Merhaba canım_ serumu bulamayınca Ankarada oturan ablam
tüp bebek merkezkerine gitti_ bi kaç merkezle görüştükten sonra nihayet bula bildi intralipit serumu ve Opu günü bana yetişdirdi_ çok şükür. Transfer öncesi 1 kere vuruldu bu serum ve transfer günü büyük bi yıkım yaşadim. Şöyle ki_ transfer masasindayim ve her şey hazır tam transfer olucak o anda doktorum bana crinone jel kullandin mi diye sordu_ şok oldum hemşire bana crinone jel kullanmam gerektigini söylememiş. Böyle bi unutkanlik oolur mu...transferi iptal Ediyordu doktor tutmayacak diye, şansin %50 den %15 e düşer dedi ama ben ısrarla transfer olmasıni istedim_ Rabbime sığındım o an. Ve doktorum en iyi iki embriyo yerine 1 tane zayif kaliteli olanı transfer etti_ nasıl olsa tutmayak diye_ kaliteli embriyolar ziyan olmasin diye. Moralim çok bozuk halde geldim eve_ Allah'tan bi mucize olması için her an dua ettim ve havuç suyu içtim. Gerçekten Allah "ol" deyince oluyormuş_ bi mucize oldu ve kan testimde hcg pozitif çıktı :) çok şükür Rabbim bebeğimi %15 ihtimale rağmen tutundurdu...Şimdi de 10. Haftayi geçecek mi diye korkmaya başladim ve bu serumun fayda edeceğine inanıyorum. Çünkü önceden 5 düşügum var hepsi 6-9 haftalik. Şimdi Rabbime dua ediyorum ve korkuyorum düşük olur diye...