tup bebek tedavisinde kulllandigim ilaçların etkisiyle ertesi ay kendiliginden hamile kaldm

birgulden

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
33
12
34
2 kere tup bebek tedavisi icin basvurduk.ilkinde ilaclarin etkisi ile asiri derecede yumurtalar uyandi o sebeple.doktor iptal.etmek.zorunda kaldi. 2. denememizde de doktor, ilaclarin dozunu misliyle artirmasina ragmen yumurtalar hic buyumedi en son
baktığında sadece 1 yumurta var bunun icin islem yapamayiz ,sonraki ay adet olunca gel dedi.lakin gunler geçiyor ben adet olmuyordum megersem doktorun isimize yaramaz dedigi o 1 tanecik yumurta kendi kendine yola düşmüş. bile:) cok sukur, tabi hayli sasirdik ve cok sevindik .simdi bebeğim 10 aylik oldu bile belki birileri okur ona umut olur diye paylasmak istedim.Allah korusun tedavi görüp de tutmazsa tup bebeginiz ertesi ay kendiniz yumurtlama testi ile devam ettirebilirsiniz ( ben testle takip etmistim)

Son düzenleme:
2 kere tup bebek tedavisi icin basvurduk.ilkinde ilaclarin etkisi ile asiri derecede yumurtalar uyandi o sebeple.doktor iptal.etmek.zorunda kaldi .2 denememizde de ilaclarin dozu misliyle artmasina ragmen yumurtalar hic buyumedi en son doktor baktuginda sadece. yumurta var bunun icin islem yapamayoz dedi sonraki ay cagirdi beni.lakin gunler geçiyor ben adet olmuyordum megersem doktorun isimize yaramaz dedigi o 1 tanecik yumyrta kendi kendine yola düşmüş. bile:) cok sukur tabi hayli.sasirdik ve cok sevindik.simdi bebeğim 10 aylik oldu bile belki birileri okur ona.umut olur diye paylasmak istedim.Allah korusun tedavi görüp de tutmazsa tup.bebeginiz ertesi ay kendiniz yumurtlama testi ile devam.ettirebilirsiniz ( ben testle takip etmistim)
Maşallah darisi bizlerin başına allah inşallah bizlere de o mucizeyi yasatir umutsuzluklarimiz umut olur insallah

2 kere tup bebek tedavisi icin basvurduk.ilkinde ilaclarin etkisi ile asiri derecede yumurtalar uyandi o sebeple.doktor iptal.etmek.zorunda kaldi. 2. denememizde de doktor, ilaclarin dozunu misliyle artirmasina ragmen yumurtalar hic buyumedi en son
baktığında sadece 1 yumurta var bunun icin islem yapamayiz ,sonraki ay adet olunca gel dedi.lakin gunler geçiyor ben adet olmuyordum megersem doktorun isimize yaramaz dedigi o 1 tanecik yumurta kendi kendine yola düşmüş. bile:) cok sukur, tabi hayli sasirdik ve cok sevindik .simdi bebeğim 10 aylik oldu bile belki birileri okur ona umut olur diye paylasmak istedim.Allah korusun tedavi görüp de tutmazsa tup bebeginiz ertesi ay kendiniz yumurtlama testi ile devam ettirebilirsiniz ( ben testle takip etmistim)
Ayy ne güzel canım kısmet işte böyle bişey Allah bebeğini sana bağışlasın :KK200:

X