beren_naz Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2016 3.876 8.267 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #61 pandalog .!.: Yaaaa maşallah Ben siz de ye bi öğrendiğiniz sandımmm Genişletmek için tıkla... Yok ben size destek olmak,umut olmak için yazdım Rabbim isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir duygu
pandalog .!.: Yaaaa maşallah Ben siz de ye bi öğrendiğiniz sandımmm Genişletmek için tıkla... Yok ben size destek olmak,umut olmak için yazdım Rabbim isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir duygu
B bekliyorummm Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2023 126 69 28 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #62 pandalog .!.: Pozitif cıktı çok şükür Rabbime❤ Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindimmn hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
pandalog .!.: Pozitif cıktı çok şükür Rabbime❤ Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindimmn hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
B bekliyorummm Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2023 126 69 28 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #63 benimde 6. Gün ve 11. Gün sonucum bu şekilde transfer gününude sayıyorum. Hastanede 12. Gün yaptırın demişlerdi dayanamadım yaptirdim ama iki sonucunda negatif sanırım yükselir mi
benimde 6. Gün ve 11. Gün sonucum bu şekilde transfer gününude sayıyorum. Hastanede 12. Gün yaptırın demişlerdi dayanamadım yaptirdim ama iki sonucunda negatif sanırım yükselir mi
P pandalog Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 458 247 29 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #64 bekliyorummm .!.: Ayyy çok sevindimmn hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Allahım bu yolda mücadele eden herkese yaşatsın ❤
bekliyorummm .!.: Ayyy çok sevindimmn hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Allahım bu yolda mücadele eden herkese yaşatsın ❤
_tiffany_ Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 306 169 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #65 pandalog .!.: Pozitif cıktı çok şükür Rabbime❤ Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Amin.Darısı başımıza
pandalog .!.: Pozitif cıktı çok şükür Rabbime❤ Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Amin.Darısı başımıza
eda2901 Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2023 203 86 25 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi bekliyorummm #66 Canım bir şey soracağım hiç o süreçte belirtin yada hissettiğin bir şey oldu mu tuttuğuna dair yoksa direkt 12.gün kanda mı öğrendin
Canım bir şey soracağım hiç o süreçte belirtin yada hissettiğin bir şey oldu mu tuttuğuna dair yoksa direkt 12.gün kanda mı öğrendin