- 2 Nisan 2023
- 126
- 69
- 28
-
- Konu Sahibi bekliyorummm
Evet yaaa. Embriyo fotoğrafını verdiler elime, sabahtan beri yanımdan ayırmıyorum sürekli bakıyorum cok tuhaf
AmiinnnnAyy benim de aynı rezerv düşüklüğü, yaşım 29 amı 0.3 cıktı ☹ ama 6 yumurtam toplandı. Yasimiz genc cok şükür , ben umutsuz degilim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
6 Ağustos test günüm, yazarım nasipseYaaasonucunuzu öğrenmek isterimmm
6 Ağustos test günüm, yazarım nasipse.
Sağlıkla tutunur inşallah Amin.Tek embriyo oluşan ve anne olan bir sürü kadın var.İnşallah. Benide bugun aradılar yarın transferim varmış tek bitane yumurta olmus
Aminn teşekkür ederimSağlıkla tutunur inşallah Amin.Tek embriyo oluşan ve anne olan bir sürü kadın var.
Merhabalar sonucunuz ne çıktı inşallah pozitiftir6 Ağustos test günüm, yazarım nasipse
Pozitif cıktı çok şükür RabbimeMerhabalar sonucunuz ne çıktı inşallah pozitiftir
Hayırlı olsun.Pozitif cıktı çok şükür Rabbime❤
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosuPozitif cıktı çok şükür Rabbime❤
Cok tesekkur ederim amin Allah razı olsun ❤Hayırlı olsun.
Gebeliğiniz hayırlısı ile ilerler inşallah.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Tesekkur ederim 5.gun embriyosuHayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu
Tutunur Allahın izniyle , guzel yuregini ferah tut❤Benimde 3.gün embriyosu inşallah gelişir ve tutunur
Benimki de 3.gün embriyosu idi.Çok şükür tutunduBenimde 3.gün embriyosu inşallah gelişir ve tutunur
Şükür, Allah sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin hepimizeBenimki de 3.gün embriyosu idi.Çok şükür tutundu
Sizinki de tutunur sağlıkla inşallah
Amin inşallahŞükür, Allah sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin hepimize
Yaaaa maşallahAmin inşallah
Benimki 1 ay erken doğdu prematüre bebekdi
Şükür şimdi iyi 2.5 aylık oldu