TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

arkadaşlar düşük yaşadığımda benimde bazı kan değerlerim yüksek çıkmıştı bu normal hemogramda belli oluyormu doktor hiç bakmamıştı
Yok canm yapmazlar kendın ıstenelısın..ayrıca cd56 yetmıyormus ..asım bagısıklık testı th1 th2 testi..benden dr ıstedı yaptrcam bende

Yok kullanmadım sadece serum benim de değerim yükselip indi sonra çok çıkmadı
Şuan ne düşünüyorsun nasıl devam edeceksin benim 4. Deneme olacak
Cnm benden bazı testler ıstedı dr bıde ılaclar verdı daha baslıyamıyoryz tedavıye yukarda yazdm zaten ıstedgı testlerı

Yok canm yapmazlar kendın ıstenelısın..ayrıca cd56 yetmıyormus ..asım bagısıklık testı th1 th2 testi..benden dr ıstedı yaptrcam bende
anladım canım geçmiş olsun birdaha aklımda bulunsun doktoruma sorarım

Merhaba canım_ serumu bulamayınca Ankarada oturan ablam tüp bebek merkezkerine gitti_ bi kaç merkezle görüştükten sonra nihayet bula bildi intralipit serumu ve Opu günü bana yetişdirdi_ çok şükür. Transfer öncesi 1 kere vuruldu bu serum ve transfer günü büyük bi yıkım yaşadim. Şöyle ki_ transfer masasindayim ve her şey hazır tam transfer olucak o anda doktorum bana crinone jel kullandin mi diye sordu_ şok oldum hemşire bana crinone jel kullanmam gerektigini söylememiş. Böyle bi unutkanlik oolur mu...transferi iptal Ediyordu doktor tutmayacak diye, şansin %50 den %15 e düşer dedi ama ben ısrarla transfer olmasıni istedim_ Rabbime sığındım o an. Ve doktorum en iyi iki embriyo yerine 1 tane zayif kaliteli olanı transfer etti_ nasıl olsa tutmayak diye_ kaliteli embriyolar ziyan olmasin diye. Moralim çok bozuk halde geldim eve_ Allah'tan bi mucize olması için her an dua ettim ve havuç suyu içtim. Gerçekten Allah "ol" deyince oluyormuş_ bi mucize oldu ve kan testimde hcg pozitif çıktı :) çok şükür Rabbim bebeğimi %15 ihtimale rağmen tutundurdu...Şimdi de 10. Haftayi geçecek mi diye korkmaya başladim ve bu serumun fayda edeceğine inanıyorum. Çünkü önceden 5 düşügum var hepsi 6-9 haftalik. Şimdi Rabbime dua ediyorum ve korkuyorum düşük olur diye...
Offf günlerdir ordan burdan size yazıyorum bi kerecik girseniz de konuşsak. Sizinle aynı şeyleri yasaya yasaya ilerliyorum.doğurdum deseniz kendim doğurdum gibi sevinecem

Merhaba
Bende cd 56 yaptırdım. Degerım%6 cıktı. Sınır 5 imiş..
serum alacagım bende.. ne zaman serum cerılmeye baslanıyor acaba??

merhabalar
bende 4kez tüp bebek tedavisi gördüm en son denememdede dış gebelik yaşadım.bu ay 5. başlıycam inşalah pko var bende onun dışında herşey güzel. galiba bağışıklık sistemim bebeği kabul etmeyip atıyor galiba. serum tedavisi aklıma yattı novartta mehmet hocayla görüştüm onlar serum tedavisi yapıyormuş. ben neddn bilmiyorum ama serum tedavisi iyi gelicek banahulusi hocaya sordum oda internet efsanesi dedi. bakalım bu tedavide neler olucak

merhabalar
bende 4kez tüp bebek tedavisi gördüm en son denememdede dış gebelik yaşadım.bu ay 5. başlıycam inşalah pko var bende onun dışında herşey güzel. galiba bağışıklık sistemim bebeği kabul etmeyip atıyor galiba. serum tedavisi aklıma yattı novartta mehmet hocayla görüştüm onlar serum tedavisi yapıyormuş. ben neddn bilmiyorum ama serum tedavisi iyi gelicek banahulusi hocaya sordum oda internet efsanesi dedi. bakalım bu tedavide neler olucak
Test yapmadan mı buna karar veıldı

evet herhangibir test yapmadık tekrarlayan başarısız tüp bebeklerim olduğu için bunu deneyelim dedik
Ama bu cok yanlış. Cok basıt bır işlemden neden kacılıyor. Dr bunu gozardı etmemeli. Sedasyon dahı almadım ben. Hem enfeksıyona bakıldı hem cd 56.. serum sıhırludır deyıp bıraz kandrmk oluyor bnce. Belkı degerınız normal ve baskanoktaları arastırmanız cok daha dogru olacaktı

şimdiye kadar bütün yapılması geereken testler genetik biyopsi histereskopi hepsi yapıldı temiz çıktı. serumun herhangibir yan etkisi yokmuş zaten içşnde soya ve yumurta dan oluşan yağlı bir karışımmış.zaten bir çok merkez bu serumu hastaya uygulamaya başlamış

şimdiye kadar bütün yapılması geereken testler genetik biyopsi histereskopi hepsi yapıldı temiz çıktı. serumun herhangibir yan etkisi yokmuş zaten içşnde soya ve yumurta dan oluşan yağlı bir karışımmış.zaten bir çok merkez bu serumu hastaya uygulamaya başlamış
Haklısın. Bu bana cok yanlıs gelıyor genede tıpta bunun yerı yok ama tabı sızın dusuncenız cok daha önemli.
Ins faydasınız goruruz. Nr zaman bu serumu almaya baslayacakmıssınız

yanlış gelen ne anlamadım sizi.bazı drlar bu yöntemi faydalı bulurken bazıları saçma diyor.inşAllah faydası olur . transferden sonra yapıcaklarmış bakalım.

yanlış gelen ne anlamadım sizi.bazı drlar bu yöntemi faydalı bulurken bazıları saçma diyor.inşAllah faydası olur . transferden sonra yapıcaklarmış bakalım.
Yanlıs olan doku materyalıne gore verılseydı keşke.. elde somut bırsey olmadan mudahale yanlıs geldi.
O konuda içiniz rahat oldun yaklasık43 makale ve calısma ınceledım cd56 tedavıde olumlunsonuclar verıyor .

Merhaba Bu serumu transferden sonra bende kullandım şimdi sonuç bekliyorun hiç bir ağrım ve belirtim olmadı tutunamadı diye düşünüyorum embiryolarin bu serumu kullanıp hamile kalan arkadaşlar belirti oldumu sizde daha öncaki olumsuz gebeliklerimde göğüs ağrım karnımda batmalar oluyordu şimdi hiç bir belirtim hisiyatim yok

Merhaba Bu serumu transferden sonra bende kullandım şimdi sonuç bekliyorun hiç bir ağrım ve belirtim olmadı tutunamadı diye düşünüyorum embiryolarin bu serumu kullanıp hamile kalan arkadaşlar belirti oldumu sizde daha öncaki olumsuz gebeliklerimde göğüs ağrım karnımda batmalar oluyordu şimdi hiç bir belirtim hisiyatim yok
Serumu tam olrk transferden ne kadr sonra kullandınjz. Hangı cesıdını önerdiler fiyat nedir acaba

X