ile o güzel haberi alırsın
Canım naptın idrar testiniİnşallah canımyarın tekrarlıcam bakalım sabah olmadı kan testi veririm
Bugün kan tahlili verdim 35.5 çıktı pazartesi tekrar kan vericem umarım herşey yolunda gider inşallahCanım naptın idrar testini
Sen 4.gün mü test yapmıştın iki embriyo mu koyulmuştu hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBugün kan tahlili verdim 35.5 çıktı pazartesi tekrar kan vericem umarım herşey yolunda gider inşallah
Amin inşallahSen 4.gün mü test yapmıştın iki embriyo mu koyulmuştu hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benimde iki embriyo var bende yapmayı düşünüyorum yarın 3. Günüm çok merak ediyorumAmin inşallah4. Gün dayanamayıp test yaptım kanda ise o gün 9.09 du çift embriyo olduğu için göründü yoksa görünmezdi bence
Sende lekelenme olmadı dimiAmin inşallah4. Gün dayanamayıp test yaptım kanda ise o gün 9.09 du çift embriyo olduğu için göründü yoksa görünmezdi bence
Hayır lekenme olmadı ama çok fazla başım dönüyordu midem bulanıyordu herkeste aynı belirti olmaz tabi ama bence erken test yapma benim yapma sebebim naturel siklustu ilaç kullanmadım o yüzden yaptım aslındaSende lekelenme olmadı dimi