36 yaşındayım. Direk çocuk istiyorduk zaten 6ay denedikten sonra doktor araştırmaya başladım 3. De doğru olduğuna inandığım ve çok güvendiğim doktorumu buldum. Rahim filmi çekildi temiz amh yaşa bağlı düşük (1.46). Kocamda sınırda sprem şekil bozukluğu. Yaş da olunca hiç aşılama ile uğraşmayalım direk tüp bebek dedi doktorum. Stresten 63 kilo olan ben 73 oldum. Rahim filminden sonra gebe kalan çokmuş doğal yolla bir ay deneyelim dedik sonraki ay bayrama denk geldi iki ay denemiş olduk. Tam tedaviye başlıcaz bu sefer kist oluştu bir ay Yasmin kullandım bu arada kilo da verelim dedi doktorum 4kilo verdim aldım verdim aldım derken sonuç itibari ile ideal kilomdan(63)fazlayım. Kontrole gittim sonraki ay kist yok ama bu kez de kurban bayramına denk geldik. O gün sinirlerim çok bozulmuştu bi sonraki kontrolde tedaviye başlamasaydık bırakacaktım artık süreç çok germişti çünkü.
Bu süreçte triod biraz yüksek çıkmıştı düzeldi sonra ama hala ilacı kullanmaya devam ediyorum. Folik asit magnezyum demir b vitamini yaklaşık 5aydır kullanıyorum hepsini.
Velhasıl kelam tedaviye başladık yumurta büyütme işlemi gonal-f 150mm bi iğnem daha vardı 8-9gün kullandım 2günde bir kontrollere gittik
bazı yumurtaları fazla gelişti bazıları geride kaldı çatlatmama iğnesi kullandım iki gün sonra son doz gonal-f 300mm tek yaptım ve gece de çatlama iğnesini yaptım. İki gün sonra toplandı 8 çok iyi kalitede yumurtam olduğu ertesi günde 6sının döllendiği sonraki gün 3ü regl günümle ilerliyor 3ü biraz geriden ilerliyor dendi ve 4. Gün iki embriyo transfer edildi. 5. Gün de diğer embriyolarımdan ikisi gelişim göstermiş dondurduk.
Şuan karından bir iğnem vajinadan fitil ve bir hap kullanıyorum. + vitaminler.
Geriye şuan sabırla beklemek kaldı. 26temmuz test günüm sağlıkla inşallah