Shenay, Merhaba,
bende Persembe gunu transfer yaptiricam ve measilerimde 10 gun izin aldim (bizde yaptigimiz mesaileri izin gunu olarak aliniyor) ama aslinda benim Kasim ayinda transferim olucakti ama son gun rahim kalinliginda bir problem cikti o yuzden iptal oldu ve cok ii oldu aslinda cunku ilk defa mudurum cok buyuk sorunlar yaratti ve yil sonu oldugunu ve cok yogun oldugumuz ve... ve... bitiremedi bir turlu.
Ama ben hic cekinmeden kendisine soyle dedim: Eger ben her hangi bir doktor a gitsem ve bunun icin para teklif etsem ve 10- 15 izin istesem cok rahat bir sekilde alabilirim, veya COK OZUR DILIYEREK SOYLUYORUM ama doktor a gitsem ben ishal oldum desem WC ye mi bakicak yoksa bana mi inanicak, Ben size dogruyo soyluyorum ve mesailerimi kulaniyorum dedim ama bir dahaki sefere siz hic birsey soylemeden DR gittim once raporlarimi hazirlicam dedim... ondan sonra mudurum ozur diledi ve o gunden sonra hic sorun olmadi... ama aslinda bizimde haklarimiz vardir var... bunlar cok onemli, isten cikmayi bile dusundum, ama bu krizde nerden is bulucagim, ve bu tedaviler icin surekli para gerekiyor oyle bir luxum olamaz diye dusunuyorum, son olarakta insanlari terslemenize gerek yok onlar bizi anlayamazlar, onlar kucaklarindaki bebeklerinin bile degerini bilmeyen kisilerdir.... Bir gun adetleri gecikmis ve hoppp hamileler, bizim gibi degil biz acilar cekiyoz, dua ediyoruz ONU SIMDIDEN OZLUYORUZ... neyse eger resmi bir kanun varsa lutfen kolay bir turkce ile bana anlatabilirmisiniz(benim turkcem cok ii degil bazen anliyamiyorum) HAKIMI BILMEK ISTIYORUM..;
Ne olur is yerindede kendinizi ezdirmeyin...
Tesekkurler